FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Salutare ! Inca este valabil anuntul cu acest backlight inverter - I315B1-16A-C302G pentru acest tv-u : Humax LDE-HD32S. Astept oferte ! Mersi ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Buna ziua ! Va anunt ca am reusit sa gasesc acest : backlight inverter - I315B1-16A-C302G,dar momentan este pe drum..deci maine sau cel tarziu poimaine o sa fie la mine. Uitati acesta este al meu original : backlight inverter - I315B1-16A-C302G Eu unul oricum va multumesc fff fff mult ca ati fost alaturi de mine ! O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Sa auzim numai de bine ! Editat Septembrie 26, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2017 (editat) Buna seara ! Am si eu o mica rugaminte la dvs,daca se poate si daca aveti din intamplare asa ceva ! Mi-ar trebui si mie o antena de camera pentru cineva care este amarat...care nu prea are banii. Stiu ca se gaseste la adel......sau la miva....dar din pacate nu prea am ce sa iau de acolo ca sa dau comanda si de antena asta. Asa ca va rog daca aveti asa ceva,sa-mi dati de veste ca sa vb....cu dvs prin pm ! Va multumesc foarte mult ! Astept vesti bune de la dvs ! Doamne ajuta ! Editat Septembrie 27, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 asa ceva? https://imgur.com/a/eT4zn Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Vedeti aici :: https://www.elforum.info/topic/105173-se-vinde-aparatura-pentru-receptia-dvb-terestrial-tv/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 asa ceva? https://imgur.com/a/eT4zn Salutare ! Va rog sa-mi ziceti un pret pentru aceasta antena . Va multumesc ! Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ziceati ca e vorba de on om fara posibilitati prea mari. Gratis, platesc si transportul. Astept doar o adresa. 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ziceati ca e vorba de on om fara posibilitati prea mari. Gratis, platesc si transportul. Astept doar o adresa. Ok,va multumesc ff mult ! O sa va trimit acum un pm cu adresa de livrare ! O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Sa auzim de bine ! Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Coletul dvs e la posta. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ok,mii de multumiri ! Link spre comentariu
grabiel Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Cu mare placere, respect !!! Link spre comentariu
smd-man Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Scuze pentru off-topic . Stiam ca in Romania nu se mai transmite analog terestru ... Nu am posibilitatea de a verifica (eu stau intre betoane) De exemplu la tara se mai poate receptiona analog ? Si in ce zone ? Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Inca functioneaza terestru TVR1...daca nu ma insel fostul canal 8 din VHF....parca 193 MHz.....am testat chiar acum cu o antena YAGI cu 15 elemente.... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Da si la mine la tara functioneaza,dar pana cand?poate stie cineva de pe aici Link spre comentariu
quadrall Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Teoretic trebuiau sistate de mult emisiile dar au fost prelungite termenele de inchidere intrucat televiziunea nationala nu are bani ptr emisia terestra digitală S-au inchis integral emisiile tv pe banda UHF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum