Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere Difuzor.

Emil 1986

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

3

• turcu_dan

2

• DIYWorks

2

• vlad_2770

1

Top autori în acest subiect

Calitate nu ofera (nu ai sa auzi un bass frumos) insa cred ca vei simti bass-ul (poate da si un pic varul jos de pe pereti) daca puterea nu este cumva data respectand "standardul PMPO". Aspectul este insa de efect! 

Link spre comentariu

Nu!In casa!nu ma  intereseaza prea mult cum arata!Sa faca:Vum,Vum!Ca pt tobe si bas an difuzoare,nu asveam subwufer!Sa vad cum se aude in cutie!

Link spre comentariu

Detin eu acest model.Se comporta foarte bine,daca il veti lua veti fi placut surprins.Materialul din care este facut mi se pare putin dubios;cat despre bass...se si "aude" se si simte.Suportul conectorilor este prins cam firav,trebuie sa ai grija cand strangi suruburile cu imbusul,sa nu rupi suportul.Il gasesti mai ieftin cu 30 lei pe la M...rom.

P.S. Tine lejer 200W RMS

Editat de DIYWorks
Link spre comentariu

Sunt curios cum va suna..... o sa-l achizitionati pana la urma?

Si eu!!!

DA!2 bucati!

Tot de acolo am comandat si difuzoarele pt ca au avut pretul cel mai mic!Le-am gasit intr-un magazin la 300si ceva de lei si la ei este 269 lei!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

O sa fii multumit de ele dar sincer,mi se par cam mult pentru o camera medie.Totusi e mai bine sa ai mai mult si sa dai mai putin decat sa vrei sa dai si sa n-ai de unde

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări