Barbu Andrei Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Ok. Nici o problema. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Are cineva vreun hdd-u sata pentru calculator ????? Hdd-ul poate fi intre 160gb si 320gb. Dar atentie acest hdd-u sa fie complet functional...fara bad-uri sau alte probleme... Astept raspuns de la dvs !! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Ar fi dar nu mai trimit cu Posta romana hdd. Și la curierat nu cred ca esti dispus sa-i platesti transportul. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Ar fi dar nu mai trimit cu Posta romana hdd. Și la curierat nu cred ca esti dispus sa-i platesti transportul. Ce hdd-u aveti....de cati gb este....si la ce pret il aveti acest hdd-u.... Astept raspuns !!! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Am mai multe .(wd,samsung,maxtor) 160-250-320 Preturi habar nu am care este piata. Aici este unu de 1 Tera http://www.elforum.info/topic/121144-electronicecomponente-pcsculedifuzoareampleduri-etc/ Editat Decembrie 6, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Am mai multe .(wd,samsung,maxtor) 160-250-320 Preturi habar nu am care este piata. V-am dat un linck pe mp....ca sa va faceti o idee de pret . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Anuntul e incontinuare valabil. Astept alte raspunsuri de la alti userii !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Inca e valabil anuntul meu in legatura cu hdd-ul sata intre 160gb - 320gb pentru pc-u . Astept vesti bune de la dvs !!! Va multumesc !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Buna seara ! Va anunt ca am rezolvat problema cu hdd-u,adica am luat unul second hand...chiar din orasul meu,Targoviste... Care mi-a oferit si garantie 3 luni la el. Dar eu oricum va multumesc mult pentru vizionarea subiectului meu !!! O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Sa auzim numai de bine !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 (editat) Buna ziua ! Are cineva vreun dvd-rom sau chiar dvd-rw...pentru vreun laptop mai vechiut asa...adica sa fie acest dvd-rom sau dvd-rw pe ide. Am un Acer TravelMate 4100 la care nu ii mai functioneaza dvd-rw-ul. Ma poate ajuta cineva ??? Astept un raspuns de la dvs !!! Va multumesc mult,mult de tot !!! Editat Decembrie 14, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
daniel_ac Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 pozitia 21 http://www.elforum.info/topic/117503-componente-it-si-electronice-valabil-ultimul-post/page-6 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 pozitia 21 http://www.elforum.info/topic/117503-componente-it-si-electronice-valabil-ultimul-post/page-6 Nu se potriveste la acest laptop Acer TravelMate 4100 . Am meu arata ca acesta de aici : http://www.filehost.ro/3172388734/57135709_1_1000x700_unitate_optica_dvd_rwdvd_rom_ide_sata_laptop_orice_model_iasi_jpg/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Nu se potriveste la acest laptop Acer TravelMate 4100 . Am meu arata ca acesta de aici : http://www.filehost.ro/3172388734/57135709_1_1000x700_unitate_optica_dvd_rwdvd_rom_ide_sata_laptop_orice_model_iasi_jpg/ Anuntul este incontinuare valabil ! Astept un raspuns de la dvs !!! Va multumesc mult !!! O zi superba va doresc ! Doamne ajuta ! Sa auzim numai si numai de bine ! SARBATORI FERICITE !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Anuntul este incontinuare valabil ! Astept un raspuns de la dvs !!! Va multumesc mult !!! O zi superba va doresc ! Doamne ajuta ! Sa auzim numai si numai de bine ! SARBATORI FERICITE !!! Va cer scuze ca mai postez inca o informatie : Acest dvd-rom sau dvd-rw...poate fi si de la un acer aspire 3000 sau 3630 etc....doar sa fie pe ide..si nu pe sata,atat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Buna seara ! Va anunt ca am rezolvat problema cu acest dvd-rom...am gasit eu unul pe la mine de la un dell latitude d520....si i-am desfact adaptorul special pe care il avea acest dvd-rom. . Iar sub adaptorul acesta special...are mufa ide...asa cum imi trebuia mie. Va multumesc fff mult pentru vizionarea subiectului si pentru raspunsurile oferite !!! O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Sa auzim numai si numai de bine !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum