Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DS18B20 si USB

Traxxx

Postări Recomandate

Makefile ar trebui sa arata ca mai jos (o parte din continut, respectiv ce ai postat tu). Am incercat sa compilez programul, insa mai are si alte erori. Voi vedea ce pot face.

# MCU nameMCU = attiny45F_CPU = 12000000# Output format. (can be srec, ihex, binary)FORMAT = ihex# Target file name (without extension).TARGET = main# Object files directory#     To put object files in current directory, use a dot (.), do NOT make#     this an empty or blank macro!OBJDIR = .# List C source files here. (C dependencies are automatically generated.)SRC = $(TARGET).c  crc8.c ds18x20.c delay.c crc8.c onewire.c usbdrv/usbdrv.c usbdrv/oddebug.c
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

11

• nico_2010

5

• Depanatoru

1

• Mondan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu la unele aplicatii cu usb si uc nu am folosit, nu cred ca sunt asa critice, poti folosi si 100ohm

Arată-mi şi mie astfel de aplicaţii!  Deci foloseşti cu USB uC care nu are hard specific de USB ?Nu de alata dar după multe discuţii la secţiunea PIC mi mi-au spus colegii de forum că nu prea e posibil. De asta aş dori un exemplu!

http://www.elforum.info/topic/102293-usb-to-bluetooth-dongle-interfatat-la-pic/?hl=mondan&do=findComment&comment=1154917

Link spre comentariu

usbasp.

Colegii de la PIC nu ti-au zis ca nu se poate deloc, ti-au zis ca nu e chiar floare la ureche sa implementezi proiectul tau. Si ca probabil nu merge sa implementezi stiva de usb host (+ bluetooth) intr-un PIC chior. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări