FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 13 Autor Partajează Postat Septembrie 13 Acum 9 minute, Stefan a spus: Încercați să întrebați și aici daca o mai au in stoc. https://laptop-piese.ro/index.php?route=product/product&path=61&product_id=7615&limit=10 Ok,asa am sa fac. Multumesc foarte, foarte mult ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Nu se poate repara aceasta sursa ? Ce defect are Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 Acum 40 minute, Florinel TV a spus: Nu se poate repara aceasta sursa ? Ce defect are Momentan este suspect doar un integrat din sursa, dar nu se stie sigur daca o fi doar acest integrat..pana nu avem integratul si pana nu-l montam. Acest televizor pare sa fi fost traznit . Dar oricum iti multumescs foarte mult pentru raspuns ! O zi minunata si binecuvantata va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
nasturica Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 2 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Momentan este suspect doar un integrat din sursa, dar nu se stie sigur daca o fi doar acest integrat..pana nu avem integratul si pana nu-l montam. Acest televizor pare sa fi fost traznit . Dar oricum iti multumescs foarte mult pentru raspuns ! O zi minunata si binecuvantata va doresc ! Doamne ajuta ! Daca a fost traznit ii puteti face o inmormantare frumoasa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 (editat) Acum 27 minute, nasturica a spus: Daca a fost traznit ii puteti face o inmormantare frumoasa. Nu i-am luat loc de veci, of ! Momentan incercam sa-l rezolvam asa, adica sa-i luam acel integrat, iar apoi sa vedem mai departe ce o sa mai fie. Va multumesc pentru raspuns ! Editat Septembrie 14 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
qretzu16 Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Florine am eu sursa daca mai ai nevoie! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14 Autor Partajează Postat Septembrie 14 (editat) Acum 55 minute, qretzu16 a spus: Florine am eu sursa daca mai ai nevoie! Salutare ! O sa-l intreb pe tata, iar daca o doreste, atunci o sa te contacteze telefonic. Dar totusi ar fi bine sa-mi comunici si pretul pe sursa...ori aici, ori daca nu in privat . Multumesc frumos @qretzu16 ! Editat Septembrie 14 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17 Autor Partajează Postat Septembrie 17 Tv : GRUNDIG , model : 42VLC6020 rezolvat cu sursa de la colegul nostru @qretzu16 . Multumim frumos ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 27 Autor Partajează Postat Noiembrie 27 (editat) Buna ziua ! As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest tv-u : Star-light 43DM7500, Mainboard : HK.T.RT2861V09 , Display : CX430DLEDM . Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc foarte mult ! Editat Noiembrie 27 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 28 Autor Partajează Postat Noiembrie 28 Acum 22 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest tv-u : Star-light 43DM7500, Mainboard : HK.T.RT2861V09 , Display : CX430DLEDM . Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc foarte mult ! Anuntul este in continuare valabil ! Astept vesti si oferte de la dvs ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 28 Partajează Postat Noiembrie 28 (editat) deci ...in eventualitatea in care tv-ul nu a fost traznit cumva si nici softul nu este compromis in urma vreunei incercari nereusite de upgrade , atunci eu asa imi amintesc , cum ca placa este reparabila ... defectul tipic la acest model de 43 inch de Starlight este in modulul de sursa , unde un integrat stabilizator de 5v se prajeste si din cauza asta jucarika nu merge ... ia si incearca , poti sa stii de unde sare iepurele ? Editat Noiembrie 28 de misuraelectronic Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 28 Autor Partajează Postat Noiembrie 28 Acum 3 minute, misuraelectronic a spus: deci ...in eventualitatea in care tv-ul nu a fost traznit cumva si nici softul nu este compromis in urma vreunei incercari nereusite de upgrade , atunci eu asa imi amintesc , cum ca placa este reparabila ... defectul tipic la acest model de 43 inch de Starlight este in modulul de sursa , unde un integrat stabilizator de 5v se prajeste si din cauza asta jucarika nu merge ... ia si incearca , poti sa stii de unde sare iepurele ? Nu este vorba despre sursa, este vorba despre placa de baza, adica de mainboard . Va multumesc tare mult de raspuns ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 28 Partajează Postat Noiembrie 28 am inteles ca ai nevoie de placa de baza din prima , stai tu linistit ... daca sasiul este mono-placa , atunci este ca mine ...daca sursa este separata de placa de baza , atunci este tot ca mine , pt ca fara 5v nu iti este alimentata partea de logica TTL si nici step down converter-ele si nu are cum sa mearga tv-ul ... repet , daca nu este traznit tv-ul sau resoftat gresit , atunci un defect tipic la aceste placi este prajirea sursei de 5v ... ce te costa sa incerci ? incercarea moarte n-are , nu ? daca placa de baza este iremediabil compromisa dpv hard , din diverse motive --- foc , lichide turnate in timpul functionarii , sparta si cu bucati din cablaj lipsa --- atunci dap , interventia mea este total inutila ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 28 Autor Partajează Postat Noiembrie 28 (editat) Sursa scoate tensiunile corecte, nu este nicio problema cu sursa, doar ca pe placa de baza, nu scoate tensiunea de 3,3 V, iar daca il las o perioada de timp in priza, apare si tensiunea de 3,3 V, dar cu toate astea, se mai opreste televizorul din functionare . Si plus ca am observat ca se incalzeste destul de tare si procesorul de pe placa de baza, adica de abia poti tane degetele pe radiator . Editat Noiembrie 28 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 28 Partajează Postat Noiembrie 28 Aunci doar doua probleme ar putea fi pe mainboard , 1 procesor cu bile crapate si trebuie reflow 2 sursa de 3,3v cu probleme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum