Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Karaoke circuit

Vizitator SIG

Postări Recomandate

Am incercat ceva midi-uri ptr. karaoke care se gasesc cam greu ptr. melodiile romanesti,sau nu sunt prea reusit facute,adica au un nr. limitat de note,mai mult seamana a melodii de jucarii si nu-ti vine sa canti serios.

Am gasit in schimb o schema.

http://www.electronickits.com/kit/compl ... EMK140.htm

Intrebarea este ar' reusi sa scoata vocea din melodii fara sa afecteze instrumentalul?Am incercat soft,cu Audacity de ex.,sa separ canalele,sa-l inversez pe unul si sa le lipesc din nou,facand asta din ce am mai citit pe net,cum ca astfel se anuleaza vocea,ea fiind identica pe cele doua canale,dar rezultatul a fost destul de dezastruos,a luat din basi,lasand niste medii stridente.

Deci nu prea m-as' apuca daca rezultatele nu ar' fi cat de cat.Dar daca nimeni nu a incercat nu am cum sa stiu.

Poate va dati totusi cu parerea.

Merci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MCDragoos

2

Top autori în acest subiect

Sal. Ce ai gasit tu nu stiu cat de bun este dar aceeasi schema am vazut-o si in connex club (nu va supara-ti de reclama dar revista nu mai exista) cu tot cu cablaj imprimat. Daca o vrei o scanez si ti-o trimit.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări