FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2018 (editat) Va anunt ca este in continuare valabil anuntul cu laptop-ul ! Astept vesti bune de la dvs ! Va multumesc fff fff mult ! Editat Decembrie 19, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Scuze ca nu am mai raspuns din lipsa de timp , Laptop-ul il am , dar mam gindit si nu vreau sal mai dau ca nu de alta daca ma lasa altul sa am pe ce umbla , in general am 4 buc dar unul este mai vechi , si 3 buc mai noi un pic , unul in atelier unul in casa care scriu acum de pe el , si mam gindit daca ma lasa unul atunci il folosesc pe acesta , imi pare rau si te rog sa nu fii suparat pe mine , poate gasesti la alt coleg , succes in continuare Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 La 18.12.2018 la 15:34, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! Daca are careva laptop-uri de vanzare de pe aici...atunci il rog sa ma anunte ! Dar atentie, eu nu vreau ori ce laptop,vreau un laptop cam la 400-450 lei.....care sa aiba procesorul dual core sau core duo, memoria ram sa fie de 4 gb,iar hdd-ul sa fie de minim 200-250 gb...si memoria placi video sa fie de minim 256 mb....Aaaa,si nu in ultimul rand vreau sa tana si bateria,adica acumulatorul....sa aiba o autonomie de 30-40 min. Si ultima rugaminte a mea este : sa-mi dea si un pic de garantie la el,adica un minim 6-12 luni. Va multumesc fff fff mult ! Astept vesti bune de la dvs ! Anuntul este incontinuare valabil . Astept oferte ! Va multumesc ff ff mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Va anunt ca anuntul cu laptop-ul nu mai este valabil . Va multumesc ff ff mult pentru ajutorul oferit ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2019 Buna seara , A-si vrea si eu sa cumpar un procesor,dar din urmatoarele procesoarele de mai jos.... Iar laptop-ul pe care il vreau sa-l montez este : Toshiba Satellite L300-1BB . Asa ca cine are asa ceva,il rog sa ma contacteze...ori aici...ori daca nu pe pm.....! Multumesc ff ff mult ! Astept un raspuns de la dvs ! Link spre comentariu
calul Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Eu am T7300. detalii in PM . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2019 Acum 6 ore, calul a spus: Eu am T7300. detalii in PM . Salut ! Va anunt ca v-am lasat un pm ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2019 La 03.02.2019 la 5:21, calul a spus: Eu am T7300. detalii in PM . Nu am primit nici un raspuns de la dvs.....pana la aceasta ora. Astapt incontinuare raspunsul dvs ! Va multumesc ff ff mult ! Link spre comentariu
calul Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Scuze ! Stau f. prost cu timpul . Aveti PM . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 8, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2019 Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus....este incontinuare valabil ! Astept un alt raspuns ! Va multumesc fff fff mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 (editat) Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus....este in continuare valabil ! Astept raspuns ! Editat Februarie 10, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2019 La 10.02.2019 la 13:33, FLORIN IORDACHE a spus: Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus....este in continuare valabil ! Astept raspuns ! Up,up,up !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 La 10.02.2019 la 13:33, FLORIN IORDACHE a spus: Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus....este in continuare valabil ! Astept raspuns ! Up,sus cu anuntul meu !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 La 10.02.2019 la 13:33, FLORIN IORDACHE a spus: Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus....este in continuare valabil ! Tot mai sus cu anuntul meu ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2019 (editat) La 10.02.2019 la 13:33, FLORIN IORDACHE a spus: Anuntul cu unul din procesoarele de mai sus....este in continuare valabil ! Sus, sus tocmai sus, suss.....cu acest anunt ! .............................................................................................................................................................................................................. A-si mai avea nevoie si de o baterie (Acumulator ) Laptop Dell Latitude D510, D520, D530 etc,etc.... Dar a-si dori totusi sa aiba o autonomie de vreo 20-30 min...sau chiar si 40 min.... Asa ca astept ofertele dvs ! Va multumesc fff fff mult ! Editat Februarie 24, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum