Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

avand in vedere ca emisia tv digital terestra in romania trebuia sa fie activa undeva prin 2012-2013 conform ue,si in romania au fost incepute emisii tv terestre digitale prin 2016,si aici ma refer in mai toata tara,si nu la cele aparute in cca 4 orase din tara cu mult inainte,mi se pare normal ca serviciile analog terestre sa fie intrerupte ceva mai tarziu,

ma mir totusi ca inca nu au fost intrerupte,ceea ce e un lucru bun pentru cel ce nu-si permite decat un tv analog si un tvr care oricum era de plata in factura electrica,

da sant si decodoare dvb-t2 dar costa cca 100lei si pentru un amarat aceasta suma poate insemna mancarea lui pe o luna de zile

da este adevarat ,sant multi care atat isi permit,bineinteles nu ma doare inima de cei in floarea varstei si buni de munca,care pierd timpul prin baruri si la pacanele,dupa ce si-au jumulit parintii sau bunicii de cativa zeci sau sute de lei

un banc bun inspirat din fapte reale,cred

,,fiul

,,tata da-mi si mie 100lei imprumut

tatal

pana cand?

fiul

pana cand nu-ti dau una in gura,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Ziceati ca e vorba de on om fara posibilitati prea mari. Gratis, platesc si transportul. Astept doar o adresa.

...constat cu placere ca este loc si pentru " omenie " pe acest forum. Stima, d-nul Gabriel !

Link spre comentariu

Coletul dvs e la posta.

Va anunt ca a primit coletul de la dvs persoana aceia !

Asa ca va multumim fff fff mult pentru ajutorul acordat !

O zi superba va dorim ! Doamne ajuta !

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !

Cine are de vanzare o memorie ram ddr1 / 400 Mhz / 512 mb pentru pc-u,il rog sa-mi dea de veste. :reytre

Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !

Sunt interesat de doua placi audio pentru pc-uri pe slot pci,dar nu conteaza marca,modelul....da conteaza sa fie functionale.... :reytre

Asta ca astept oferte bune de la dvs !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !

Sunt interesat de doua placi audio pentru pc-uri pe slot pci,dar nu conteaza marca,modelul....da conteaza sa fie functionale.... :reytre

Asta ca astept oferte bune de la dvs !

Problema rezolvata cu placile audio !

Va multumesc !

Buna ziua !

Acum mi-ar trebui si mie un cooler pentru un laptop Asus X551MAV....dar eu unul zic ca se potriveste de la mai multe modele de laptop-uri asus. De exemplu : Asus X551M , Asus X551C . Etc,etc....

Uitati va dau si o imagine cu,coolerul de la laptop : 20171210.jpg

Va multumesc fff fff mult ! Astept vesti bune de la dvs !

Link spre comentariu

Buna seara !

Va anunt ca am gasit cooler-ul pe o.x la pretul de 30 lei + 12 lei transportul .

Oricum va multumesc pentru vizioarea topic-ului . :multumesc

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu

Buna seara !

Am si eu o mica intrebare la dvs,aveti din intamplare vreo placa de baza functionala 100% pentru acest ups : APC BackUPS RS 800VA ?

Sau daca nu chiar si un ups-u functional 100% fara nici-o mica problema.

Uitati acesta este ups-ul : br800iFL.jpg

Astept raspunsurile dvs ! Va multumesc fff mult !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări