Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionarea cartuselor

Vizitator kodorklub

Postări Recomandate

Vizitator kodorklub

salut...am o imprimanta hp psc 1410...si am vrut sa reincarc cartusul color...numa' ca baietzii de la magazin au pus cresit o culoare (implicit doua)...dak imi poate spune cineva cum se poate reconditiona un cartus(asta e solutia data de ei...baietzii de la magazin)...sau cum pot sa schimb culorile la ordinea lor initiala...fara a distruge cartusu :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

1

• sofian

1

• Blind

1

• ghimpe--

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Scoti cerneala si bagi alcool, apoi dai curatare de capete pana scapi de alcool. Dupa ce termini, il incarci corect de data asta.PS: Cere-le o incarcare gratuita la aia de la magazin, ca din cauza lor ai ajuns in situatia asta

Link spre comentariu

Daca "baietii" au facut boacana le spui sa-ti inlocuiasca cartusul, eventual sa te despagubeasca. E vina lor, ei trebuie sa rezolve problema.Am auzit ca o mica "amenintare" cu OPC-ul ajuta... :smt003

Link spre comentariu
Vizitator kodorklub

pana sa vad mesajele voastre...am incercat si eu ceva pe cont propriu...am scos toata cerneala din cartus...si am pus alcool sanitar...si am scos iar...si am repetat acest lucru de cateva ori...pana cand...amestecul care iesea era mai "clar"...si l-am incarcat...i-am dat clean de cateva ori...si a mers...nushu cat o sa mai tina cartusul dupa o astfel de procedura......cat despre amici de la "incarcari cartuse" ...cred k din orgoliu am sa le arat k merge..chiar dak ei au spus k ei nu mai pot face nimic.......dak le-as fi cerut sa-mi schimbe cartusu probabil imi dadeau un cartus compatibil nu unu original...si mi-e mila de imprimantadesfaci caruşul bucăţi, speli FOARTE bine bureţii şi gata. NU curăţa cu spirt! vei strica capul de imprimare.ok...nu am desfacut nici un cartus in viata mea...dak poate cineva sa-mi explice ce se afla in ele(in afara de burete)...buretii se spala sub jetu de apa? sau tre spirt ..again

Link spre comentariu

scrie cu ala pina se consuma cerneala si dupa aia baga cerneala care trebuie,asta daca nu te deranjeazaeu personal nu am gasit cerneala neagra si am pus rosie si merge bine

Link spre comentariu
Vizitator kodorklub

nu am nici o problema cu cantitatea de cerneala care va fi consumata...doar sa nu ramana buretii "murdari" de vechea cerneala...si e vorba de un cartus color...k la ala negru np!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări