Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Asa ceva iti pot oferi eu,

https://postimg.org/image/rjnjhnpsp/

https://postimg.org/image/id58udkk9/

Din pacate ii trebuie 2 baterii de 12V/7Ah(din cate retin)

Restul pe mp daca e cazul.

Pai unul ca asta am si eu...dar pe mine ma supara ca tacane mereu cand este oprit de la buton si scos din priza....

Nu stiu daca tot de la dvs l-am luat...dar tot de pe acest forum l-am luat.... Da asa este,acest ups functioneaza cu doua baterii...Doar ca eu i-am pus doua baterii 12V/9Ah.

Totusi ar fi bine sa-mi spuneti un pret pentru acest ups-u...dar va rog sa nu fie tot ca si asta al meu...adica sa tacane cand este oprit de la buton si scos din priza... Astept un raspuns de la dvs !!!

O seara minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Pai pt asta trebuie sa-i bag doua baterii,si nu prea am de unde sa le scot.Daca cumva fac rost ca sa-l pot proba,dau de stire.Altfel,stiu sigur ca a fost functional cand a fost scos din uz din cauza bateriilor terminate.Cum canta cand e scos din priza chiar nu stiu.

Link spre comentariu

Nici eu nu imi dau seama cum mai tacane daca e si oprit de la buton si e scos si din priza....

Pentru siguranta i-am dasfacut si bateriile ca sa le masor...si par ok,adica una are 13,16V ,iar cea de a doua baterie are 13,08V,deci nu ar parea sa fie din cauza bateriilor problema cu tacanitul...Oare nu o face bine standby-ul de la buton acest ups-u al meu sau o fi avand vreo mica problema pe placa lui de baza ???

Pai daca pana la urma o sa gasiti doua baterii pentru acest ups-u si aveti cum sa-l probati...Atunci va rog sa-mi dati de stire !!!

Dar totusi daca mai are si altcineva si alte oferte e bine venit cu oferta !!!

O zi minunata sa aveti !!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara !!!

Am si eu nevoie de aceasta sursa pentru acest tv-u : Lg Flatron M208WA BZ

Iar sursa arata asa : Ca si in imaginea atasata mai jos...

272772715.jpg

Astept vesti bune de la dvs !!!

Link spre comentariu

Buna seara !!!

Am si eu nevoie de aceasta sursa pentru acest tv-u : Lg Flatron M208WA BZ

Iar sursa arata asa : Ca si in imaginea atasata mai jos...

272772715.jpg

Va multumesc pentru vizualizarea topicului meu !! Dar intre timp am gasit sursa.

O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !

Sa auzim numai de bine !!!

Link spre comentariu

D-l Iordache la acel UPS APC ,schimbati pe placa in jur de 10-11 condesatoare de tabla si rezolvati problema cu tacanitul dati cu ESR si vedeti ,in rest e un ups f bun, am reparat zeci de astfel de ups.

Link spre comentariu

D-l Iordache la acel UPS APC ,schimbati pe placa in jur de 10-11 condesatoare de tabla si rezolvati problema cu tacanitul dati cu ESR si vedeti ,in rest e un ups f bun, am reparat zeci de astfel de ups.

Ok,am inteles !! Va multumesc fff mult pentru raspunsul oferit !!!

O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!!

Sa auzim numai si numai de bine !!!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Hristos a inviat !

A-si vrea si eu sa cumpar o placa de baza pentru un telefon mobil Samsung Galaxy S4 mini,mai exact : Samsung I9195 .

Cine are asa ceva,il rog fff mult sa ma contacteze..aici sau pe mp. Multumesc frumos !!!

Uitati cum arata placa de baza .

140886427_1_644x461_placa-de-baza-samsung-galaxy-s4-mini-i9195-impecabila-proba-bucuresti.jpg

Astept raspusuri !!! O zi minunata va doresc !

Scuze,dar am uitat sa va arat cum arata telefonul...

Telefonul arata asa : Adica ca si in imaginile atasate,doar ca e pe culoarea alb si nu pe negru,dar asta nu este nici-o problema.

1%20copy_450x450_ppmb.jpg

5%20copy_450x450_54cd.jpg

O zi minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!!

Sa auzim numai de bine !

Editat de marian
Link spre comentariu

Hristos a inviat !

A-si vrea si eu sa cumpar o placa de baza pentru un telefon mobil Samsung Galaxy S4 mini,mai exact : Samsung I9195 .

Cine are asa ceva,il rog fff mult sa ma contacteze..aici sau pe mp. Multumesc frumos !!!

140886427_1_644x461_placa-de-baza-samsun

Telefonul arata asa : Adica ca si in imaginile atasate,doar ca e pe culoarea alb si nu pe negru,dar asta nu este nici-o problema.

Sa auzim numai de bine !

Astept incontinuare raspunsurile dvs !!!

Link spre comentariu

Hristos a inviat !

Sa auzim numai de bine !

UP,UP,UP. Astept in continuare raspunsurile dvs !!!

Va multumesc foarte mult !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Hristos a inviat !

Sa auzim numai de bine !

Asta este ultima strigare !

Cine are asa ceva il rog sa ma contacteze !!!

Mii de multumiri !!! Astept raspuns !!!

Doamne ajuta !!! Sa auzim numai de bine !!!

Link spre comentariu

Buna seara !

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o placa de baza + procesor pentru un calculator??

Placa de baza sa fie Asrock sau Gigabite...dar sa fie pe soket LGA 775,iar sloturile de memorii sa fie pe ddr2.

Procesorul sa fie un core 2 duo sau core 2 quad,dar sa fie de peste 2,40Ghz si cu minim 4mb cache-ul.

Asa ca astept raspunsurile dvs cu niste oferte !!!

Mii de multumiri !! O seara minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări