Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Cumpar sursa Tv Samsung model : UE32J4100.
Modelul sursei este : BN44-00696A.

Iar ca si poza este aceasta  

41286111.jpg

41148411.jpg

Astept ofertele dvs ! 

Va multumesc ff ff mult !

Link spre comentariu
1 oră în urmă, iuliantv a spus:

posibil sa fie la mine,130lei plus transport,daca prezinta interes dati-mi de veste si maine caut

Da,da sunt interesat .

Astept maine sa-mi spuneti daca chiar aveti !

Mii de multumiri !

Link spre comentariu

Salutare !

Daaa,pare a fi totul okkk.

Daca dvs stiti ca este complet functionala,atunci batem palma,iar luni mi-o puneti la posta .:reytre

O zi minunata va doresc !

Mii de multumiri !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua,

Va anunt ca acest tv : Samsung model : UE32J4100 a fost rezolvat .

Asa ca ii multumesc pe aceasta cale colegului, @iuliantv pentru ajutorul oferit !

O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu

Buna seara,

Va anunt ca acest laptop - Toshiba Satellite Pro L450D-12X a fost rezolvat .
Asa ca ii multumesc pe aceasta cale tot colegului, @iuliantv pentru ajutorul oferit !

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna seara !

Are care-va un t-con pentru un tv LG model : 32LV375S  , t-con-ul este  : 19-100299 ?

Dar atentie,mie nu imi trebuie t-con-ul in sine, imi trebuie doar  o panglica cu 60 pinii ,atat.:reytre

Uitati asa arata t-con-ul meu . 

Imagini pentru 19-100299 t-con

Asa ca cine are asa ceva,chiar il rog sa ma contacteze !

Mii de multumiri ! Astept vesti bune de la dvs !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Buna seara !

Chiar nu are nimeni o panglica cu 60 de pinii pentru un tv-u LG....modelul tv-ului + modelul t-con-ului le aveti mai sus....

Astept vesti bune de la dvs ! Multumesc !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acum mai am o mica intrebare la dvs,cine are vreun monitor lcd mai ieftin,adica nu conteaza diagonala lui, poate sa fie si de 15''  ,17''' , 19'' , conteaza doar sa fie functional,atat.

Pentru ca vreau sa-i fac un cadou la un baiat care are si el probleme de sanatate tot ca si mine....si vreau sa-i fac o mica surpriza !

Multumesc ! Astept vesti de la dvs !

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu
Acum 45 minute, johny a spus:

CRT va intereseaza? Am unul de 15 si unul 17

Nu,nu ma intereseaza monitor crt .:reytre

........................................................................................................................................................................................................................................

Iar in legatura cu panglica nu mai este nevoie...pentru ca am rezolvat problema !

Va multumesc !

Link spre comentariu

Buna ziua !

Daca are careva laptop-uri de vanzare de pe aici...atunci il rog sa ma anunte !

Dar atentie, eu nu vreau ori ce laptop,vreau un laptop cam la 400-450 lei.....care sa aiba procesorul dual core sau core duo, memoria ram sa fie de 4 gb,iar hdd-ul sa fie de minim 200-250 gb...si memoria placi video sa fie de minim 256 mb....Aaaa,si nu in ultimul rand vreau sa tana si bateria,adica acumulatorul....sa aiba o autonomie de 30-40 min. Si ultima rugaminte a mea este : sa-mi dea si un pic de garantie la el,adica un minim 6-12 luni.

Va multumesc fff fff mult ! Astept vesti bune de la dvs !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări