Nicusor Lupu Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Salut ,ce defect are placa de Samsung KS9A? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 15, 2017 Autor Partajează Postat August 15, 2017 Salut ,ce defect are placa de Samsung KS9A? Tv-ul a fost trasnit,i-am schimbat un pumn de piese din sursa,am reusit sa-i reparat sursa...dar surpriza acum are probleme si cu procesorul.....si nu se stie sigur sigur daca a scapat tunerul,adica pana nu ii schimb procesorul,nu am cum sa-l probez . Procesorul este : TDA9351PS/N3/3/1616. Va multumesc pentru intelegere !!! Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Procesorul se gaseste ,selector cred ca am,vorbim pe messenger. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 15, 2017 Autor Partajează Postat August 15, 2017 Procesorul se gaseste ,selector cred ca am,vorbim pe messenger. Ok,atunci astept o oferta de la dvs !!! Adica un pret pentru procesor + selector . Va multumesc !!! Link spre comentariu
quadrall Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Tv-ul a fost trasnit,i-am schimbat un pumn de piese din sursa,am reusit sa-i reparat sursa...dar surpriza acum are probleme si cu procesorul.....si nu se stie sigur sigur daca a scapat tunerul,adica pana nu ii schimb procesorul,nu am cum sa-l probez . Procesorul este : TDA9351PS/N3/3/1616. Va multumesc pentru intelegere !!! am eu de pe sașiu KS9A proc. tda9364ps/n2/3i1259 și tuner tecc0949pg40a(s). motiv casare ; tv dărâmat de pe suport fără a fi în funcțiune în momentul accidentului. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 17, 2017 Autor Partajează Postat August 17, 2017 (editat) Buna seara ! Daca are care-va acest chassis vestel 17mb62-1 pentru un tv-u lcd, il rog sa ma anunte. Uitati acesta este chassis-ul : Va multumesc !!! Astept oferte !!! Editat August 17, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 codul display ? 32" lg sda1 =lc320.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 18, 2017 Autor Partajează Postat August 18, 2017 Deocamdata nu va pot da nici-o informatie despre display,dar am vazut ca are o eticheta pe placa asta main board . Uitati eticheta : Dar o sa revin si cu detalii suplimentare cand o sa prind vreo ocazie !! Adica cand o fi tatal meu acasa,acum este pe camp . Va multumesc pentru intelegere !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 18, 2017 Autor Partajează Postat August 18, 2017 Revin cu mici detalii despre acest tv-u : Va anunt ca este un tv-u Hitachi...... de 32'' display-ul. Nu stiu mai multe detalii pentru ca a venit doar o fuga pe acasa tata..si l-am intrebat doar asa din fuga. O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 (editat) Va anunt ca momentan ramane in stand by cu aceasta placa....pentru ca am gasit-o pe un site-u pe net...si am vazut ca este destul de scumpa,adica vreo 180 roni + transporul.Deci eu momentan o sa-l anunt pe propietarul tv-ului cat costa placa,iar apoi vad daca doreste sa-l mai faca sau nu. Eu oricum va multumesc ff mult pentru raspunsul de mai sus !!! Editat August 19, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 (editat) Buna ziua ! A-si dori si eu un procesor ca acesta din imagine...Cine are asa ceva il rog sa ma contacteze !!! Esta vorba despre un tv-u Samsung Crt chassis : AA41-01027C. Aaa,sau mai am inca o intrebare cu ce pot inlocui acest procesor din imagine. Multumesc ! Astept un raspuns de la dvs !! am eu de pe sașiu KS9A proc. tda9364ps/n2/3i1259 și tuner tecc0949pg40a(s). motiv casare ; tv dărâmat de pe suport fără a fi în funcțiune în momentul accidentului. Mii de scuze,dar acum am vazut mesajul dvs...ia ziceti-mi chassis-ul mai este functional sau este fisurat spart si nefunctional. Daca este functional,atunci astept un raspuns de la dvs ca si pret . Astept raspuns ! Mii de multumiri ! Editat Septembrie 9, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
quadrall Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Detaliile in mp Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Buna seara ! Va anunt ca am rezolvat tv-ul samsung crt cu o alta placa de baza,adica in loc de ks9a,i-am pus un ks1a si functioneaza fara nici o problema . Acum sunt in cautarea acestui backlight inverter I315B1-16A-C302G . Astept incontinuare raspunsurile dvs poate,poate voi avea noroc si cu acest modul : backlight inverter I315B1-16A-C302G. Va multumesc ff mult pentru ajutorul acordat ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 4 Invertor l315B1-16A-C001E 8 Lampi 110ron https://postimg.org/image/8t9e7jv9p/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) 4 Invertor l315B1-16A-C001E 8 Lampi 110ron https://postimg.org/image/8t9e7jv9p/ Da stiu ca aveti dvs,dar nu stiu sigur,sigur daca sunt echivalente..pentru ca am inteles ca terminatia la aceste module conteaza. De exemplu: unele tv-uri au tuburile mai lungi,iar alte tv-uri au tuburile mai scurte. Deci s-ar putea sa apara probleme daca pun un alt modul de cat cel original. V-am spus,al meu este : I315B1-16A-C302G. Iar tv-ul este : Humax LDE-HD32S. Dar asa ca si module sant identice,adica eu unul nu prea am vazut nici o diferenta intre ele,dar totusi mie imi este frica sa nu functioneze asa cum ar trebui sa functioneze corect . Oricum va multumesc pentru ajutorul acordat ! O zi minunata va doresc ! Astept si alte oferte ! Editat Septembrie 16, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum