FLORIN IORDACHE Postat Mai 15 Autor Partajează Postat Mai 15 Acum 11 minute, sonic11 a spus: Am eu, caut și va anunt. Ok, va multumesc ! Astept raspuns ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 21 Autor Partajează Postat Mai 21 Buna ziua ! As avea nevoie de o sursa pentru acest tv-u : Samsung UE43RU7472 , sursa este : BN44-00947J . Asa ca daca are careva aceasta sursa, il rog sa ma contacteze in privat ! Astept raspuns ! Va multumesc foarte, foarte mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 21 Autor Partajează Postat Mai 21 (editat) Buna seara ! As avea nevoie de o Telecomanda pentru acest tv-u : Vortex LED-V32C02D . Asa ca daca are careva aceasta telecomanda, il rog sa ma contacteze in privat ! Astept raspuns ! Va multumesc foarte mult ! Editat Mai 21 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 22 Autor Partajează Postat Mai 22 La 21.05.2024 la 13:24, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! As avea nevoie de o sursa pentru acest tv-u : Samsung UE43RU7472 , sursa este : BN44-00947J . Asa ca daca are careva aceasta sursa, il rog sa ma contacteze in privat ! Astept raspuns ! Va multumesc foarte, foarte mult ! Buna ziua ! Va anunt ca am facut comanda de placa de pe un site-u de pe internet, ma costat 195Ron cu transport cu tot. Va multumesc foarte, foarte mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 La 15.05.2024 la 21:07, FLORIN IORDACHE a spus: Buna seara ! Are careva aceasta telecomanda pentru acest televizor, LED Philips 32PFS4132/12 ? Dar as vrea o telecomanda originala de philips, nu chinezarie dupa piata sau din magazine, ca telecomenzi dastea a doua propietarul televizorului si au functionat de la culesul porumburui si pana la taiatul cocenilor . Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc foarte mult ! Buna ziua ! Va anunt ca am facut comanda de mai multe telecomenzi de pe un site-u de pe internet, maine imi sosesc . Va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 26 Partajează Postat Mai 26 Da , da ...si marmota invelea ciocolata in staniol...o sa primesti exact aceleasi clone China ca si la prima comanda , pt ca o telecomanda noua OEM Philips de la mama ei Costa minim 150 Ron , daca nu Mai mult ... Eu am asa ceva , dar fara 100 de ron nu pleaca de la mine ... Daca ai Mai si spus ca ai comandat Mai multe , totul este clar ...o sa primesti un buchet frumos de clone China , in care buchet nu vei gasi nici macar 1 singura Noua pe care sa scrie Philips ... La mina a 2 a , asa da ...doar asa este posibil ... Nu zaiet , nu pagadi ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 (editat) Acum 45 minute, misuraelectronic a spus: Da , da ...si marmota invelea ciocolata in staniol...o sa primesti exact aceleasi clone China ca si la prima comanda , pt ca o telecomanda noua OEM Philips de la mama ei Costa minim 150 Ron , daca nu Mai mult ... Eu am asa ceva , dar fara 100 de ron nu pleaca de la mine ... Daca ai Mai si spus ca ai comandat Mai multe , totul este clar ...o sa primesti un buchet frumos de clone China , in care buchet nu vei gasi nici macar 1 singura Noua pe care sa scrie Philips ... La mina a 2 a , asa da ...doar asa este posibil ... Nu zaiet , nu pagadi ... Buna ziua ! Da asa si este, nu am comandat telecomenzi originale, am cumparat tot niste chinezarii, adica care o iei acuma, iar peste doua, trei luni trebuie sa iei alta pentru ca nu mai functioneaza unele taste, dar asta este . Am luat doua de philips, doua de receivere si trei de samsung, atat . Va multumesc pentru raspuns domnule @misuraelectronic ! Editat Mai 26 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 (editat) La 21.05.2024 la 21:57, FLORIN IORDACHE a spus: Buna seara ! As avea nevoie de o Telecomanda pentru acest tv-u : Vortex LED-V32C02D . Asa ca daca are careva aceasta telecomanda, il rog sa ma contacteze in privat ! Astept raspuns ! Va multumesc foarte mult ! Dar apropo, domnule @misuraelectronic aveti din intamplare vreo telecomanda pentru acest televizor original din provintia China ??? Editat Mai 26 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 12 Autor Partajează Postat Septembrie 12 (editat) Buna ziua ! Vreau sa stiu si eu daca are careva dintre dv, aceasta sursa : FSP361-3F01, FSP337-3F01 . Tv : GRUNDIG , model : 42VLC6020 . Va multumesc ! Astept raspuns ! Editat Septembrie 12 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 13 Autor Partajează Postat Septembrie 13 La 12.09.2024 la 11:17, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! Vreau sa stiu si eu daca are careva dintre dv, aceasta sursa : FSP361-3F01, FSP337-3F01 . Tv : GRUNDIG , model : 42VLC6020 . Va multumesc ! Astept raspuns ! Buna seara ! Chiar nu are nimeni din intamplace aceasta sursa pentru acest televizor din anunt . Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc foarte, foarte mult ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 13 Partajează Postat Septembrie 13 Grundig-urile acestea de 42 de inch din Seria Vlc sint ceva Mai rar intilnite prin Rsr , asa ca si modulele sh din eventualele tv-uri casate sint la fel de rare ... Sperante mici sa te poata ajuta cineva , as indrazni sa anticipez eu ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 13 Autor Partajează Postat Septembrie 13 Acum 5 minute, misuraelectronic a spus: Grundig-urile acestea de 42 de inch din Seria Vlc sint ceva Mai rar intilnite prin Rsr , asa ca si modulele sh din eventualele tv-uri casate sint la fel de rare ... Sperante mici sa te poata ajuta cineva , as indrazni sa anticipez eu ... Da asa si este, aveti perfecta si sincera dreptate, ca altfel de televizoare sunt destul de rare, dar totusi speranta nu moarte ultima . Va multumesc foarte mult de raspuns ! Toate cele bune va doresc ! Noapte buna si Doamne ajuta ! Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 13 Partajează Postat Septembrie 13 https://quintrix.ro/surse_energie/surse_alimentare_comutatie?product_id=3867 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 13 Autor Partajează Postat Septembrie 13 (editat) Acum 9 minute, Stefan a spus: https://quintrix.ro/surse_energie/surse_alimentare_comutatie?product_id=3867 Da stiu site-ul acesta, dar mi s-a parut prea scumpa placa ( sursa ) pentru un altfel de televizor. Cu vreo 500-550 de lei, isi cumpara alt televizor nou cu garantie 2 ani, de exemplu un Vortex sau altceva, dar fara prea mari pretentii, bineinteles . Va multumesc foarte mult pentru raspunsul oferit ! O noapte minunata si binecuvantata va doresc ! Doamne ajuta ! Editat Septembrie 13 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 13 Partajează Postat Septembrie 13 Încercați să întrebați și aici daca o mai au in stoc. https://laptop-piese.ro/index.php?route=product/product&path=61&product_id=7615&limit=10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum