FLORIN IORDACHE Postat Iulie 29, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2021 (editat) Acum 3 ore, iuliantv a spus: nu conteaza doar RUNTK 5538TP e deajuns,oricum,e un t.con destul de cautat,cu robleme,Defectul lor este e convertorul de tensiuni DC/DC ISL9860, Ok,am inteles, atunci o sa comandam si noi integratul acesta ISL9860 si o sa ne ocupam de treaba . Va multumim foarte, foarte mult pentru informatia oferita ! O zi superba va dorim ! Editat Iulie 29, 2021 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 29, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2021 La 24.01.2021 la 16:19, FLORIN IORDACHE a spus: Inca este valabil acest anunt cu tastatura pentru laptop : Dell Latitude D520 - Dell Latitude D530 . Astept in continuare un raspuns ! Va multumesc foarte,foarte mult ! Sus cu anuntul ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 (editat) Buna ziua, Am si eu un laptop : Toshiba Satellite A210-15K cu display-ul spart, asa ca cine are acest display pentru acest laptop : Toshiba Satellite A210-15K, il rog sa ma contacteze ! Marca Display : Samsung - Model Display : LTN156AT05-U09 ( 5KBBFQ904A ) Va multumesc foarte mult ! Astept vesti bune de la dvs ! Editat August 26, 2021 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 (editat) posibil sa am,150lei plus transport,maine verific daca va intereseaza sigur modelul laptop e ok,? google da alt display un cffl 30pini 15.4 inch Editat August 26, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 Acum 16 minute, iuliantv a spus: posibil sa am,150lei plus transport,maine verific daca va intereseaza sigur modelul laptop e ok,? google da alt display un cffl 30pini 15.4 inch Ok,am inteles ! Dar totusi va anunt ca priza display-ului este cu 40 de pini, nu este cu 30 de pini, asa cum ati zis dvs . Va multumesc foarte mult ! Astept maine vestea de la dvs ! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Acum 42 minute, FLORIN IORDACHE a spus: Ok,am inteles ! Dar totusi va anunt ca priza display-ului este cu 40 de pini, nu este cu 30 de pini, asa cum ati zis dvs . Va multumesc foarte mult ! Astept maine vestea de la dvs ! eu nu am zis ca codul dat de dv pt display nu e ok,se vede si din poze,doar ca google la modelul dv de laptop,da un display de 15.4 30pini cfl,am zis ca poate codul laptopului nu e bun Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 Acum 13 minute, iuliantv a spus: eu nu am zis ca codul dat de dv pt display nu e ok,se vede si din poze,doar ca google la modelul dv de laptop,da un display de 15.4 30pini cfl,am zis ca poate codul laptopului nu e bun O sa mai verific maine dimineata inca odata si modelul laptop-ului..ca sa fie totul ok ! Noapte buna si Doamne ajuta ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 27, 2021 Autor Partajează Postat August 27, 2021 Va cer o mie si una de scuze pentru eroarea facuta ! Da ati avut perfecta dreptate ca nu este vb...despre acel laptop..si ca e o mica eroare pe undeva. Dar stiti ce s-a intamplat, tatal meu era cu doua laptopuri demontate pe masa de lucru, adica asta cu display-ul spart si altul care trebuia curatat de praf si schimbata pasta.dar amandoua erau Toshiba . Asa ca modelul corect este : Toshiba Satellite C660-1DR . VA MULTUMESC FOARTE, FOARTE MULT ! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 aveti mp de la mine ,poze....... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 27, 2021 Autor Partajează Postat August 27, 2021 Acum 42 minute, iuliantv a spus: aveti mp de la mine ,poze....... Buna ziua, Va anunt ca v-am raspuns la mesaj privat . Va multumesc foarte,foarte mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 30, 2021 Autor Partajează Postat August 30, 2021 La 27.08.2021 la 8:51, FLORIN IORDACHE a spus: Asa ca modelul corect este : Toshiba Satellite C660-1DR . VA MULTUMESC FOARTE, FOARTE MULT ! Buna seara, Va anunt ca am rezolvat laptop-ul . Va multumesc foarte,foarte mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 30, 2021 Autor Partajează Postat August 30, 2021 Buna seara. Are cineva baretele pentru acest tv : Samsung , Model : UE40F5500 / AW ??? Iar baretele sant acestea : 8 leduri + 5 leduri / bareta = 13 leduri (dar se face din doua bucati o bareta) x 7 barete . Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc foarte mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2021 La 30.08.2021 la 23:49, FLORIN IORDACHE a spus: Buna seara. Are cineva baretele pentru acest tv : Samsung , Model : UE40F5500 / AW ??? Iar baretele sant acestea : 8 leduri + 5 leduri / bareta = 13 leduri (dar se face din doua bucati o bareta) x 7 barete . Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc foarte mult ! Buna seara, Va anunt ca intre timp am rezolvat tv-ul..adica i-am schimbat 4 leduri pe doua barete, dar acum sa vedem cat o tine..ptr ca am auzit ca nu prea o sa tina mult asa..adica ar cam ar trebui schimbate baretele cu totul ! Dar acum vom vedea cat timp o sa tina..iar daca o sa mai arda din nou,atunci o sa-i iau un set de barete noi de la domnul Badila ptr ca am vazut ca are dansul . O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 O sa țină "de la culesul porumbului, până la tăiatul cocenilor"(cine a zis asta oare?). Domnu' Bașilă e speculant,le ia din China și le revinde.Ia de la Zutech baretele. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 4, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 (editat) Buna seara, Are cineva aceasta tastatura pentru acest laptop : Acer Nitro 5 AN515-52 iluminata ? Astept raspuns ! Va multumesc ! Editat Septembrie 4, 2021 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum