Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara !

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o placa de baza + procesor pentru un calculator??

Placa de baza sa fie Asrock sau Gigabyte...dar sa fie pe socket LGA 775,iar sloturile de memorii sa fie pe ddr2.

Procesorul sa fie un core 2 duo sau core 2 quad,dar sa fie de peste 2,40Ghz si cu minim 4mb cache-ul.

Asa ca astept raspunsurile dvs cu niste oferte !!!

Mii de multumiri !! O seara minunata va doresc !!!

UP,UP,UP !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Buna seara !

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o placa de baza + procesor pentru un calculator??

Placa de baza sa fie Asrock sau Gigabite...dar sa fie pe soket LGA 775,iar sloturile de memorii sa fie pe ddr2.

Procesorul sa fie un core 2 duo sau core 2 quad,dar sa fie de peste 2,40Ghz si cu minim 4mb cache-ul.

Asa ca astept raspunsurile dvs cu niste oferte !!!

Mii de multumiri !! O seara minunata va doresc !!!

Va anunt ca am gasit in alta parte !

Configuratia este urmatoarea :

Placa de baza : GIGABYTE GA-G41MT-S2
Procesor : Intel® Xeon® Processor E3120 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB
Memorie Ram : 1 Buc DDR3 2GB 1333MHz
Cooler + tablita spate + transport = 210 lei
O zi minunata va doresc ! Va multumesc pentru vizionarea topicului !
Doamne ajuta ! Sa auzim numai de bine !
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pcb pt. s4 mini i9195 am eu una dar nu cunosc starea ei si nici nu mai am pe ce sa o probez !

Cat cereti pe ea ???

Link spre comentariu

Pcb pt. s4 mini i9195 am eu una dar nu cunosc starea ei si nici nu mai am pe ce sa o probez !

Cat cereti pe ea ???

Astept raspunsul dvs !!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna seara !

Cine are unul din aceste procesoare de mai jos,il rog sa ma anunte !

Procesor Intel Core 2 Quad Q9650 3.00GHz, Cache 12MB, FSB 1333MHz, Socket LGA775

Procesor Intel Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, Cache 6MB, FSB 1333MHz, Socket LGA775

Procesor Intel Core 2 Quad Q9450, 2.66GHz, Cache 12MB, FSB 1333MHz, Socket LGA775

Va multumesc ! Astept oferte bune pentru ca pe caldura asta de afara se topesc si preturile !!!

Link spre comentariu

Procesor Intel Core 2 Quad Q9650 3.00GHz, Cache 12MB, FSB 1333MHz, Socket LGA775

Procesor Intel Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, Cache 6MB, FSB 1333MHz, Socket LGA775

Procesor Intel Core 2 Quad Q9450, 2.66GHz, Cache 12MB, FSB 1333MHz, Socket LGA775

Va multumesc ! Astept oferte bune pentru ca pe caldura asta de afara se topesc si preturile !!!

UP,UP,UP

Link spre comentariu

Anuntul este incontinuare valabil !!!

Astept ofertele dvs !!!

Link spre comentariu

Buna seara !

Anuntul este incontinuare valabil !!!

Buna ziua !!!
Am si eu nevoie de aceasta sursa : BN44-00605A pentru acest tv-u : Samsung .
Dar va spun de pe acum ca nu ii stiu modelul tv-ului pentru ca nu este la mine acasa, tv-ul esta la client acasa, asa ca la mine este doar sursa+invertoarele.
S-ar putea sa fie ceva de acest tip modelul tv-ului :UE32F5500, dar nu stiu sigur,sigur daca o fi chiar acesta.
Iar sursa arata asa :
img_2010.jpg

Va multumesc foarte mult !!!

Link spre comentariu

Buna ziua !!!

Dar va spun de pe acum ca nu ii stiu modelul tv-ului pentru ca nu este la mine acasa, tv-ul esta la client acasa, asa ca la mine este doar sursa+invertoarele.
S-ar putea sa fie ceva de acest tip modelul tv-ului :UE32F5500, dar nu stiu sigur,sigur daca o fi chiar acesta.
Iar sursa arata asa :
img_2010.jpg

Astept incontinuare raspuns !!!

Link spre comentariu

Buna ziua !

Link spre comentariu

Buna ziua !!!

Iar sursa arata asa :
img_2010.jpg

Va anunt ca am rezolvat problema cu aceasta sursa :BN44-00605A . Va multumesc !!!

Buna ziua !

Acum ramane doar anuntul acesta cu procesoarele .

Va multumesc ! Astept vesti bune de la dvs !

Link spre comentariu

Buna seara !

Chiar nimeni nu are nici un procesor din acestea ??

Daca nici pana maine seara nu o sa-mi pice nimic,atunci nu o sa mai caut pentru ca vad ca nu prea are nimeni de vanzare asa ceva.

O seara minunata !!!

Link spre comentariu

Din pacate se gasesc mai greu aceste procesoare si in plus sunt cam scumpe. Poti incerca sa pui procesor xeon modat. La placile de baza gigabyte , din experienta proprie, nu trebuie sa modifici biosul.

upp free de la mine.

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Din pacate se gasesc mai greu aceste procesoare si in plus sunt cam scumpe. Poti incerca sa pui procesor xeon modat. La placile de baza gigabyte , din experienta proprie, nu trebuie sa modifici biosul.

upp free de la mine.

Pai am luat si o comfiguratie cu un procesor : Intel® Xeon® Processor E3120 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB.

Dar asta era pentru sora mea cea mica,acum eu vreau sa-mi iau pentru mine unul din procesoarele de mai sus,adica pentru pc-ul meu,dar totusi a-si dori un Quad core si nu altceva.

Aaaa,si mai este o chestie nu vreau sa-mi iau procesoare pe socket 771 si sa folosesc adaptorul acela pentru a-si putea sa-l folosesc pentru socket 775. Eu totusi a-si vrea un procesor chiar pe acest socket 775 sa nu fiu nevoit sa folosesc acel adaptor.

Va multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări