FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 13 Autor Partajează Postat Septembrie 13 Acum 9 minute, Stefan a spus: Încercați să întrebați și aici daca o mai au in stoc. https://laptop-piese.ro/index.php?route=product/product&path=61&product_id=7615&limit=10 Ok,asa am sa fac. Multumesc foarte, foarte mult ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Nu se poate repara aceasta sursa ? Ce defect are Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 Acum 40 minute, Florinel TV a spus: Nu se poate repara aceasta sursa ? Ce defect are Momentan este suspect doar un integrat din sursa, dar nu se stie sigur daca o fi doar acest integrat..pana nu avem integratul si pana nu-l montam. Acest televizor pare sa fi fost traznit . Dar oricum iti multumescs foarte mult pentru raspuns ! O zi minunata si binecuvantata va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
nasturica Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 2 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Momentan este suspect doar un integrat din sursa, dar nu se stie sigur daca o fi doar acest integrat..pana nu avem integratul si pana nu-l montam. Acest televizor pare sa fi fost traznit . Dar oricum iti multumescs foarte mult pentru raspuns ! O zi minunata si binecuvantata va doresc ! Doamne ajuta ! Daca a fost traznit ii puteti face o inmormantare frumoasa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 (editat) Acum 27 minute, nasturica a spus: Daca a fost traznit ii puteti face o inmormantare frumoasa. Nu i-am luat loc de veci, of ! Momentan incercam sa-l rezolvam asa, adica sa-i luam acel integrat, iar apoi sa vedem mai departe ce o sa mai fie. Va multumesc pentru raspuns ! Editat Septembrie 14 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
qretzu16 Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Florine am eu sursa daca mai ai nevoie! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 (editat) Acum 55 minute, qretzu16 a spus: Florine am eu sursa daca mai ai nevoie! Salutare ! O sa-l intreb pe tata, iar daca o doreste, atunci o sa te contacteze telefonic. Dar totusi ar fi bine sa-mi comunici si pretul pe sursa...ori aici, ori daca nu in privat . Multumesc frumos @qretzu16 ! Editat Septembrie 14 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17 Autor Partajează Postat Septembrie 17 Tv : GRUNDIG , model : 42VLC6020 rezolvat cu sursa de la colegul nostru @qretzu16 . Multumim frumos ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum