Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv de atras pestii

VEF

Postări Recomandate

Stii ce fac pescarii adevarati cand dau la somn?(Dunare) Au un fel de "bat"(bucata de lemn) sub forma unei...linguri,cu care "bat apa",astfel atrag ...somn(orosii) ! Pentru ceilalti pescari,faceti provizii de ..coropisnite,broaste etc! Aici trebuie un pic de...vechime(experienta) ! :57 :qetrwe

Ii spune "clonc". Si s-a dovedit in nenumarate randuri, nu ca ii atrage neaparat. Ci ca ii enerveaza si incep sa umble. Adica nu mai stau cuminti in bucata lor de mal.

Merge doar la somn povestea.

Si da @ Lutza, frumos catzelul.

Felicitari @ Iuli009 pentru balta. Am si eu una, dar mai mica, plina doar cu crap. Este usor de intretinut. As fi preferat stiuca oricand.

Spor la electronica, dar nu cred ca are vre-o treaba cu pescuitul.

Link spre comentariu

Desigur ca va avea legatura cu pescuitul,cand va ajunge la concluzia ca munca a fost inutila,si muuult timp petrecut pe..balta(lacuri/rauri..NATURALE! In crescatorii,iti sare pestele direct in ..bagaj..! :freaza: Asta nu este ..pescuit..si mai ales daca NU eliberezi captura, cum se procedeaza in tarile .cu traditie(educatie) ! :92 :95

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări