Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul meu de cumparaturi.

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Salut ,ce defect are placa de Samsung KS9A?

Tv-ul a fost trasnit,i-am schimbat un pumn de piese din sursa,am reusit sa-i reparat sursa...dar surpriza acum are probleme si cu procesorul.....si nu se stie sigur sigur daca a scapat tunerul,adica pana nu ii schimb procesorul,nu am cum sa-l probez .

Procesorul este : TDA9351PS/N3/3/1616. Va multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

Procesorul se gaseste ,selector cred ca am,vorbim pe messenger.

Ok,atunci astept o oferta de la dvs !!!

Adica un pret pentru procesor + selector .

Va multumesc !!!

Link spre comentariu

Tv-ul a fost trasnit,i-am schimbat un pumn de piese din sursa,am reusit sa-i reparat sursa...dar surpriza acum are probleme si cu procesorul.....si nu se stie sigur sigur daca a scapat tunerul,adica pana nu ii schimb procesorul,nu am cum sa-l probez .

Procesorul este : TDA9351PS/N3/3/1616. Va multumesc pentru intelegere !!!

am eu de pe sașiu KS9A proc. tda9364ps/n2/3i1259 și tuner tecc0949pg40a(s). motiv casare ; tv dărâmat de pe suport fără a fi în funcțiune în momentul accidentului.

Link spre comentariu

Buna seara !

Daca are care-va acest chassis vestel 17mb62-1 pentru un tv-u lcd, il rog sa ma anunte. :reytre

Uitati acesta este chassis-ul :fotogr13.jpg

fotogr11.jpg

Va multumesc !!! Astept oferte !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Deocamdata nu va pot da nici-o informatie despre display,dar am vazut ca are o eticheta pe placa asta main board .

Uitati eticheta : screen78.jpg

Dar o sa revin si cu detalii suplimentare cand o sa prind vreo ocazie !!

Adica cand o fi tatal meu acasa,acum este pe camp .

Va multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

Revin cu mici detalii despre acest tv-u :

Va anunt ca este un tv-u Hitachi...... de 32'' display-ul.

Nu stiu mai multe detalii pentru ca a venit doar o fuga pe acasa tata..si l-am intrebat doar asa din fuga.

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Va anunt ca momentan ramane in stand by cu aceasta placa....pentru ca am gasit-o pe un site-u pe net...si am vazut ca este destul de scumpa,adica vreo 180 roni + transporul.Deci eu momentan o sa-l anunt pe propietarul tv-ului cat costa placa,iar apoi vad daca doreste sa-l mai faca sau nu. :reytre

Eu oricum va multumesc ff mult pentru raspunsul de mai sus !!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !

A-si dori si eu un procesor ca acesta din imagine...Cine are asa ceva il rog sa ma contacteze !!!

Esta vorba despre un tv-u Samsung Crt chassis : AA41-01027C.

Aaa,sau mai am inca o intrebare cu ce pot inlocui acest procesor din imagine.

clipbo26.jpg

Multumesc ! Astept un raspuns de la dvs !!

am eu de pe sașiu KS9A proc. tda9364ps/n2/3i1259 și tuner tecc0949pg40a(s). motiv casare ; tv dărâmat de pe suport fără a fi în funcțiune în momentul accidentului.

Mii de scuze,dar acum am vazut mesajul dvs...ia ziceti-mi chassis-ul mai este functional sau este fisurat spart si nefunctional.

Daca este functional,atunci astept un raspuns de la dvs ca si pret .

Astept raspuns ! Mii de multumiri !

Link spre comentariu

Buna seara !

Va anunt ca am rezolvat tv-ul samsung crt cu o alta placa de baza,adica in loc de ks9a,i-am pus un ks1a si functioneaza fara nici o problema .

Acum sunt in cautarea acestui backlight inverter I315B1-16A-C302G .

Astept incontinuare raspunsurile dvs poate,poate voi avea noroc si cu acest modul : backlight inverter I315B1-16A-C302G. :reytre

Va multumesc ff mult pentru ajutorul acordat !

Link spre comentariu

4 Invertor l315B1-16A-C001E 8 Lampi 110ron

https://postimg.org/image/8t9e7jv9p/

Da stiu ca aveti dvs,dar nu stiu sigur,sigur daca sunt echivalente..pentru ca am inteles ca terminatia la aceste module conteaza.

De exemplu: unele tv-uri au tuburile mai lungi,iar alte tv-uri au tuburile mai scurte. Deci s-ar putea sa apara probleme daca pun un alt modul de cat cel original.

V-am spus,al meu este : I315B1-16A-C302G. Iar tv-ul este : Humax LDE-HD32S.

Dar asa ca si module sant identice,adica eu unul nu prea am vazut nici o diferenta intre ele,dar totusi mie imi este frica sa nu functioneze asa cum ar trebui sa functioneze corect .

Oricum va multumesc pentru ajutorul acordat !

O zi minunata va doresc ! Astept si alte oferte !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări