iuliantv Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Editat Noiembrie 28, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Acum 29 minute, iuliantv a spus: Okk,pai atunci ramane maine dimineata sa mi-o puneti la posta...dar sa-mi spuneti daca mai aveti adresa mea de livrare. Iar daca nu o mai aveti,atunci vi-o trimit prin mp.... Astept ! Va multumesc fff fff mult ! Editat Noiembrie 28, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 am adresa , livrare cu posta romana? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Acum 6 minute, iuliantv a spus: am adresa , livrare cu posta romana? Ok,am inteles ! Da,da cu posta Ro.... Va multumim fff fff mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Va anunt ca acest anunt ramane in continuare valabil . Asa ca astept noutati de la dvs ! Va multumesc ff ff mult ! La 18.10.2019 la 15:45, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, As avea si eu nevoie de urmatoarele : O placa mainboard pentru un, Tv Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB , display - LC320W01(SL) (06). Pe placa scrie - 3139 123 6117.3 WK551.3 . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O placa de baza pentru un laptop HP Pavilion DV6700 . Procesorul este un Intel core duo, iar placa video este Nvidia Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Iar acuma mai adaug si aceasta sursa : BN44-00622B , asa ca cine o are sa ma anunte si sa-mi spuna si un pret pentru ea . Sursa arata asa ca si in poza de mai jos : Astept ofertele dvs ! Va multumesc ff ff mult ! Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 (editat) Acum 21 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Va anunt ca acest anunt ramane in continuare valabil . Asa ca astept noutati de la dvs ! Va multumesc ff ff mult ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Iar acuma mai adaug si aceasta sursa : BN44-00622B , asa ca cine o are sa ma anunte si sa-mi spuna si un pret pentru ea . Sursa arata asa ca si in poza de mai jos : Astept ofertele dvs ! Va multumesc ff ff mult ! la sursa de samsung daca puteti pune o poza mai apropiata la tensiunile de la mb si de la leduri am vre`o 5 poate sunt echivalente bn44-00624a bn44-00623b si 625c din poza bn44-00623b este cea mai apropiata Editat Decembrie 5, 2019 de profimex Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 (editat) Acum 2 ore, profimex a spus: la sursa de samsung daca puteti pune o poza mai apropiata la tensiunile de la mb si de la leduri am vre`o 5 poate sunt echivalente bn44-00624a bn44-00623b si 625c din poza bn44-00623b este cea mai apropiata Ok,am inteles, dar o sa revin cu alte detalii... putin mai tarziu. Dar totusi ar fi bine sa-mi spuneti si un pret pentru aceasta : BN44-00623B . Va multumesc ff ff mult ! Editat Decembrie 5, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Acum 2 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Ok,am inteles, dar o sa revin cu alte detalii... putin mai tarziu. Dar totusi ar fi bine sa-mi spuneti si un pret pentru aceasta : BN44-00623B . Va multumesc ff ff mult ! aveti mp Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 23 ore, profimex a spus: aveti mp Va anunt ca aveti si de la mine un mp . Va multumesc pentru intelegere ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 7, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2019 (editat) La 18.10.2019 la 15:45, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, As avea si eu nevoie de urmatoarele : O placa mainboard pentru un, Tv Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB , display - LC320W01(SL) (06). Pe placa scrie - 3139 123 6117.3 WK551.3 . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ O placa de baza pentru un laptop HP Pavilion DV6700 . Procesorul este un Intel core duo, iar placa video este Nvidia Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! Anuntul este in continuare valabil . Astept vesti de la dvs ! .................................................................................................................................................................................................................................................................. Iar cu placa pentru tv-ul Samsung,momentan ramane putin in standby pentru ca a zis tatal meu ca ar vrea sa incerce sa o repare pe a lui...dar momentan trebuie sa dam comanda la super....pt piese, iar dupa ce o sa le montam o sa vedem daca am facut ceva sau chiar ne trebuie placa. Dar daca e nevoie, o cautam pe cea originala a tv-ului...nu alta placa,adica cum ar fi : BN44-00623B sau alta...pentru ca placa asta am observat ca provine de la un tv-u de vreo 46'',iar tv-ul nostru pe care il avem la reparat este doar de 40'' si cam difera la unele tensiuni...+ ca tv-ul nostru de 40''are doar doua barete de leduri cu 54 leduri....iar tv-ul de 46'' pare ar avea vreo 3-4 barete...dar nu se stie sigur daca are tot cu 54 de leduri....sau o fi avand mai multe... Dar oricum va multumesc ff ff mult pentru raspunsurile oferite ! O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Editat Decembrie 7, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2019 (editat) La 18.10.2019 la 15:45, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, As avea si eu nevoie de urmatoarele : O placa mainboard pentru un, Tv Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB , display - LC320W01(SL) (06). Pe placa scrie - 3139 123 6117.3 WK551.3 . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O placa de baza pentru un laptop HP Pavilion DV6700 . Procesorul este un Intel core duo, iar placa video este Nvidia Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! Anuntul este in continuare valabil . Astept vesti de la dvs ! Editat Decembrie 10, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Buna seara, Va anunt ca anuntul acesta ramane in continuare valabil...asa cum este el. Astept oferte ! La 18.10.2019 la 15:45, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, As avea si eu nevoie de urmatoarele : O placa mainboard pentru un, Tv Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB , display - LC320W01(SL) (06). Pe placa scrie - 3139 123 6117.3 WK551.3 . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O placa de baza pentru un laptop HP Pavilion DV6700 . Procesorul este un Intel core duo, iar placa video este Nvidia Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O sa mai adaug un mic anunt, as mai avea nevoie de o placa main board pentru un tv : Samsung UE32F5000/AW . Placa este : BN41-01955/B . Display : CY-HF320BGSV1H ( SAMSUNG ) . Dar haideti ca o sa va spun si niste poze...ca sa vedeti dvs mai clar despre ce este vorba. Placa : Display : Model tv : Si o sa va mai adaug inca o poza mai clara cu modelul placi main board : Astept vesti de la dvs ! Va multumesc ff ff mult ! Editat Decembrie 11, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
quadrall Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 am eu ceva ce s-ar putea sa se potrivească dar este de smart tv -BN94-08121T (BN41-02156A) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Acum 2 ore, quadrall a spus: am eu ceva ce s-ar putea sa se potrivească dar este de smart tv -BN94-08121T (BN41-02156A) Nu,nu cu parere de rau, eu vreau placa originala care sa provina tot de la un tv-u la fel ca al meu... Dar oricum va multumesc pentru ajutorul oferit ! Astept in continuare placa originala ! Editat Decembrie 11, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 https://postimg.cc/gallery/1advno70s/ v-am pus pozele mai sus intr-un link,nu reusesc sa le urc direct aici pret 150lei plus transport Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum