+_Florin_+ Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Felicitari domnule @viopa, aparatul arata excelent. Totusi, multi si-ar dori prezentarea mai detaliata a procedeului de restaurare a condensatorilor electrolitici si neelectrolitici, fiind o problema de care se loveste inevitabil orice amator care incearca restaurarea unui aparat cu tuburi. Cateva idei, procedee, scule/materiale folosite, etc. Nu ca ar fi greu de imaginat, dar cateva idei practice izvorate din experienta celor ce au mai facut asta sunt binevenite. Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 12, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2016 Recuperarea condensatoarelor electrolitice si din hartie a facut-o regretatul forumist si moderator la acest topic , Kripton. Trebuie doar sa citim acel topic. As dori sa raspund intrebarilor doar cele din limba romana.Nu ca nu as drege-o cu unele limbi, dar nu mi-am pierdut inca mandria nationala.Cei care au facut-o nu au sange de cetatean acestui pamant. 1 Link spre comentariu
itube Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 http://www.elforum.info/topic/79172-reutilizare-condensator-electrolitic/ Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Recuperarea condensatoarelor electrolitice si din hartie a facut-o regretatul forumist si moderator la acest topic , Kripton. Trebuie doar sa citim acel topic. As dori sa raspund intrebarilor doar cele din limba romana.Nu ca nu as drege-o cu unele limbi, dar nu mi-am pierdut inca mandria nationala.Cei care au facut-o nu au sange de cetatean acestui pamant. Nu ar trebui să faceţi aceste remarci... Sunt off-topic... în plus aveţi şi Dvs. "păcatele de rigoare". (Chiar şi în acest text...) Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2016 Da. Miiiiiii de scuze. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Felicitări pentru lucrare şi pentru prezentare... Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Păcat că ... nu vrei să colaborezi cu revista Pro Radio Antic... Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2016 Am colaborat si colaborez cu diverse reviste dar nu gratis. 1 Link spre comentariu
cosmin YO9ICC Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Felicitari pentru modul profesionist de lucru! LIKE! Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 20, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2017 Exista pe la cineva un radio Partizan pentru piese? Link spre comentariu
viopa Postat August 7, 2017 Autor Partajează Postat August 7, 2017 Exista pe la cineva un radio Partizan pentru piese? Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 On 7/20/2017 at 3:02 PM, viopa said: Exista pe la cineva un radio Partizan pentru piese? Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 On 7/20/2017 at 3:02 PM, viopa said: Exista pe la cineva un radio Partizan pentru piese? Link spre comentariu
mafalda Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Rog daca mai are cineva o scala in plus pt acest aparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum