Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Linie orizontala pe ecran

Vizitator amariucai gabigabi

Postări Recomandate

Salut am un tv vechi cu tub pe care vreu sal dau unui prieten problema este ca dupa 10-15 minute de functionare apare o dunga alba orizontala pe ecran si daca ii dai un pumn isi revine dupa un timp iara apare dunga am verificat firele lipiturile dar degeaba aveti idee car ar putea fi problema ????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• sorinpavel

1

• cornel1962

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

...probabil tot lipituri reci in zona BV !!!. Refaceti lipiturile pe integratul din cadre si tot ce este in jurul lui.

...dati mai multe detalii despre TV.

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Marca este sonic are diagonala de 52 de cm tv este color merge bine singura problema e acea dunga

Editat de amariucai gabigabi
Link spre comentariu

Marca este sonic are diagonala de 52 de cm tv este color merge bine singura problema e acea dunga

Pai daca merge bine e bine.

Link spre comentariu

Diagonala 52 nu există,iar dacă e Sonic probabil șasiul e ak19 și are lipituri reci la TDA8356...dar Sonic s-a făcut și cu ak30,și atunci are lipituri la TDA8174...tra la la și tra la la...nu șasiu,nu model...nimic :96. Da' ce mai pontează...e color și merge bine :rade: ...are picioare :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări