FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 Acum 5 ore, Florinel TV a spus: La aswo se gaseste acest ci W25Q40BVSSIP CI NOR FLASH;W25Q40BVSSIP,4MBIT,SOP,8P,5 #F410595 în stoc Circuit integrat 1107-002076 SAMSUNG RON 10,97 8 Nu fac reclama va multumesc pentru intelegere Ok,va multumesc pentru ajutor ! ....................................................................................................................................................................................................................................................... Acum 1 oră, ion_vasile a spus: Am placa logica pentru Toshiba . Ok,am inteles! Asi dori o fotografie cu placa dvs.....+ modelul display-ului . Va multumesc ff ff mult ! Astept ! Link spre comentariu
ion_vasile Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Daca esti din Targoviste,placa o monteazi in prezenta mea [deci cu proba de functionare].Nu am timp. sa fac poze .Daca chiar esti interesat continuam discutia telefonic. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Acum 36 minute, ion_vasile a spus: Daca esti din Targoviste,placa o monteazi in prezenta mea [deci cu proba de functionare].Nu am timp. sa fac poze .Daca chiar esti interesat continuam discutia telefonic. Ok,am inteles ! Dar dvs de unde sunteti....pentru ca eu nu sunt chiar din Targoviste, eu stau la vreo 22 km distanta de Targoviste . Iar la telefon eu unul nu pot vb....pentru ca am ceva prob...de sanatate si nu o sa ma intelegeti ce o sa va spun + ca eu nu pot sa ma misc de loc . Deci daca vreti sa ne intelegem aici....atunci o sa fie bine si pentru mine si pentru dvs . Va multumesc pentru intelegere ! Editat Iulie 28, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 28, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2019 Am uitat sa va spun ca si placa mea este functionala 95%,doar ca are probleme cu tuner-ul,atat ! Acest tv a fost trasnit...si de aceia sa dus selectorul....daca o sa va uitati atent la pozele mele se vede ca a dat trasnetul direct in tuner pentru ca este carbonizat . Aaaa,si inca ceva,sa-mi spuneti si un pret pentru aceasta placa ... Asteptept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 29, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2019 (editat) Buna dimineata ! Daca pana diseara nu mai vine cu nici un raspuns domnul,Ion Vasile, atunci eu as zice ca daca o mai are careva placa, il rog sa ma contactati aici....sau pe mp ! Aaaa.si nu il ultimul rand....il rog sa-mi faca o fotografie cu placa dansului din tv....si sa-mi spuna si modelul exact al placi + modelul de display, si nu in ultimul rand sa-mi mai spuna daca trimite in tara ! Dar oricum eu am mai luat placi si nu am avut probleme...cu nici una pana acuma,dar ma rog fiecare face cu crede ca e mai bine ! Astept ! Va multumesc ! Editat Iulie 29, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 30, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2019 Va salut ! Anuntul este in continuare valabil in legatura cu aceasta placa de baza : MST3740EU-T-MAIN BD REV: 1.04 pentru acest tv : Toshiba model : 32AV703G1 . Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 31, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2019 La 30.07.2019 la 12:32, FLORIN IORDACHE a spus: Va salut ! Anuntul este in continuare valabil in legatura cu aceasta placa de baza : MST3740EU-T-MAIN BD REV: 1.04 pentru acest tv : Toshiba model : 32AV703G1 . Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc ! Up,up,up ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 La 30.07.2019 la 12:32, FLORIN IORDACHE a spus: Va salut ! Anuntul este in continuare valabil in legatura cu aceasta placa de baza : MST3740EU-T-MAIN BD REV: 1.04 pentru acest tv : Toshiba model : 32AV703G1 . Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc ! Sus,sus tocmai susss, sper ca stiti melodia aceasta ! Astept vesti de la dvs ! Va multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2019 Autor Partajează Postat August 2, 2019 (editat) Va salut ! Va anunt ca nu o sa mai fie valabil acest anunt cu aceasta placa de baza : MST3740EU-T-MAIN BD REV: 1.04 pentru ca am gasit in alta parte... ! Va multumesc pentru ajutorul oferit ! O zi superba va doresc ! Editat August 2, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2019 Autor Partajează Postat August 3, 2019 Buna ziua, A-si avea si eu nevoie de o placa de baza pentru un tv-u : Samsung model : UE40J5200AWXXH Placa de baza este : BN94-09586C 2017. 03. 01 O sa va pun si niste imagini mai clare..cu ce scrie pe placa : Model tv : Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc ff ff mult ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Aceste placi se repara , de ce nu o repari? ce problema are? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2019 Autor Partajează Postat August 3, 2019 Acum 7 minute, Florinel TV a spus: Aceste placi se repara , de ce nu o repari? ce problema are? Salut ! Da stiu ff ff bine ca se repara, dar acest om il vrea repede reparat acest tv-u, iar daca sta dupa mine pana o sa-i comand in china unele componente distruse, o sa-l apuca octombrie, noiembrie pana o sa-i rezolv tv-u . Asa ca mai bine e sa-i iau alta placa cu totul si gata...se rezolva problema in maxim 20 min...dupa ce o sa-mi vina comanda la poarta . Va multumesc pentru raspuns ! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 aveti mp de la mine Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2019 Autor Partajează Postat August 3, 2019 (editat) Acum 14 minute, iuliantv a spus: aveti mp de la mine Da si dvs aveti un mp de la mine ! Va multumesc ! Editat August 3, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 (editat) Buna ziua, Am si eu o mica intrebare la dvs, daca s-ar potrivi aceasta placa : BN94-10897G cu aceasta : BN94-09586C . Va spun ca amandoua placile provin de la acelasi tip si model de tv, adica : Samsung model : UE40J5200AW . Dar din pacate nu am apucat sa ma uit si la modelul de display la al meu...pentru ca ia pus tatal meu capacul inapoi la tv . Uitati tv-u baiatului acestuia care are aceasta placa : BN94-10897G Placa de baza Sursa Display Model tv Va multumesc ! Astept un raspuns de la dvs ! O zi minunata va doresc ! Editat August 4, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum