Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Punte RLC TM393

Postări Recomandate

Va salutAm o punte RLC TM393, Tesla, cu tuburile EABC80, 2xEF80 si EZ80. Nu gasesc schena acestei punti, ci numai a variantei cu EBL21, 2xEF22 si AZ1.Va rog, daca are cineva schema, sa mi-o trimita si mie.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vera

4

• elctropan

2

• vio2007

1

• feri.visky

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@feri.visky, aceasta schema o am, se gaseste pe net. Nu am schema cu EABC80, 2xEF80 si EZ80-fizic aceasta varianta o am.MultumescPS-s-ar putea sa existe sau nu diferente intre cele 2 variante.Vreau sa reconditionez ac. punte (am tuburi noi), dar am nevoie de schema exacta.

Editat de vera
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Se pare ca nu are nimeni ac. schema sau nu am postat unde trebuie.

Mai astept, daca nu, voi face ceva ce nu prea imi place-scot schema dupa cablaj (uauuuu!)

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Punte din asta (cu EABC80, 2xEF80 si EZ80) am avut la serviciu. N-a folosit-o nimeni si a fost casata (era ca noua). I-am pastrat transformatorul de alimentare, insa nu stiu pe unde zace acum. Am fost grav bolnav inainte de plecarea de la acel loc de munca  (am facut infarct cardiac, fiind pe strada) si nu am recuperat tot ce imi apartinea. Documentatia n-am avut-o. O fi fost initial, dar dupa '90 s-a dat totul peste cap si a fost vraiste in gestiuni.

Probabil ca sunt modificari intre cele doua variante doar la socluri si la trafo de alimentare (daca difera puterea absorbita de lampi).

Editat de VAX
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări