Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus.... ramane in continuare valabil !

La care astept vesti de la dvs !

....................................................................................................................................................................................................................................

Iar anuntul cu baterie (Acumulator ) pt Laptop Dell Latitude D510, D520, D530 etc,etc...nu mai este valabil !

.....................................................................................................................................................................................................................................

Dar a-si avea nevoie si eu de o statie de amplificare de 1000W  reali,nu dastea numai scrisi pe ele...ca are 1000W  si sa nu aiba nici macar 250-300 W.:da

Asa ca cine are asa ceva,il rog fff fff mult sa ma anunte !

Va multumesc fff fff mult ! Astept vesti de la dvs !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  La 05.03.2019 la 16:07, FLORIN IORDACHE a spus:

Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus.... ramane in continuare valabil !

La care astept vesti de la dvs !

....................................................................................................................................................................................................................................

Iar anuntul cu baterie (Acumulator ) pt Laptop Dell Latitude D510, D520, D530 etc,etc...nu mai este valabil !

.....................................................................................................................................................................................................................................

Dar a-si avea nevoie si eu de o statie de amplificare de 1000W  reali,nu dastea numai scrisi pe ele...ca are 1000W  si sa nu aiba nici macar 250-300 W.:da

Extinde  

2x500w sau minim 1000w per canal,?2-4-8 ohmi?

Link spre comentariu
  La 05.03.2019 la 19:27, iuliantv a spus:

2x500w sau minim 1000w per canal,?2-4-8 ohmi?

Extinde  

Va salut !

Mii de scuze ca nu v-am raspuns imediat,dar nu este pentru mine aceasta statie , este pentru altcineva care ma rugat pe mine sa-i caut eu..si de aceia a durat putin mai mult...pentru ca nu mi-a raspuns !

Deci acest domn vrea asa : 2 x 1000W / 8 ohmi .

Va multumesc fff fff mult !

Link spre comentariu

Am uitat sa va mai zis,ca acest baiat vrea doar o anumita marca de statie  de amplificare,aceasta marca este urmatoarea : Dynacord .

Aaaa,si inca ceva,daca nu este de 2 x 1000W / 8 ohmi  si este de 2 x 1200W / 8 ohmi , nu este nicio problema, este si mai tare, si mai doritor acest baiat .

Deci daca are care-va asa ceva, il rog ca sa ma contacteze pe mine aici, iar eu apoi il contactez eu pe doritor ....:reytre

Asa ca asteptam vesti bune de la dvs !

Link spre comentariu
  La 02.02.2019 la 20:03, FLORIN IORDACHE a spus:

Buna seara ,

A-si vrea si eu sa cumpar un procesor,dar din urmatoarele procesoarele de mai jos....

Iar laptop-ul pe care il vreau sa-l montez este  Toshiba Satellite L300-1BB .

51047906_2187987801221289_2550473016270127104_n.png?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fsbz1-1.fna&oh=b9df31d15cadffd0f70f46deb0c983ba&oe=5CFF1796

Va anunt ca acesta este ultimul anunt in legatura cu aceste procesoare...pentru ca vad ca nu prea se gasesc !

Multumesc ff ff mult ! Astept un raspuns de la dvs !

Extinde  

La 05.03.2019 la 16:07, FLORIN IORDACHE a spus:

Mai am nevoie si de o statie de amplificare de 2x1000W /8omi  sau 2x1200W /8omi reali . :da

Iar de preferat ar fi urmatoarea statie de amplificare : Dynacord  2x1000W /8omi sau 2x1200W /8omi. 

Extinde  

O seara binecuvantata va doresc tuturor !

Link spre comentariu

Buna ziua ,

Dupa cum se vede situatia,se pare ca nu are nimeni asa ceva,asa ca m-am gandit ca nu mai are  nici un rost sa mai tin valabil aceste doua anunturi ale mele, adica cel cu procesorul si cel cu statie de amplificare : Dynacord  2x1000W /8omi sau 2x1200W /8omi. :reytre

Asa ca va multumesc fff fff mult pentru ajutorul oferit !

...........................................................................................................................................................................................................................................

Acum a-si mai avea o mica rugaminte la dvs,cine are vreo mini boxa portabila,adica daia care merge si pe post de radio, dar si pe post de Mp3 cu stick, dar si cu card de memorie.
Asta nu ar fi pentru mine...ar fi pentru o fetita bolnava care vrea sa asculte doua cantece de biserica...si m-am gandit eu sa-i fac un mic cadou pt ca mai e putin si este si ziua ei de nastere.:)

Asa ca cine are asa ceva,il rog frumos ca sa ma contacteze pe mine...si o sa-i cumpar o mini boxa !

Va multumesc fff fff mult pentru ajutorul oferit ! Astept vesti de la dvs !

Link spre comentariu
  La 15.03.2019 la 9:02, FLORIN IORDACHE a spus:

Buna ziua ,

Extinde  

La 15.03.2019 la 11:02, FLORIN IORDACHE a spus:

Acum a-si mai avea o mica rugaminte la dvs,cine are vreo mini boxa portabila,adica daia care merge si pe post de radio, dar si pe post de Mp3 cu stick, dar si cu card de memorie.
Asta nu ar fi pentru mine...ar fi pentru o fetita bolnava care vrea sa asculte doua cantece de biserica...si m-am gandit eu sa-i fac un mic cadou pt ca mai e putin si este si ziua ei de nastere.:)

Asa ca cine are asa ceva,il rog frumos ca sa ma contacteze pe mine...si o sa-i cumpar o mini boxa !

Va multumesc fff fff mult pentru ajutorul oferit ! Astept vesti de la dvs !

Extinde  

Anuntul este incontinuare valabil ! Astept vesti de la dvs !

Link spre comentariu
  La 01.04.2019 la 9:03, Nicusor Lupu a spus:

Daca ai nevoie de acumulator sau altceva din   Laptop Dell Latitude D530  (display defect) anunta-ma.

Extinde  

Daca e perfect funtional acumulatorul...sa-mi spuneti cam ce autonomie are...si cam cat vreti pe el.

Va multumesc fff fff mult !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  La 01.04.2019 la 9:03, Nicusor Lupu a spus:

Daca ai nevoie de acumulator sau altceva din   Laptop Dell Latitude D530  (display defect) anunta-ma.

Extinde  

Nu am mai primit nicio veste de la dvs.... sau a fost vreo mica pacaleala de 1 aprilie ?:57

Mai tarzior o sa mai revin cu o cerere la dvs !

Va multumesc!

Link spre comentariu

Buna domnu Florin

Am o boxa portbila cu bluetooth din anglia ....are tot ce specificati mai sus ,mai putin radio,perfect functionala doar ca nu e noua

Daca ziceti ca e pentru o fata bolnava,o trimit gratis

Ca sa fie treaba buna triimit i poze dar numai pe watsupp, astep nr de tel in privat, pot trimite si un clip cum merge!

Sa auzi de bine!

Link spre comentariu
  La 06.05.2019 la 16:10, kari a spus:

Buna domnu Florin

Am o boxa portbila cu bluetooth din anglia ....are tot ce specificati mai sus ,mai putin radio,perfect functionala doar ca nu e noua

Daca ziceti ca e pentru o fata bolnava,o trimit gratis

Ca sa fie treaba buna triimit i poze dar numai pe watsupp, astep nr de tel in privat, pot trimite si un clip cum merge!

Sa auzi de bine!

Extinde  

Va salut !

Eu unul nu am cont de WhatsApp, am cont doar de facebook !

Puteti sa-mi trimiteti doua fotografi direct pe mp....sau puteti sa le urcati pe un site-u....si sa-mi dati doar link-ul catre fotografii .

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări