Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Salutare !

Inca este valabil anuntul cu acest backlight inverter - I315B1-16A-C302G pentru acest tv-u : Humax LDE-HD32S. :reytre

Astept oferte ! Mersi !

Link spre comentariu

Buna ziua !

Va anunt ca am reusit sa gasesc acest : backlight inverter - I315B1-16A-C302G,dar momentan este pe drum..deci maine sau cel tarziu poimaine o sa fie la mine.

112704350_1_644x461_invertor-i315b1-16a-

img_6210.jpg

Uitati acesta este al meu original : backlight inverter - I315B1-16A-C302G

LE32R88BD%20-%20Inverter%20-%20I315B1-16

olx_im14.jpg

Eu unul oricum va multumesc fff fff mult ca ati fost alaturi de mine ! O zi minunata va doresc !
Doamne ajuta ! Sa auzim numai de bine !
Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Buna seara !

Am si eu o mica rugaminte la dvs,daca se poate si daca aveti din intamplare asa ceva !

Mi-ar trebui si mie o antena de camera pentru cineva care este amarat...care nu prea are banii.

Stiu ca se gaseste la adel......sau la miva....dar din pacate nu prea am ce sa iau de acolo ca sa dau comanda si de antena asta.

Asa ca va rog daca aveti asa ceva,sa-mi dati de veste ca sa vb....cu dvs prin pm !

Va multumesc foarte mult ! Astept vesti bune de la dvs ! Doamne ajuta !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Ziceati ca e vorba de on om fara posibilitati prea mari. Gratis, platesc si transportul. Astept doar o adresa.

Ok,va multumesc ff mult ! O sa va trimit acum un pm cu adresa de livrare !

O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Sa auzim de bine !

Link spre comentariu

Scuze pentru off-topic . Stiam ca in Romania nu se mai transmite analog terestru ... Nu am posibilitatea de a verifica (eu stau intre betoane)

De exemplu la tara se mai poate receptiona analog ? Si in ce zone ?

Link spre comentariu

Teoretic trebuiau sistate de mult emisiile dar au fost prelungite termenele de inchidere intrucat televiziunea nationala nu are bani ptr emisia terestra digitală

S-au inchis integral emisiile tv pe banda UHF

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări