Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare despre gazduirea web

ionut20

Postări Recomandate

Va salut,

Am un site facut pe intr-un site builder free, si anume http://www.cabanova.ro , domeniu pt site am cumparat de la RNC, si mai trebuie sa gasesc un server pt hosting. O solutie cat de cat ok am gasit pe http://www.webfactor.ro , in pachetul cel mai ieftin de gazdurie windows WIN-START care e destul de ieftin si suporta siteuri in flash. Acuma vroiam sa fac comanda de un abonament pt gazduire pe un an, dar m-am lovit de o chestie ce nu stiu la ce se refere :axe: Este o optiune cand am dat sa fac comanda, care ma intreaba daca vreau ip dedicat ..... ca si variante pot lasa ca nu vreau, ca vreau 1, 2 sau 3 ip-uri dedicate, si evident creste pretul abonamentuli destul de mult, cu fiecare ip dedicat .....

La ce se refera acest "ip dedicat"????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

3

• ionut20

3

• ph3e4r

1

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu m-am facut situl pt firma pe cabanova si l-am descarcat. Acuma il am pe hdd, fara reclame :) o sa fac un contract de gazduire cu webfactor. Am gasit ce era cu ip-ul dedicat ... se refera nameservere personale, nu cele date de ei.Acu inca o intrebare. Am gasit o gramada de oferte pe net, de la diverse firme de gazduire, si anume pachete pt reselleri, pachete de au un spatiu de cativa giga disponibili pt up-load, numar nelimitat de domenii, cativa giga trafic lunar .. .etc.Ce vroiam sa intreb, e : Din punctul meu de vedere, de revanzator de spatiu de gazduire, cum delimitez spatiul de pe server, pe domenii?? Caci fiecare domeniu inregistrat la RNC, are un nameserver alocat si un dns, iar daca eu am un spatiu pe un server oarecare, si posibilitate de gazduire a unui numar nelimitat de domenii, ce primesc de la providerii de gazduire?? un pachet nelimitat de dns-uri??

Link spre comentariu

vrei sa devi reseller ?ce suma vrei sa aloci lunar pentru asta ?te intreb pentru ca exista foarte multe oferte avantajoase , din cele mai diverse , ai chiar si posibilitatea sa trimiti hardurile tale ( deci spatiu cat doresti ) care sa fie puse pe serverele lor

Link spre comentariu

vrei sa devi reseller ?ce suma vrei sa aloci lunar pentru asta ?te intreb pentru ca exista foarte multe oferte avantajoase , din cele mai diverse , ai chiar si posibilitatea sa trimiti hardurile tale ( deci spatiu cat doresti ) care sa fie puse pe serverele lor

Patronu de la firma unde lucru vrea sa ne extindem pe partea asta, pt ca are multi clienti de soft de contabilitate, care ar vrea si un site micut.Asa ca pt site-uri mici, adica, cateva pagini, o galerie de poze una alta merge un site builder dinasta free, si pot face situl respectiv in cateva ore, daca am toate datele. Domeniu cumpara de la RNC si gazduire ii oferim tot noi, impreuna cu consultanta si web designing, pt o suma relativ mica in comparatie cu ce e pe piata.Pt gazduire am gasit o oferta de 110? + TVA pe an, ce are inclus 2 giga spatiu, si 40 giga trafic lunar, ce e super de ajuns pt site-uri mici, care mai mult de 5 ... 6 Mb nu ocupa. Iar ca si un calcult simplu, profitul e imens fata de cat se investeste.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări