Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema amplificator audio 5W

Vizitator daniel_p

Postări Recomandate

Nu mai am detalii despre acel amplificator care il facusem atunci ce putere mai exact scotea dar se auzea foarte bine si nu era cutie de fqcut galagie aveam incinte cat 2 noptiere aproape si se auzea foarte bine pe acea statie facuta. Pana am facut-o am avut numai piedici ba imi ascundeau ai mei finalii ba imi luau placa etc. Le cautam pana le gaseam si cand le vedeau la mn iar disparea cate cv si tot asa. Pana la urma am facut statia cu greu si incintele si la alea ascultam muzica atunci cand aveam doar un jaf de international cu 2 casete si conectat la acea statie. Cat despre componente nu aveam acces ca acu la orice. Nu cred ca poate oricine sa faca amplificatoare care aa mai si functioneze. Partea cu rezistentele puse in colectori am mai explicat odata aici cum am ajuns sa le pun acolo. Daca nu se citeste tot si se citeste selectiv nu e vina mea. Am zis clar ca din cauza stresului oboselii am pus in emitere acele rezostente dar nu eliminasem si traseele acele rezistente practic NU existau. Erau in scurt dar atunci nu am observat ca sunt in scurt si credeam ca nu merge nici asa si am facut un experiment sa le pun la colectori sa vad ce iese. Ce nu e clar? Dupa ce am vazut ca traseul care lega emiterele inca avea continuitate avand un strap de care uitasem sa il tai cand am legat rezistentele le-am scos de pe colectori am facut traseele la loc si am pus intre fiecare emiter si am taiat strapu si asa a fost rezultatu final adica cel de acum. Sper sa fiu clar pt toata lumea care jicneste si vb in necunostinta de cauza. Nu dau nume. Electronica fac de la 10 ani iar acu am 40 sunt 30 de ani de cand fac electronica nu sunt vreun amator cum cred unii pe aici. Acu fac totu in graba mai fac greseli din cauza grabei cauzate de lipsa de timp stres si altele. Si chiar si asa reusesc sa fac ce vreau sa fac. Sper ca prin asta m-am facut cat se poate de clar. Nu mai vreau aa repet toata ziua acelas lucru. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 182
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz2013

72

• sesebe

20

• dumitrumy

15

• string

11

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări