FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 20 Autor Partajează Postat Ianuarie 20 Buna seara ! Are careva de pe acest forum o baterie pentru acest laptop Lenovo ThinkPad R500, dar care sa tina vreo 30-40 de minute. Uitati asa arata bateria laptop-ului . Astept ! Va multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 (editat) Buna ziua ! As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest tv-u : Samsung UE40MU6172U, Mainboard : BN41-02568/B , Display : CY-GK040HGLV4H , asa ca daca o detine cineva de pe acest forum, atunci il rog foarte mult ca sa ma contacteze ! Astept raspuns din partea dvs ! Va multumesc ! ..................................................................................................................................................................................... La 27.11.2024 la 14:58, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest tv-u : Star-light 43DM7500, Mainboard : HK.T.RT2861V09 , Display : CX430DLEDM . Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc foarte mult ! Dar si acest anunt ramane in continuare valabil,adica inca cautam placa pentru acest tv-u. Star-light 43DM7500. Va multumesc foarte, foarte mult ! Editat Ianuarie 26 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 (editat) Daca te ajuta ,UE 43NU7022K Samsung .(inclus si barete led) Editat Ianuarie 26 de q_acdc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 (editat) Acum 36 minute, q_acdc a spus: Daca te ajuta ,UE 43NU7022K Samsung .(inclus si barete led) Buna ziua ! Nu ma ajuta cu absolut nimic tv-ul dvs...pentru ca placa dvs din tv este, BN96-47716/A, iar a mea este : BN41-02568/B . Uiitati asa arata placa dvs din tv-u . Dar oricum va multumesc foarte mult pentru ajutorul oferit ! Astept si alte oferte ! Va multumesc foarte mult ! Editat Ianuarie 26 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 4 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest tv-u : Samsung UE40MU6172U, Mainboard : BN41-02568/B , Display : CY-GK040HGLV4H , asa ca daca o detine cineva de pe acest forum, atunci il rog foarte mult ca sa ma contacteze ! Astept raspuns din partea dvs ! Va multumesc ! ..................................................................................................................................................................................... Dar si acest anunt ramane in continuare valabil,adica inca cautam placa pentru acest tv-u. Star-light 43DM7500. Va multumesc foarte, foarte mult ! Ce face mai exact acest tv , eu cred ca trebuie scris emmc si se rezolva Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 21 minute, Florinel TV a spus: Ce face mai exact acest tv , eu cred ca trebuie scris emmc si se rezolva Salut @Florinel TV ! Pai nici nu se mai aprinde led-ul de la power cand il bag in priza, a verificat sursa, adica a verificat toate tensiunile si sunt ok toate tensiunile, nu este nicio tensiune in neregula, adica mai mica. Va multumesc frumos pentru raspuns ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 A deconectat baretele led ca daca sunt defecte nu se mai aprinde ledul frontal , am patit si stiu , sau panelul in scurt Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 (editat) Acum 25 minute, Florinel TV a spus: A deconectat baretele led ca daca sunt defecte nu se mai aprinde ledul frontal , am patit si stiu , sau panelul in scurt Da a scos panglica de la display afara de pe placa de baza, dar tot la fel face, iar ledurile lea aprins separat si sunt ok, nu sunt arse, nu sunt in scurt, nu au nimic ledurile. Dar oricum a mai fost si la alt meserias pana sa ajunga la noi..acest tv- u. De asta cautam si alta placa pentru ca sa mai lucrat si alti pe placa . Va multumesc tare mult pentru raspunsurile oferite ! Editat Ianuarie 26 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 (editat) Acum 17 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest tv-u : Samsung UE40MU6172U, Mainboard : BN41-02568/B , Display : CY-GK040HGLV4H , asa ca daca o detine cineva de pe acest forum, atunci il rog foarte mult ca sa ma contacteze ! Astept raspuns din partea dvs ! Va multumesc ! ..................................................................................................................................................................................... Dar si acest anunt ramane in continuare valabil,adica inca cautam placa pentru acest tv-u. Star-light 43DM7500. Va multumesc foarte, foarte mult ! https://www.publi24.ro/anunturi/electronice/televizoare/led-tv/anunt/samsung-40mu6122-bn94-12695-bn41-02568-bn44-00806-l40s6-fdy/412262gf8g667180d771fh3he482g05d.html ca pret 200lei plus transport de mentionat ,nu trimit module de test,placa este testata dupa cum se vede din poze la dv sant 2 variante, e intradevar numai placa defecta , sau un nestiutor a chinuit placa pana la deces si de fapt ,defectul era in display deci sa nu cumparati placa si ramaneti tot cu un tv defect si ,,gaura,, 200lei plus transport deci sa recapitulam, sursa ati zis ca e ok.tensiuni... deci sursa montata in tv ,fara a avea conectata si placa digitala trebuie sa aprinda ledurile se intampla asa? Editat Ianuarie 27 de iuliantv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 Buna dimineata ! Da ledurile se aprind, daca nu este conectata placa de baza, nu sunt probleme cu ledurile si nici cu sursa, toate tensiunile sunt ok . Eu o sa va trimit adresa de livrare in privat..si mi-o trimiteti cu posta Ro . Va multumesc foarte mult ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 l.am depus la posta atentie la modulul wifi ,daca nu merge cu al dv ,il folositi pe cel din colet(parca era acolo) daca nu trebuie intrat in menu service si setat producatorul modulului wifi, am mai trimis si altui coleg un mainboard fara modulul wifi,si era suparat ca nu.i merge wifi.ul si vezi doamne era vina mea ca nu i.am pus si modulul wifi(cu toate ca modulul wifi are si el un pret si in anunturile mele e specificat codul placii si pret) ca el nu era asa meserias decat se afisa era altceva,era greu sa navigheze prin menu service si sa vada ce si cum Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 1 oră în urmă, iuliantv a spus: l.am depus la posta atentie la modulul wifi ,daca nu merge cu al dv ,il folositi pe cel din colet(parca era acolo) daca nu trebuie intrat in menu service si setat producatorul modulului wifi, am mai trimis si altui coleg un mainboard fara modulul wifi,si era suparat ca nu.i merge wifi.ul si vezi doamne era vina mea ca nu i.am pus si modulul wifi(cu toate ca modulul wifi are si el un pret si in anunturile mele e specificat codul placii si pret) ca el nu era asa meserias decat se afisa era altceva,era greu sa navigheze prin menu service si sa vada ce si cum Bine, am inteles ! Stima si respect ! Va multumesc tare mult pentru ajutorul oferit ! O zi frumoasa va doresc in continuare ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 4 Autor Partajează Postat Februarie 4 (editat) Buna ziua ! Are careva aceasta placa de baza : ASUS - M2N32 SLI DELUXE pentru calculator, dar m-ar interesa sa fie chiar asta, nu alta firma sau alt model . Va multumesc foarte mult ! Astept vesti bune de la dv ! Editat Februarie 4 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5 Autor Partajează Postat Februarie 5 Acum 19 ore, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! Are careva aceasta placa de baza : ASUS - M2N32 SLI DELUXE pentru calculator, dar m-ar interesa sa fie chiar asta, nu alta firma sau alt model . Va multumesc foarte mult ! Astept vesti bune de la dv ! Daca nu o aveti pe asta de mai sus, atunci poate o aveti pe aceasta : Asus - M2N-SLⅠ DELUXE . Va multumesc ! Astept vesti bune de la dv ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5 Autor Partajează Postat Februarie 5 (editat) Buna seara ! Va anunt ca am rezolvat problema cu aceasta placa de baza pentru acest calculator, nu mai este nevoie . Dar oricum va multumesc foarte mult pentru vizionarea topic-ului meu ! ........................................................................................................................................................................ La 27.11.2024 la 14:58, FLORIN IORDACHE a spus: Buna ziua ! As avea nevoie de o placa mainboard pentru acest tv-u : Star-light 43DM7500, Mainboard : HK.T.RT2861V09 , Display : CX430DLEDM . Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc foarte mult ! Dar acest anunt ramane in continuare valabil, adica daca ii pica la careva un televizor indentic, il rog ff ff mult ca sa ma anunte ! Va multumesc enorm de mult ! Astept in continuare vesti grozave de la dv ! Editat Februarie 5 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum