Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led logo masina

Vizitator Vadeniuc Mihai (KasCoTV)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Vadeniuc Mihai (KasCoTV)

In functie de "reglaje", problema lui poate deveni si problema celor din spatele lui, carora le va clipi bradul de Craciun in ochi la fiecare frana pusa.

Dar cei care au , din fabrica, acel bec sau banda rosie pe haionul masinii care se aprinde iarasi doar la actionarea franei?

Sa lasam partea cu omologatu, daca o firama de masini ar dori sa pun acest fel de stop ar fi OK, "asa ai cumparato din fabrica" :| 

Link spre comentariu

Masina trece printr-un proces de omologare cand iese din fabrica ; toate caracteristicile si dotarile sunt scrise  (nu pe vorbe) in fisa tehica .

Nepoata-mea are o masina fara carlig de remorca ; cand a vrut sa-l omologheze ,din parti! explicatie - e necesara o reomologare artizanala deoarece fabricantul nu prevede posibilitatea tractarii . Acesta este o analogie cu titlul de exemplu .

In rest totul e bine cat e bine in afara cazului cand masina din spate e a politiei si baietilor le e pofta de o ciorba de burta .

Vadeniuc Mihai (KasCoTV)

Sunt norme de marimea fluxului luminos pt fiecare lampa ,sunt si unele masini care 'scot' ochii la fiecare frana -acelea nu respecta normele dar cum suntem in Romania ...aici se stie decat de ce culoare trebuie sa fie ,eventual ce putere maxima e admisa - un  led de 60 W consum global poate usor furniza 6000lm ,adica lumina a 4 becuri cu halogen de 60W .Agentii de pe la noi sunt neinstruiti sau slab instruiti in acest sens cu toate ca normativul UE prevede un maxim de 3000lm .Desi nu au aparatura necesara in dotare ,se poate face diferenta intre 3000 si 6000 fara aparatura mobila . RAR are aparatura (e de stat si statul se conformeaza normelor UE) iar inginerii tineri stiu sa o foloseasca .  

Link spre comentariu

Dar cei care au , din fabrica, acel bec sau banda rosie

Am bolduit rosie. Nu albastra, nu verde, nu portocali... Este element de siguranta, nu de frumusete.

Am indoieli ca sigla ta va creste siguranta in trafic. Dupa cum n-am zis nici ca o va scadea. Am zis ca "in functie de reglaje..."

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări