Vizitator remav Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Am un SE W810 codat pe orange, am fost si eu la un service si mi-au spus acolo ca nu se poate decoda, sau se poate dar pe LOGO si online si ca ar costa 80 USD. Asa sa fie??? De ce? Merci. Link spre comentariu
one Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Cu log-uri o fi vrut sa spuna. Log-urile sunt drepturi de acces pe un server.Din fericire exista direct unlock, nu trebuie nici un log.Eu le fac cu 50RON. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 da! si la mine te costa 50 RON dak vrei. Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Mai mai ca sa vezi nu apare concurenta la voi intre scoruri ?? :smt005 Link spre comentariu
one Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Am costituit un cartel pentru mentinerea pretului. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator remav Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 ... chiar, de ce costa 50 lei? la alte tel., ex. Nokia 6280 costa doar 20 lei. din cate stiu eu il conectezi la computer, ai un programel acolo care face treaba, dai click si gata, de ce costa 50 lei un click? fara suparare. Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Hehe programele de decodat si BOXURILE costa destul trebuie sa iti scoti banii de pe ele + sa scoti ceva pe langa altfel esti in POM :yawinkle: Din cate stiu cred ca in timisoara se poate face MYX6-2 asa am auzit are un amic neste scule ce nici nu is pe piata sa vad cat ma face. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 scuza-ma, dar unde ai vazut tu dec la nokia 6280 cu 20 lei?ca decodez si eu atunci vreo 10000 mii de bucati :rolleyes: in privinta pretului nu inteleg de ce iti pui intrebarea astea, dar nu te gandesti cu ce ne amortizam si noi costurile? dak nu, da vreo cteva sute de euro si decodeaza-ti tell :weedman: scuze, dar nu m-am putut abtine Link spre comentariu
Vizitator remav Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 1.Va inteleg ca trebuie sa castigati si voi ceva, ca nimeni nu face pe moka, ideea era ca d c unii o fac cu x lei si altii cu 2x lei, asta intrebam. 2.Un amic si-a resoftat tel. Nokia pt ca nu avea lb. romana si l-a costat 20 lei (poate nu e acelasi lucru - ca si manopera - intre a resofta si a decoda).3.Nu ma arde sa-mi decodez w810, dar am intrebat la un service (ca pt 20 lei o faceam pe loc), si m-a pus pe ganduri cand a zis ca nu se poate sau e f scump. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 50 lei nu mi se pare asa scump ptr tel ala :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 Pretul e in functie de cat de nou este telefonul. Oriunde este asa. Pana si in caminele din poli se aplica regula asta Link spre comentariu
one Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Nokia 6280 nu se decodeaza cu 20RON, nu vorbiti aiurea.Alte tipuri de Nokia se pot face si gratis, caci exista calculatoare de coduri gratis pe net. Eu fac anumite tipuri de telefoane cu 10RON (3310, 3410, 1110) sau 15ron (1112, sagem myx1).Dar cand dai 350euro pe o interfata nu poti face pe 20lei o decodare, ca trebuie sa o amortizezi si sa mai si castigi.Si atunci cand clientul are cea mai mica problema cu telefonul vine la tine si spune la tine l-am decodat si uite de atunci nu mai face nu stiu ce. Da, au trecut 3 luni de atunci dar uite nu am avut timp sa vin.De asemenea, la un telefon care e gratis la abonament sau e de pe vremea bunicii costa mai putin orice operatie, altfel se lipseste omul si il arunca la gunoi, dar nu poti avea pretentia ca la un telefon de 500-800RON sa coste decodarea doar 20RON. Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Aprilie 12, 2007 Partajează Postat Aprilie 12, 2007 Nokia 6280 nu se decodeaza cu 20RON, nu vorbiti aiurea.Alte tipuri de Nokia se pot face si gratis, caci exista calculatoare de coduri gratis pe net. Eu fac anumite tipuri de telefoane cu 10RON (3310, 3410, 1110) sau 15ron (1112, sagem myx1).Dar cand dai 350euro pe o interfata nu poti face pe 20lei o decodare, ca trebuie sa o amortizezi si sa mai si castigi.Si atunci cand clientul are cea mai mica problema cu telefonul vine la tine si spune la tine l-am decodat si uite de atunci nu mai face nu stiu ce. Da, au trecut 3 luni de atunci dar uite nu am avut timp sa vin.De asemenea, la un telefon care e gratis la abonament sau e de pe vremea bunicii costa mai putin orice operatie, altfel se lipseste omul si il arunca la gunoi, dar nu poti avea pretentia ca la un telefon de 500-800RON sa coste decodarea doar 20RON. Foarte Corect,si eu sunt de aceeasi parere 100%....................... :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 aici este un forum tata...omu a cerut un program ceva de deblocat soft de deblocat....daca vroia pe bani ..se ducea la un magazin ceva sau la altele..d.aca la primul nu a reusit... pentru cei cu solutii precum programe.....ca lumea sa isi decodeze telefonul acasa.... replay ..pm Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 da mai , aici e forum , toti trebuie sa primeasca totul gratuit , uitasem asta altfel se merge la un magazin ceva ...multumim pentru precizari doriann - aka userul cu un singur post care face reguli pe forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum