Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua !

Va anunt ca am gasit placa de baza pentru laptop - Compaq CQ58-252SQ ,dar nu e chiar,chiar pentru acelasi model..dar se potriveste.

Adica am meu este 252SQ, iar pe care l-am gasit este 250SQ, dar asa sant identice ele....nu cred ca ar fi vreo problema sa nu mearga ceva la el .

Iar restul anunturilor mele care se gasesc aici  :  raman incontinuare valabile .

Va multumesc ff ff mult !

Link spre comentariu

Ramane incontinuare valabile urmatoarele componente : 

Cumpar sursa Tv LG model : 32LH500D.

Modelul sursei este : 715G7801-P01-W03-0H2S.

La 03.08.2018 la 22:21, FLORIN IORDACHE a spus:

37044867_2082607265284880_8844125544149680128_n.jpg

Display 15,6" pentru un laptop - Toshiba Satellite Pro L450D-12X,Model display : LP156WH1 (TL)(C2),conector 30 pini.
O sa va atasez si vreo 2-3 fotografi ca sa vedeti mai clar despre ce este vorba .
37194010.jpg

37246810.jpg

Astept vreo oferta buna de la dvs !

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu

va rog sa spuneti exact ce anume mai cautati din postarile de mai sus,display 15.6 lcd posibil sa am,150lei plus transport,sambata sau duminica seara va pot da un raspuns

Link spre comentariu

Pai au mai ramas doar doua articole de cautat,adica display-ul pentru laptop Toshiba  +  sursa  715G7801-P01-W03-0H2S , Tv - LG 32LH500D .:reytre

Astept raspunsul dvs !

Va multumesc !

Link spre comentariu

Buna seara dragi colegi !

Va anunt ca am gasit si aceasta sursa la cineva. 
Dar numai ca difera putin la model,dar eu zic ca o sa fie okk,nu cred o sa fie nici-o problema.

De exemplu placa mea este : 715G7801-P01-W03-0H2S, iar pe care am gasit-o eu este : 715G7801-P02-W03-0H2S.

Uitati acesta este placa,adica sursa .

39506910.jpg

Dar va spun ca este chiar de la acelasi model de tv.  LG 32LH500D

Da totusi poate o sa-mi spuna si mie care-va daca este compatibila 100% cu placa mea din tv-u .

Astept un raspuns de la dvs !
O seara minunata va doresc !
Doamne ajuta !

Link spre comentariu

sursa nu am gasit,display mai mult ca sigur am testat compatibil,sursa pe care o are acel cineva,posibil sa fie compatibila,daca este de la un minim 32" si daca tensiunile corespund,acel cineva nu va poate pune poze cu configuratia pinilor,este deajuns poze apropiate la cele doua cuple,sant notati pinii direct pe placa,eu cel putin asa vad din cele 2 poze

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Uitati poza cu tensiunile...sursei baiatului acela...dar din pacate pe poza mea nu se vede asa de bine.... tensiunile.

Iar tv-ul este la client acasa....nu la mai lasat la mine...pentru ca nu stiam eu cat dureaza pana o sa-i gasesc o sursa .

Ca eu am mai cautat sursa,dar din pacate o gaseam doar prin china,adica pe eBay.

39468161_273411443487245_6994911822780301312_n.jpg?_nc_cat=0&oh=2737a1fe997477ae997d2ae8eab82266&oe=5C3A2AB0

Daca dvs aveti cumva ochii mai buni de cat mine,atunci poate dvs...identificati daca au acelasi tensiuni .

Va multumesc fff fff mult !

Astept raspunsul dvs !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va anunt ca mi-a ajuns sursa,am montat-o in tv si functioneaza perfect.:reytre
Asa ca sursa 715G7801-P02-W03-0H2S = 715G7801-P01-W03-0H2S  ( 100 % ).

Mii de multumiri !

Link spre comentariu
La 17.08.2018 la 17:53, iuliantv a spus:

va rog sa spuneti exact ce anume mai cautati din postarile de mai sus,display 15.6 lcd posibil sa am,150lei plus transport,sambata sau duminica seara va pot da un raspuns

Zilele acestea o sa revin cu inca o poza cu priza  display-ului laptop-ului toshiba....ca sa putem vorbi mai concret despre ce este vorba .
Si o sa mai revin cu o solicitare...tot in legatura cu un display pt laptop....dar deocamdata nu am avut timp ca sa-l desfac si sa vad despre ce display este vorba .

Link spre comentariu

Ok,am inteles ca aveti,dar trebuie sa fiu sigur cat de mare e priza,adica cati pinii are....si eventual in ce parte a display-ului o are pusa priza .

Deci de aceia v-am spus ca trebuie sa mai ma uit inca odata la el....si eventual sa-i fac inca o poza la display cu priza unde o are,adica in partea dreapta jos sau in partea stanga jos.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Va salut !

Haideti ca am revenit cu doua fotografii mai clare.....uitati acesta este display-ul....

Deci intr-un adevar...Display-ul este de 15,6'' , are 30 de pinii....iar priza vine in partea stanga sus, cum ne uitam din fata laptop-ului....iar daca ne uitam din spatele laptop-ului vine in partea dreapte priza . Iar modelul laptop-ului este : Toshiba Satellite Pro L450D-12X  ,adica daca doriti puteti sa va mai uitati si dvs...pe internet .

40868910.jpg

04_09_11.jpg

Astept raspunsul dvs daca chiar aveti asa ceva !

Iar daca chiar aveti asa ceva, atunci chiar astept o poza cu display-ul dvs !

Link spre comentariu
Acum 20 minute, daniel_ac a spus:

Din pacate doar de la LG, posibil sa fie si alti producatori

image.thumb.png.15a73bfe3f1ea2039d00dabc8618cd74.png

Pai chiar LG este display-ul . :reytre

Scuze,dar am uitat sa precizez acest lucru, dar oricum se vedea in primele poze....ale mele de mai sus....ca display-ul este LG .

Va multumesc pentru mesaj !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări