FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2019 La 18.10.2019 la 15:45, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, As avea si eu nevoie de urmatoarele : O placa mainboard pentru un, Tv Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB , display - LC320W01(SL) (06). Pe placa scrie - 3139 123 6117.3 WK551.3 . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O placa de baza pentru un laptop HP Pavilion DV6700 . Procesorul este un Intel core duo, iar placa video este Nvidia Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! UP, UP ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) Buna ziua, Haideti sa va arat diferentele care sant intre placa domnului,iuliantv. Uitati aceasta este placa dansului : Iar aceasta este placa mea din tv : Asa ca eu cred ca difera si la display si s-ar putea sa difera si pe la t-con...asa cum v-am mai spus si undeva mai sus... Asa ca caut in contiunare aceasta placa....dar atetie, sa fie identica cu a mea,iar daca se poate sa fie si pentru acelasi display : LC320W01(SL) (06). Asa ca astept in contiunuare vesti de la cine are aceasta placa....pentru acest tv : Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB . Astept ! Multumesc ! Editat Octombrie 27, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) La 18.10.2019 la 15:45, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, Am uitat sa va spun ca ramane in continuare valabil si anuntul de mai jos.... : ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O placa de baza pentru un laptop HP Pavilion DV6700 . Procesorul este un Intel core duo, iar placa video este Nvidia Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! Up,Up . Editat Octombrie 27, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Buna seara , Va anunt ca raman in continuare valabile ultimile mele anunturi ale mele de aici......adica placa pentru tv-u : Philips si cu placa de baza pentru laptop-ul Hp . Va multumesc ! Astept in continuare ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 La 27.10.2019 la 15:28, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, Haideti sa va arat diferentele care sant intre placa domnului,iuliantv. Uitati aceasta este placa dansului : Iar aceasta este placa mea din tv : Asa ca eu cred ca difera si la display si s-ar putea sa difera si pe la t-con...asa cum v-am mai spus si undeva mai sus... Asa ca caut in contiunare aceasta placa....dar atetie, sa fie identica cu a mea,iar daca se poate sa fie si pentru acelasi display : LC320W01(SL) (06). Asa ca astept in contiunuare vesti de la cine are aceasta placa....pentru acest tv : Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB . Astept ! Multumesc ! chior nu sant si stiu ca sant diferente,dar daca eu as fi asteptat sa gasesc exact ceea ce caut si nu ceva cat de cat apropiat,atunci ma lasam de meserie,succes in cautari eu mai am placi dar imi este greu sa le caut,asa ca doar sa dau peste ele cautand altceva si zic uite ca aveam totusi ce cautam,asa e cand ai prea multe,ganditi-va ca dimineata am postat un topic cu chassie crt cu cca 30buc,am estimat eu,urmand ca sa fac ceva poze cat de cat ,si la o numaratoare in mare am numarat cel putin 90buc,si sigur mai gasesc inca vreo 10-20buc daca caut peste tot,deci va dati seama cat de greu i-mi este si timpul liber limitat 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Acum 22 ore, iuliantv a spus: chior nu sant si stiu ca sant diferente,dar daca eu as fi asteptat sa gasesc exact ceea ce caut si nu ceva cat de cat apropiat,atunci ma lasam de meserie,succes in cautari eu mai am placi dar imi este greu sa le caut,asa ca doar sa dau peste ele cautand altceva si zic uite ca aveam totusi ce cautam,asa e cand ai prea multe,ganditi-va ca dimineata am postat un topic cu chassie crt cu cca 30buc,am estimat eu,urmand ca sa fac ceva poze cat de cat ,si la o numaratoare in mare am numarat cel putin 90buc,si sigur mai gasesc inca vreo 10-20buc daca caut peste tot,deci va dati seama cat de greu i-mi este si timpul liber limitat Salut ! Pai atunci ramane sa mai cautati dvs pe acolo...iar daca gasiti cea ce imi trebuie mie,atunci va rog ca sa ma contactati ! Va multumesc ! Astept ! Editat Noiembrie 6, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 (editat) La 18.10.2019 la 15:45, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua, As avea si eu nevoie de urmatoarele : O placa mainboard pentru un, Tv Philips model - 32PF7521D/10 , chassis - LC4.31E AB , display - LC320W01(SL) (06). Pe placa scrie - 3139 123 6117.3 WK551.3 . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O placa de baza pentru un laptop HP Pavilion DV6700 . Procesorul este un Intel core duo, iar placa video este Nvidia Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! Up,up ... ! Astept vesti de la dvs ! Editat Noiembrie 12, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 Sus tot mai sus cu anuntul meu ... Astept in continuare un raspuns de la dvs ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 Up,up ... ! Astept in continuare un raspuns de la dvs ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 La 17.11.2019 la 12:44, FLORIN IORDACHE a spus: Up,up ... ! Astept in continuare ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 La 17.11.2019 la 12:44, FLORIN IORDACHE a spus: Up,up ... ! Astept in continuare vesti... ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 La 20.11.2019 la 22:36, FLORIN IORDACHE a spus: Astept in continuare vesti... ! Up,up ... ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 La 17.11.2019 la 12:44, FLORIN IORDACHE a spus: Up,up ... ! Valabil in continuare ! ............................................................................................................................................................................................................................. Are care-va vreun integrat : MP3398A ?? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Salut! Am eu placa de care aveti nevoie. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 (editat) Acum 4 ore, Toni Marginean a spus: Salut! Am eu placa de care aveti nevoie. Salut ! Placa este : 17ips62 , dar cu acest integrat : MP3398A / si nu cu : MP3394 . Dar o schema pentru aceasta sursa : 17ips62 / cu acest integrat : MP3398A , nu aveti? Da oricum sa-mi spuneti si un pret pentru placa dvs pe care o aveti . Astept ! Editat Noiembrie 25, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum