Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

Postări Recomandate

Buna ziua !

As avea nevoie de o sursa pentru acest tv-u : Samsung UE43RU7472 , sursa este : BN44-00947J .
Asa ca daca are careva aceasta sursa, il rog sa ma contacteze in privat !
Astept raspuns ! Va multumesc foarte, foarte mult !

Link spre comentariu
Postat (editat)

Buna seara !

As avea nevoie de o Telecomanda pentru acest tv-u : Vortex LED-V32C02D .
Asa ca daca are careva aceasta telecomanda, il rog sa ma contacteze in privat !

image.thumb.png.027ebdde8e7a6cc2f7f264360fea35da.png

image.thumb.png.e2927c1ab8c248eeee3099831ffc9c14.png

Astept raspuns ! Va multumesc foarte mult !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
La 21.05.2024 la 13:24, FLORIN IORDACHE a spus:

Buna ziua !

As avea nevoie de o sursa pentru acest tv-u : Samsung UE43RU7472 , sursa este : BN44-00947J .
Asa ca daca are careva aceasta sursa, il rog sa ma contacteze in privat !
Astept raspuns ! Va multumesc foarte, foarte mult !

Buna ziua !
Va anunt ca am facut comanda  de placa de pe un site-u de pe internet, ma costat 195Ron cu transport cu tot. 😉

Va multumesc foarte, foarte mult !

Link spre comentariu
La 15.05.2024 la 21:07, FLORIN IORDACHE a spus:

Buna seara !

Are careva aceasta telecomanda pentru acest televizor, LED Philips 32PFS4132/12  ?
Dar as vrea o telecomanda originala de philips, nu chinezarie dupa piata sau din magazine, ca telecomenzi dastea a doua propietarul televizorului si au functionat de la culesul porumburui si pana la taiatul cocenilor .

Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc foarte mult !

image.thumb.png.23cfa0bb04d201484e1fa84305317434.png

Buna ziua !
Va anunt ca am facut comanda de mai multe telecomenzi de pe un site-u de pe internet, maine imi sosesc .

Va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat !

Link spre comentariu

Da , da ...si marmota invelea ciocolata in staniol...o sa primesti exact aceleasi clone China ca si la prima comanda , pt ca o telecomanda noua  OEM Philips de la mama ei Costa minim 150 Ron , daca nu Mai mult ... Eu am asa ceva , dar fara 100 de ron nu pleaca de la mine ...

Daca ai Mai si spus ca ai comandat Mai multe , totul este clar ...o sa primesti un buchet frumos de clone China , in care buchet nu vei gasi nici macar 1 singura Noua pe care sa scrie Philips ... La mina a 2 a , asa da ...doar asa este posibil ...

Nu zaiet , nu pagadi ...💀

Link spre comentariu
Postat (editat)
Acum 45 minute, misuraelectronic a spus:

Da , da ...si marmota invelea ciocolata in staniol...o sa primesti exact aceleasi clone China ca si la prima comanda , pt ca o telecomanda noua  OEM Philips de la mama ei Costa minim 150 Ron , daca nu Mai mult ... Eu am asa ceva , dar fara 100 de ron nu pleaca de la mine ...

Daca ai Mai si spus ca ai comandat Mai multe , totul este clar ...o sa primesti un buchet frumos de clone China , in care buchet nu vei gasi nici macar 1 singura Noua pe care sa scrie Philips ... La mina a 2 a , asa da ...doar asa este posibil ...

Nu zaiet , nu pagadi ...💀

Buna ziua ! 

Da asa si este, nu am comandat telecomenzi originale, am cumparat tot niste chinezarii, adica care o iei acuma, iar peste doua, trei luni trebuie sa iei alta pentru ca nu mai functioneaza unele taste, dar asta este . Am luat doua de philips, doua de receivere si trei de samsung, atat .🙂

Va multumesc pentru raspuns domnule @misuraelectronic !

Link spre comentariu
Postat (editat)
La 21.05.2024 la 21:57, FLORIN IORDACHE a spus:

Buna seara !

As avea nevoie de o Telecomanda pentru acest tv-u : Vortex LED-V32C02D .
Asa ca daca are careva aceasta telecomanda, il rog sa ma contacteze in privat !

image.thumb.png.027ebdde8e7a6cc2f7f264360fea35da.png

image.thumb.png.e2927c1ab8c248eeee3099831ffc9c14.png

Astept raspuns ! Va multumesc foarte mult !

Dar apropo, domnule @misuraelectronic aveti din intamplare vreo telecomanda pentru acest televizor original din provintia China ??? 😉😂

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
La 12.09.2024 la 11:17, FLORIN IORDACHE a spus:

Buna ziua !

Vreau sa stiu si eu daca are careva dintre dv, aceasta sursa : FSP361-3F01, FSP337-3F01 . Tv : GRUNDIG , model 42VLC6020

image.thumb.png.c856f26e3f168d9e6034a8e2146fc6cc.png

Va multumesc ! Astept raspuns !

Buna seara !
Chiar nu are nimeni din intamplace aceasta sursa pentru acest televizor din anunt .🫣🙄

Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc foarte, foarte mult !

Link spre comentariu
Acum 5 minute, misuraelectronic a spus:

Grundig-urile acestea de 42 de inch din Seria Vlc sint ceva Mai rar intilnite prin Rsr , asa ca si modulele sh din eventualele tv-uri casate sint la fel de rare ... Sperante mici sa te poata ajuta cineva , as indrazni sa anticipez eu ...

Da asa si este, aveti perfecta si sincera dreptate, ca altfel de televizoare sunt destul de rare, dar totusi speranta nu moarte ultima .😉 Va multumesc foarte mult de raspuns !
Toate cele bune va doresc ! Noapte buna si Doamne ajuta !

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Stefan a spus:

Da stiu site-ul acesta, dar mi s-a parut prea scumpa placa ( sursa ) pentru un altfel de televizor.🙂

Cu vreo 500-550 de lei, isi cumpara alt televizor nou cu garantie 2 ani, de exemplu un Vortex sau altceva, dar fara prea mari pretentii, bineinteles . Va multumesc foarte mult pentru raspunsul oferit !
O noapte minunata si binecuvantata va doresc ! Doamne ajuta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări