ionutz2013 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Nu stiu ce boxa era nu am decat placa de la ea care contine 2 integrate ht6873 ca amplif dar sunt slabe ca putere. Vreau sa le trec prin amp de 5w da nu au nimic comun sau la masa ma refer la intrare iesire Link spre comentariu
dumitrumy Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) Acum 16 ore, franzm a spus: Am si io o întrebare Amplificare mare in bucla deschisa? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ EDIT: CI este LM258A Editat Februarie 28, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
sla Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 40 minute, ionutz2013 a spus: Nu stiu ce boxa era nu am decat placa de la ea care contine 2 integrate ht6873 ca amplif dar sunt slabe ca putere. Vreau sa le trec prin amp de 5w da nu au nimic comun sau la masa ma refer la intrare iesire Este amplificator in clasa D, are iesire +/-, minusul nu este masa. Nu il poti folosi asa cum vrei. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Ba se poate. Pui un traf la iesire si iesirea trafului (inchisa pe rezistenta de sarcina) o folosesti pt semnal. Dar este complicat si scump. Link spre comentariu
sla Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 25 minute, sesebe a spus: Ba se poate. Pui un traf la iesire si iesirea trafului Eu ziceam ca nu poate asa cum vrea el, să lege direct iesire unuia la intrarea celuilalt, având masă comuna. Oricum, nu văd ce rost ar avea la intrarea unui amplif de 5W un astfel de amplificator de 3.5W, la ce ar ajuta?!... Se poate folosi doar acest amplif, pentru o camera mică ajunge puterea. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) Acum 3 ore, sla a spus: Eu ziceam ca nu poate asa cum vrea el, să lege direct iesire unuia la intrarea celuilalt, având masă comuna. Oricum, nu văd ce rost ar avea la intrarea unui amplif de 5W un astfel de amplificator de 3.5W, la ce ar ajuta?!... Se poate folosi doar acest amplif, pentru o camera mică ajunge puterea. Pai vroiam sa inlocuiesc acel amp al boxei cu cel de 5w oricum un canal e ars cred, nu se aude decat un canal din amp de la boxa aia dar daca leg un alt amp pe intrarea celui defect se aude. Modulu scoate semnal pe ambele canale Editat Februarie 28, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
franzm Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 (editat) La 28.02.2023 la 13:56, dumitrumy a spus: Amplificare mare in bucla deschisa? Da. Si amplificare mica în bucla închisa. Printre altele. La 28.02.2023 la 7:09, BRANCA a spus: ... Am căutat pe net bibliografia autorului şi n-am găsit nimic.Ce-i drept la revista Radio era trecut numai anul... Colecţii Le haut-parleur nu se prea găsesc,comparativ cu alte reviste. Nota bibliografica se refera la articolul domnului Mateescu, care începe pe pagina anterioara a revistei. Studentii din acele vremuri nu prea obisnuiau sa dezvaluie sursele de inspiratie. Editat Martie 2, 2023 de franzm Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 La 27.02.2023 la 21:41, ionutz2013 a spus: Am incercat si cu rezistentele de 1R si 2 diode iar acum se cam incalzesc finalii chiar si cu semnal mic. Acu probam in loc de difuzor o casca de 27R in locu la difuzor si se aude bassu foarte tare incat distorsioneaza probabil din cauza castii respective. Pana maine poimaine nu qm cum sa probez cu boxele dar fara rezistentele alea se auzea oribil si prin casca Nu de 1R, de 0,1R!!! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Acum 27 minute, sonic11 a spus: Nu de 1R, de 0,1R!!! Pai daca ce incalzesc cu 1R, cu 100m iau foc. Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Acum 2 ore, dumitrumy a spus: Pai daca ce incalzesc cu 1R, cu 100m iau foc. Pai are toate datele problemei..... mai trebuie cineva sa lipească piesele alea si sa urmeze pașii descriși mai sus de n colegi. Dar noi zicem 0,1R.....0,47R el nu pune domle' de 1R și asa mai departe... Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 (editat) Cu 1R functioneaza nu se incalzesc de fapt nu imi dau seama ca i-am pus ambii finali pe un radiator de la o sursa busita de calculator. Maine fac teste cu difuzoru de 4 ohmi. Daca intre emiterii finalilor in loc de 6.04 am 6.14v e vreo problema? De functionat functioneaza a pierdut acel brum cum facea inainte dar pe casca aia e greu sa imi dau seama daca functioneaza corect. Din lipsa timpului si venit tarziu in fiecare zi nu am apucat sa testez cu difuzor Editat Martie 3, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Daca nu ai jumatate din alimentare pe iesire vei avea cliping asimetric si implicit puterea maxima fara distorsiuni se va reduce, dar de functionat va functiona fara probleme din cauza asta. Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 37 minute, ionutz2013 a spus: Cu 1R functioneaza nu se incalzesc de fapt nu imi dau seama ca i-am pus ambii finali pe un radiator de la o sursa busita de calculator. Maine fac teste cu difuzoru de 4 ohmi. Daca intre emiterii finalilor in loc de 6.04 am 6.14v e vreo problema? De functionat functioneaza a pierdut acel brum cum facea inainte dar pe casca aia e greu sa imi dau seama daca functioneaza corect. Din lipsa timpului si venit tarziu in fiecare zi nu am apucat sa testez cu difuzor Încearcă sa egalezi tensiunile pe brațe, adică la punctul mediam sa ai 1/2 din alimentare. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 1 oră în urmă, sonic11 a spus: Încearcă sa egalezi tensiunile pe brațe, adică la punctul mediam sa ai 1/2 din alimentare. Am reglat am 6.14v iau Ualim 12.09 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 La 27.02.2023 la 21:11, dumitrumy a spus: Pui din nou 2 diode si stai cu voltmetrul pe o rez de 1R, trebuie sa nu depaseasca 50mV Ai masurat ce te-am rugat aici... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum