Vizitator SIG Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Am incercat ceva midi-uri ptr. karaoke care se gasesc cam greu ptr. melodiile romanesti,sau nu sunt prea reusit facute,adica au un nr. limitat de note,mai mult seamana a melodii de jucarii si nu-ti vine sa canti serios. Am gasit in schimb o schema. http://www.electronickits.com/kit/compl ... EMK140.htm Intrebarea este ar' reusi sa scoata vocea din melodii fara sa afecteze instrumentalul?Am incercat soft,cu Audacity de ex.,sa separ canalele,sa-l inversez pe unul si sa le lipesc din nou,facand asta din ce am mai citit pe net,cum ca astfel se anuleaza vocea,ea fiind identica pe cele doua canale,dar rezultatul a fost destul de dezastruos,a luat din basi,lasand niste medii stridente. Deci nu prea m-as' apuca daca rezultatele nu ar' fi cat de cat.Dar daca nimeni nu a incercat nu am cum sa stiu. Poate va dati totusi cu parerea. Merci. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Sal. Ce ai gasit tu nu stiu cat de bun este dar aceeasi schema am vazut-o si in connex club (nu va supara-ti de reclama dar revista nu mai exista) cu tot cu cablaj imprimat. Daca o vrei o scanez si ti-o trimit. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 Da,as' fi interesat.Pune te rog ce ai.merci. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Aici e schema si cablajul a circuitului de karaoke. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum