nico_2010 Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Makefile ar trebui sa arata ca mai jos (o parte din continut, respectiv ce ai postat tu). Am incercat sa compilez programul, insa mai are si alte erori. Voi vedea ce pot face. # MCU nameMCU = attiny45F_CPU = 12000000# Output format. (can be srec, ihex, binary)FORMAT = ihex# Target file name (without extension).TARGET = main# Object files directory# To put object files in current directory, use a dot (.), do NOT make# this an empty or blank macro!OBJDIR = .# List C source files here. (C dependencies are automatically generated.)SRC = $(TARGET).c crc8.c ds18x20.c delay.c crc8.c onewire.c usbdrv/usbdrv.c usbdrv/oddebug.c Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 o intrebare: cat de critice sunt rezistentele de 68 de ohmi de pe intrarea usb ? nu am 68 la indemana , in schimb am 56 Link spre comentariu
Traxxx Postat Iunie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 Eu la unele aplicatii cu usb si uc nu am folosit, nu cred ca sunt asa critice, poti folosi si 100ohm Link spre comentariu
Traxxx Postat Iunie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2016 A reusit cineva sa complieze sursa? Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 nu stiu ce au reusit unii dar la mine nu vrea sa comunice 2323 ul cu pcul Link spre comentariu
Traxxx Postat Iunie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2016 Nu stiu daca sunt compatibile 2313 cu 2323, am mai gasit unul cu 2313 http://www.avrfreaks.net/forum/usb-hid-thermometer-software-ds18b20-attiny2313 Insa eu nu dispun de acest uC, poate o sa il cumpar cand am drum pe maica domnului Link spre comentariu
Mondan Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Eu la unele aplicatii cu usb si uc nu am folosit, nu cred ca sunt asa critice, poti folosi si 100ohm Arată-mi şi mie astfel de aplicaţii! Deci foloseşti cu USB uC care nu are hard specific de USB ?Nu de alata dar după multe discuţii la secţiunea PIC mi mi-au spus colegii de forum că nu prea e posibil. De asta aş dori un exemplu! http://www.elforum.info/topic/102293-usb-to-bluetooth-dongle-interfatat-la-pic/?hl=mondan&do=findComment&comment=1154917 Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 usbasp. Colegii de la PIC nu ti-au zis ca nu se poate deloc, ti-au zis ca nu e chiar floare la ureche sa implementezi proiectul tau. Si ca probabil nu merge sa implementezi stiva de usb host (+ bluetooth) intr-un PIC chior. Link spre comentariu
Traxxx Postat Iulie 27, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Vad ca nimeni nu vrea sa se bage la aceasta idee sau la modificari, am ai gasit ceva evoluat http://geoffg.net/fancontroller.html ce spuneti merge modificat? sa ii punem senzori digitali ds18b20 si la program sa ii adaugam vizualizarea senzorilor in taskbar? Se pricepe cineva? este open source Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum