Vizitator Vadeniuc Mihai (KasCoTV) Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Buna, sunt nou pe forum, doresc sa fac și eu acest efect ca cel din videoclip. Sa descriu pentru cei ce nu doresc sa vizualizeze videoclipul: Doresc ca sigla de la masina de pe spate (ex.: VW) atunci când pun pozițiile sa fie de culoarea albastra iar când pun frana sa se schimbe in rosu. Mulțumesc !!! Link spre comentariu
Vizitator Vadeniuc Mihai (KasCoTV) Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Nimeni, nimic? Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 N-ai nevoie de PIC ca sa faci ce vrei tu. Cauti LED-uri bicolore (3 pini) si pui un releu pe semnalul de frana. Cand mergi se aprinde culoarea albastra (pinii alimentati pe contactul normal inchis), cand pui frana se aprinde culoarea rosie (pinii alimentati pe contactul normal deschis - care se inchide in cazul franarii). Vezi ca mai e un topic cu sigla VW din LED-uri. Tu faci cam dublul schemei aleia. Plus releul. Ca sa ai idee de LED bicolor: Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Nici nu-i musai bicolore , deși ar fi de preferat . Dacă spațiul și construcția permit pune două seturi de LED-uri - roșii și albastre . Link spre comentariu
Vizitator Vadeniuc Mihai (KasCoTV) Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 N-ai nevoie de PIC ca sa faci ce vrei tu. Cauti LED-uri bicolore (3 pini) si pui un releu pe semnalul de frana. Cand mergi se aprinde culoarea albastra (pinii alimentati pe contactul normal inchis), cand pui frana se aprinde culoarea rosie (pinii alimentati pe contactul normal deschis - care se inchide in cazul franarii). Vezi ca mai e un topic cu sigla VW din LED-uri. Tu faci cam dublul schemei aleia. Plus releul. Ca sa ai idee de LED bicolor: Becurile de la pozitie pe spate stau aprinse si cand pun frana. Atunci cand pun frana o sa fie aprins ledul rosu si cel albastru. Cum fac sa se stinga cel de pe pozitie cand pun frana? nu am prea inteles ce mi-ai explicat tu ca nu le am cu electrica :( Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Modificarea instalației electrice, altfel decât a fost omologată de fabricant, este un lucru ilegal și poate duce la reținerea certificatului de înmatriculare și ceva amendă. Montarea unor leduri pe emblema mașinii, sau în spatele roților, sub praguri, etc, nu e ceva la fel de grav ca modificarea instalației de semnalizare, dar e tot neconformă. Deci, aș recomanda să nu modificați sistemul de semnalizare doar de dragul unor leduri pe emblemă.Gândiți-vă că cineva care conduce în spatele mașinii este distras de luminile pâlpâitoare ale emblemei și uită să frâneze la timp.Nu cred c-o să vă consoleze doar faptul că va suporta reparațiile..... văd că se propagă o tendință periculoasă de a transforma mașinile în niște sorcove sclipitoare. Link spre comentariu
mottofree Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 In ziua de astazi sunt dashbord camera si mai multi au mobilul in bord .Deci posibil sa fie platitor soferul cu emblemadar pt asta trebuie o decizie judecatoreasca si apropo ,daca e cu victime se lasa cu penal . Daca te legi si la sistemul de frana si produci accident se poate considera ca ai pus in pericol siguranta circulatiei dar suntem in Ro si treca ,mearga . Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 OUG195 spune ca...nu e voie... Nenea politistul asteapta sa amendeze : "legeaz.net/oug-195-2002/art-101-raspunderea-contraventionalaArt. 101 Răspunderea contravenţională OUG 195/2002 actualizată 2013 privind : Art101-(1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice: (10)... montarea la autovehicul,remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate;." Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 (editat) La fel nu ai voie sa arunci gunoiul in strada dar totusi tara e plina de gunoaie ,deci ..... Editat Iunie 6, 2016 de Random.raku Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Aha, si in loc sa strangem gunoiul, il luminam cu leduri? Link spre comentariu
Vizitator Vadeniuc Mihai (KasCoTV) Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Eu nu am intrebat daca este legal sau ilegal, daca este gunoi sau nu, daca stiti sa imi explicati ce am cerut eu postati daca nu abtineti-va. Va rog nu mai postati off topic. Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Aha, si in loc sa strangem gunoiul, il luminam cu leduri? Ai inteles pe dos. Ma refeream ca oricum rar se aplica legea in cazurile acestea Link spre comentariu
mottofree Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Legea trebuie aplicata in spiritul si litera ei dar poti da de unul care dashtept care aplica decat litera . In alte parti ramai fara talon si numai daca lampa stop are alta culoare decat cea din cartea specificatia masinii ,adica rosu plin si ai una transparenta . Se discuta de latura legala deoarece banuiesc ca circuli cu emblema aia pe drumul public ca doar nu o sa o ti in vitrina . Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 problema lui dac vrea sa riste.revenind,alimentarea o faci prin intermediul unui releu de lumini de la batrana Dacie.are un contact inchis si unul deschis.Pe contactul inchis pui pozitia.cand calci frana,releul se alimenteaza,comuta contactele si in acest fel se ia alimentarea pozitiei (albastru in cazul tau) si alimenteaza cealalta ramura,rosie,stop pe frana. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum