ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 18 minute, dumitrumy a spus: Ai masurat ce te-am rugat aici... Fix asa am facut da cand pun multimeteu pe rezistenta imi da scurt nu tensiune Link spre comentariu
sla Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 6 minute, ionutz2013 a spus: Fix asa am facut da cand pun multimeteu pe rezistenta imi da scurt nu tensiune Scurt sau 0V? cu ce masori? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 (editat) Acum 2 ore, sla a spus: Scurt sau 0V? cu ce masori? Comuta pe ohmi si apare 0.000 iar amp functioneaza bine crl putin cu casca. Pe dif nu am probat incadrci netestat in totalitate pana in mom de fata. Multimetru cu care masor e din ala smart care masoara automat ce gaseste. Editat Martie 3, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 3 ore, ionutz2013 a spus: ................... Multimetru cu care masor e din ala smart care masoara automat ce gaseste. Adica prost. Alea masoara tensiune doar daca depaseste o anumita valoare destul de mare 1.2-3V in rest masoara rezistenta. Cumpara-ti un multimetru adevarat nu jucarii daca vrei sa faci electronica. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 4 minute, sesebe a spus: Adica prost. Alea masoara tensiune doar daca depaseste o anumita valoare destul de mare 1.2-3V in rest masoara rezistenta. Cumpara-ti un multimetru adevarat nu jucarii daca vrei sa faci electronica. Nu e chiar jucarie m-a costat 200 ron acel multimetru care e pe acumulator nu chinezarii din alea de 20 lei din piata. Cam o secunda imi arata 0.05v dupa care trece pe ohmi iar pe un uni-t imi arata 0v Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 29 minute, ionutz2013 a spus: Cam o secunda imi arata 0.05v Si ti-au trebuit 4 zile sa scrii asta? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 3 minute, dumitrumy a spus: Si ti-au trebuit 4 zile sa scrii asta? Pai 2 zile sa sterg prafu de pe amp o zi sa mador si una sa scriu dupa o saptamana de facut drumuri buc ploiesti si intors in orele de varf cui ii mai arde de testat si reglat amplificatoare cand patu ma astepta de la usa Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Patul sau patru pitici? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 (editat) Acum 36 minute, dumitrumy a spus: Patul sau patru pitici? Ideea e ca am probat mai devreme pe o boxa si se aude belea rau cred ca scoate peste 5w ca se aude tare rau si da sa sara membrana din difuzor daca dau tare poate scot si babele din casa direct in cimitir cu amp asta cand e gata si varianta stereo. Cam asa arata dar mai am de lucru la el Editat Martie 3, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
zsjkuki Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Woooau. Asta e amplificatorul de care se discuta de atata vreme? Cred ca mai e mult de lucru la el! Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 (editat) Acum 41 minute, zsjkuki a spus: Woooau. Asta e amplificatorul de care se discuta de atata vreme? Cred ca mai e mult de lucru la el! De lucru nu ar fi mult doar ca imi lipsesc 2 rezistente de 1R pt canalu celalalt si condensatoru de 68pf care nu le am si mai trebuie data o gaura in radiator pt al 4lea final. Eu am gasit schema de pe forum acu vreo 3 sapt. Nu sunt de la inceputu discutiei. Deci nu stiu ce s-a mai discutat inainte de a realiza si eu acest amplificator. Editat Martie 3, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 5, 2023 Partajează Postat Martie 5, 2023 Cu rezistentele alea de 1r consuma mult si se incin finalii rau dupa vreo 3 ore de functionare. Am pus rezistente de 10R in locu lor si a scazut consumu la jumate el functionand bine si cu 1 si cu 10R iar caderea pe o rezistenta de 10R e de 0.5v si la mediane de 6.1v . Recomand folosirea rezistentelor de 10R nu de 1 iar r2 56k si r1 68k iar condensatoru de intrare de 1uF electrolitic. Si 2 diode in loc de una intre bazele finalilor. Asta daca mai sunt amatori doritori sa realizeze acest amp. Link spre comentariu
sla Postat Martie 5, 2023 Partajează Postat Martie 5, 2023 Acum 33 minute, ionutz2013 a spus: Cu rezistentele alea de 1r consuma mult si se incin finalii rau dupa vreo 3 ore de functionare. Am pus rezistente de 10R in locu lor si a scazut consumu la jumate el functionand bine si cu 1 si cu 10R iar caderea pe o rezistenta de 10R e de 0.5v si la mediane de 6.1v . Recomand folosirea rezistentelor de 10R nu de 1 iar r2 56k si r1 68k iar condensatoru de intrare de 1uF electrolitic. Si 2 diode in loc de una intre bazele finalilor. Asta daca mai sunt amatori doritori sa realizeze acest amp. Ai pus rezistente de 10ohmi in emitorul finalilor?!... Inseamna ca pe acele rezistente se pierde/disipa mai multa putere decat pe sarcina/difuzorul de 4ohmi. Or fi mai reci finalii, dar nici putere nu scoti... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 5, 2023 Partajează Postat Martie 5, 2023 Oare merge in clasa A etajul final? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum