FLORIN IORDACHE Postat August 11, 2018 Autor Partajează Postat August 11, 2018 Sant incontinuare valabile . Astept vesti de la dvs ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Buna ziua ! Va anunt ca am gasit placa de baza pentru laptop - Compaq CQ58-252SQ ,dar nu e chiar,chiar pentru acelasi model..dar se potriveste. Adica am meu este 252SQ, iar pe care l-am gasit este 250SQ, dar asa sant identice ele....nu cred ca ar fi vreo problema sa nu mearga ceva la el . Iar restul anunturilor mele care se gasesc aici : raman incontinuare valabile . Va multumesc ff ff mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 14, 2018 Autor Partajează Postat August 14, 2018 Ramane incontinuare valabile urmatoarele componente : Cumpar sursa Tv LG model : 32LH500D. Modelul sursei este : 715G7801-P01-W03-0H2S. La 03.08.2018 la 22:21, FLORIN IORDACHE a spus: Display 15,6" pentru un laptop - Toshiba Satellite Pro L450D-12X,Model display : LP156WH1 (TL)(C2),conector 30 pini. O sa va atasez si vreo 2-3 fotografi ca sa vedeti mai clar despre ce este vorba . Astept vreo oferta buna de la dvs ! O seara minunata va doresc ! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 va rog sa spuneti exact ce anume mai cautati din postarile de mai sus,display 15.6 lcd posibil sa am,150lei plus transport,sambata sau duminica seara va pot da un raspuns Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 Pai au mai ramas doar doua articole de cautat,adica display-ul pentru laptop Toshiba + sursa 715G7801-P01-W03-0H2S , Tv - LG 32LH500D . Astept raspunsul dvs ! Va multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 Buna seara dragi colegi ! Va anunt ca am gasit si aceasta sursa la cineva. Dar numai ca difera putin la model,dar eu zic ca o sa fie okk,nu cred o sa fie nici-o problema. De exemplu placa mea este : 715G7801-P01-W03-0H2S, iar pe care am gasit-o eu este : 715G7801-P02-W03-0H2S. Uitati acesta este placa,adica sursa . Dar va spun ca este chiar de la acelasi model de tv. LG 32LH500D Da totusi poate o sa-mi spuna si mie care-va daca este compatibila 100% cu placa mea din tv-u . Astept un raspuns de la dvs ! O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 (editat) sursa nu am gasit,display mai mult ca sigur am testat compatibil,sursa pe care o are acel cineva,posibil sa fie compatibila,daca este de la un minim 32" si daca tensiunile corespund,acel cineva nu va poate pune poze cu configuratia pinilor,este deajuns poze apropiate la cele doua cuple,sant notati pinii direct pe placa,eu cel putin asa vad din cele 2 poze Editat August 20, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 20, 2018 Autor Partajează Postat August 20, 2018 Uitati poza cu tensiunile...sursei baiatului acela...dar din pacate pe poza mea nu se vede asa de bine.... tensiunile. Iar tv-ul este la client acasa....nu la mai lasat la mine...pentru ca nu stiam eu cat dureaza pana o sa-i gasesc o sursa . Ca eu am mai cautat sursa,dar din pacate o gaseam doar prin china,adica pe eBay. Daca dvs aveti cumva ochii mai buni de cat mine,atunci poate dvs...identificati daca au acelasi tensiuni . Va multumesc fff fff mult ! Astept raspunsul dvs ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 Va anunt ca mi-a ajuns sursa,am montat-o in tv si functioneaza perfect. Asa ca sursa 715G7801-P02-W03-0H2S = 715G7801-P01-W03-0H2S ( 100 % ). Mii de multumiri ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 La 17.08.2018 la 17:53, iuliantv a spus: va rog sa spuneti exact ce anume mai cautati din postarile de mai sus,display 15.6 lcd posibil sa am,150lei plus transport,sambata sau duminica seara va pot da un raspuns Zilele acestea o sa revin cu inca o poza cu priza display-ului laptop-ului toshiba....ca sa putem vorbi mai concret despre ce este vorba . Si o sa mai revin cu o solicitare...tot in legatura cu un display pt laptop....dar deocamdata nu am avut timp ca sa-l desfac si sa vad despre ce display este vorba . Link spre comentariu
iuliantv Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 dupa cum spuneam am display pentru toshiba compatibil cu ceea ce cautati, 150lei plus transport Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 (editat) Ok,am inteles ca aveti,dar trebuie sa fiu sigur cat de mare e priza,adica cati pinii are....si eventual in ce parte a display-ului o are pusa priza . Deci de aceia v-am spus ca trebuie sa mai ma uit inca odata la el....si eventual sa-i fac inca o poza la display cu priza unde o are,adica in partea dreapta jos sau in partea stanga jos. Va multumesc fff fff mult ! Editat August 31, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Va salut ! Haideti ca am revenit cu doua fotografii mai clare.....uitati acesta este display-ul.... Deci intr-un adevar...Display-ul este de 15,6'' , are 30 de pinii....iar priza vine in partea stanga sus, cum ne uitam din fata laptop-ului....iar daca ne uitam din spatele laptop-ului vine in partea dreapte priza . Iar modelul laptop-ului este : Toshiba Satellite Pro L450D-12X ,adica daca doriti puteti sa va mai uitati si dvs...pe internet . Astept raspunsul dvs daca chiar aveti asa ceva ! Iar daca chiar aveti asa ceva, atunci chiar astept o poza cu display-ul dvs ! Va multumesc fff fff mult ! Editat Septembrie 4, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
daniel_ac Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Din pacate doar de la LG, posibil sa fie si alti producatori Editat Septembrie 4, 2018 de daniel_ac Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Acum 20 minute, daniel_ac a spus: Din pacate doar de la LG, posibil sa fie si alti producatori Pai chiar LG este display-ul . Scuze,dar am uitat sa precizez acest lucru, dar oricum se vedea in primele poze....ale mele de mai sus....ca display-ul este LG . Va multumesc pentru mesaj ! Editat Septembrie 4, 2018 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum