Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Am si eu un asemenea laptop : Toshiba Portege R500 care are probleme cu cooler-ul nu prea mai vrea sa invarte asa cum trebuie...

Pe laptop mai scrie si un model no : PPR50E-05900WG4.

Cooler-ul de la laptop arata asa ca si in imaginile atasate mai jos :

Astept raspunsurile dvs !! Va multumesc ff mult !!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Trebuie doar ventilatorul sau cu tot cu radiator , si ventilatorul nu are suruburii

O poza cu partea inversa daca se poate

https://www.google.ro/search?q=Toshiba+Portege+R500&client=opera&hs=YJz&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiBi6C6yo_SAhUELsAKHVRRAgcQsAQINg&biw=1280&bih=618#tbm=isch&q=Toshiba+Portege+R500+cooler&imgrc=Kr-1RlfnX3KWbM:

Mie unul imi trebuie doar coolerul nu si radiatorul,dar sa se potriveasca la fix prinderea lui de radiator...

Uite cum arata si desfacut

Astept raspunsuri !!! Mii de multumiri !!!

Link spre comentariu

Buna ziua !! Mi-ar trebui si mie un alimentator pentru un laptop Asus model : F5SR,Iar alimentatorul este de 19V la 4.74A.

Iar mufa de la alimentator care intra in laptop arata ca si in imaginea atasata mai jos.

Va multumesc ff mult !!! Astept vesti bune de la dvs !!!

Link spre comentariu

Buna ziua !! Mi-ar trebui si mie un alimentator pentru un laptop Asus model : F5SR,Iar alimentatorul este de 19V la 4.74A.

Iar mufa de la alimentator care intra in laptop arata ca si in imaginea atasata mai jos.

Va multumesc ff mult !!! Astept vesti bune de la dvs !!!

Valabil incontinuare anuntul cu alimentatorul pentru acest laptop Asus . Alimentatorul este de 19V la 4.74A , 90W.

Astept vesti bune de la dvs !!!

Link spre comentariu

Alimentator cu tensiuni comutabile de 12V, 15 V , 16V , 18V, 19V, 20V , 24V. Curent debitat de la 12 V la 19V , 4,5A si pentru 24V 4A

Posted Image20mb image hosting

Daca este interesant la 50 de lei il trimit cu ramburs (10 lei ) In banul asta intra si un set de mufe (capete de tensiune )

Posted Imagephoto hosting sites

Va salut si va multumesc pentru oferta oferita !!

Dar nu ma complic cu dastea cu mai multe tensiuni...pentru ca nu este pentru mine si mi-e frica ca acest baiat nu prea le are cu calculatoarele sau cu laptop-urile si imi este frica sa nu de-a de butonel si sa arda laptop-ul. :reytre

O zi minunata va doresc !! Astept alte oferte !!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !! Cine mai are ups-uri de vanzare pentru ca a-si mai vrea un ups,dar totusi eu a-si dori un ups-u care sa functioneze doar cu o singura baterie (acumulator)-(12V/7-9A).Adica cum ar fi : UPS MUSTEK PowerMust 636, 600VA sau UPS MUSTEK PowerMust 848, 800VA .

Astept un raspuns de la dvs !!!

Va multumesc ff mult !!!

Link spre comentariu

Buna ziua !! Cine mai are ups-uri de vanzare pentru ca a-si mai vrea un ups,dar totusi eu a-si dori un ups-u care sa functioneze doar cu o singura baterie (acumulator)-(12V/7-9A).Adica cum ar fi : UPS MUSTEK PowerMust 636, 600VA sau UPS MUSTEK PowerMust 848, 800VA .

Astept un raspuns de la dvs !!!

Va multumesc ff mult !!!

Anuntul este valabil incontinuare !!!

Atentie ! Acest ups-u poate sa fie orice marca si poate fi si fara acumulator, dar sa nu fie mai mic de 600VA/360W sau 800VA/480W.

Aaaa,si era ca sa uit,sa fie doar cu un singur acumulator nu cu doi acumulatori...asa cum sunt ups-urile APC-urile....

Asa ca astept vesti bune de la dvs !!!

Va multumesc ff mult !!!

Link spre comentariu

Am un quantex ups650 cat oferi pe el?

Nu fac eu preturile....

Asa ca astept raspuns cu pretul !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări