FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Anuntul meu e incontinuare valabil !!! Astept incontinuare vesti bune de la dvs !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2016 UP,UP,UP... Incontinuare anunt valabil !!! Astept vesti de la dvs !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Va spun ca asta o sa fie ultima zi in care mai postez pentru aceasta placa de baza pentru laptop daca nici azi nu e nimic,atunci renunt... Va multumesc mult !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Buna ziua !!! Cine are de vanzare o placa de captura + o camera de supraveghere exterior...Dar sa fie functionale 101% . Astept vesti bune de la dvs !!! Va multumesc mult !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Cine are de vanzare o placa de captura + o camera de supraveghere exterior...Dar sa fie functionale 101% . Anuntul e incontinuare valabil !!! Astept raspunsurile de la dvs !!! Va multumesc mult,mult de tot !!! O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Editat Septembrie 30, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) Cine are de vanzare o placa de captura + o camera de supraveghere exterior sa ma anunte...Dar sa fie functionale 101% . Anuntul e incontinuare valabil !!! O seara minunata va doresc !!! Editat Octombrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2016 (editat) Cine are de vanzare o placa de captura + o camera de supraveghere exterior sa ma anunte...Dar sa fie functionale 101% . Inca mai caut...Daca nici pana maine nu pica nimic,atunci inseamna ca nu are nimeni si asta e... Adica cand o sa am banii iau unele noi si gata,am terminat balciu . Eu oricum va multumesc ff,ff mult pentru vizionarea subiectului meu !!! O zi superba va doresc ! Doamne ajuta ! Editat Octombrie 4, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Vreau sa-mi cumpar un hdd-u ide pentru laptop,dar sa fie de minim 40 gb si nu in ultimul rand sa fie in perfecta de functionare,adica fara nicio problema cum ar fi : bad-uri sau probleme cu placa electronica.... Deci cine are asa ceva,il rog sa ma contacteze. Astept raspuns !! Va multumesc frumos !!! Link spre comentariu
grabiel Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Salut Florine, noi am mai colaborat. Am un HDD IDE pentru laptop de 60 Gb, in link-ul atasat mai jos o sa vezi 3 poze cu starea HDD-ul, test facut cu HDD Sentinel. Pretul pentru HDD este de 30 de lei. Avand in vedere ca am mai colaborat, pot sa ti-l trimit si daca esti multumit imi pui 30 de lei intr-un cont de Raiffeisen, daca nu esti multumit il trimiti inapoi. Mai multe detalii pe privat. http://imgur.com/a/eqYqs De asemenea vand si adaptorul respectiv de la 2.5 la 3.5 pretul este de 30 de lei Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Salut Florine, noi am mai colaborat. Am un HDD IDE pentru laptop de 60 Gb, in link-ul atasat mai jos o sa vezi 3 poze cu starea HDD-ul, test facut cu HDD Sentinel. Pretul pentru HDD este de 30 de lei. Avand in vedere ca am mai colaborat, pot sa ti-l trimit si daca esti multumit imi pui 30 de lei intr-un cont de Raiffeisen, daca nu esti multumit il trimiti inapoi. Mai multe detalii pe privat. http://imgur.com/a/eqYqs De asemenea vand si adaptorul respectiv de la 2.5 la 3.5 pretul este de 30 de lei Buna seara ! Da,da stiu ca am mai colaborat amandoi,dar v-am raspuns pe mp. O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Subiectul in legatura cu hdd-ul nu mai e valabil ! Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 (editat) Daca te ajuta https://www.google.ro/search?q=hicap+dvr+50&espv=2&biw=1366&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB2-6x3pbQAhXHchQKHbfZAb4Q_AUIBigB#imgrc=6nWTJMo-_b1P0M%3A ,am o placa care "zace" prin atelier degeaba. Cu camera nu te pot ajuta. Editat Noiembrie 7, 2016 de dj_ando_83 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Daca te ajuta https://www.google.ro/search?q=hicap+dvr+50&espv=2&biw=1366&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjB2-6x3pbQAhXHchQKHbfZAb4Q_AUIBigB#imgrc=6nWTJMo-_b1P0M%3A ,am o placa care "zace" prin atelier degeaba. Cu camera nu te pot ajuta. Un pret daca se poate... ASTEPT !!! Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 50 lei + transport prin posta romana cu plata ramburs. O sa o incerc maine sa ii fac o proba sa fiu sigur ca mai functioneaza. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 50 lei + transport prin posta romana cu plata ramburs. O sa o incerc maine sa ii fac o proba sa fiu sigur ca mai functioneaza. Ok,am inteles,dar totusi nu imi trebuie urgent,urgent....pentru ca deocamdata folosesc o camera web pe post de camera de supraveghere.... O sa va anunt eu cand puteti sa mi-o puneti la posta... Va multumesc pentru intelegere !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum