feri.visky Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Col.® dr. ing. Andrei Ciontu, YO2FLG a trecut la cele veşnice. Autor de cărţi, membru în echipa editorială a revistei Radiocomunicaţii şi Radioamatorism, membru de onoare în Asocaţia Pro Radio Antic a fost un om deosebit dotat cu simţul umorului care milita pentru păstrarea patrimonului industrial. A avut expuneri la Academia Română in cadrul Departamentului de Istorie a Tehnicii unde conducea secţia de Istorie Radio. Amintirea lui va rămâne veşnic în inimile celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 (editat) Nu YO3FLG? Dumnezeu sa`l odihneasca in pace! Grig P.S. Da, scuze m`am grabit. Editat Iunie 3, 2016 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 (editat) Nuuu....ci YO3FGL. http://www.radioamator.ro/info.php?id=607 Dumnezeu sa l odihneasca in pace! Editat Iunie 3, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 Nu YO3FLG? Dumnezeu sa`l odihneasca in pace! Grig P.S. Da, scuze m`am grabit. Asa am scris si eu... dar e gresit. Corect este YO3FGL... scuze... Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Mare pierdere pentru electronica romaneasca. Multi dintr noi s-au inspirat din schemele, indrumarile si explicatiile date de acest mare om de mare cultura tehnica. Acesta a impartasit, pentru fiecare schema sau articol in parete, tot ce a cercetat si a studiat in decurs de zeci de ani de zile. Dumnezeu sa aiba grija de Dansul. Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 A activat, in special, in domeniul radiofrecventei, "regina electronicii". Dumnezeu sa-l ierte si fie-i tarana usoara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum