viopa Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Deschid acest topic cu speranta ca poate ajuta in decursul timpului altor colectionari si celor ce ar dori sa restaureze/repare acest model de radio. Nu l-am deschis pentru a ma lauda cu ceea ce am facut si ce mai fac si nici ca sa provoc la discutii aiuristice ale unor forumisti . Daca apar discutii in afara subiectului as dori ca moderatorii acestei sectiuni sa stearga acele comentarii. Am demontat carcasa , curatat vopseaua veche si am pus la incleiat pe unde era desprins furnirul sau pe la colturi. Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Un aparat care trebuie şi merită să fie restaurat.... mai ales de mâinile dibace ale lui viopa! Link spre comentariu
viopa Postat Mai 31, 2016 Autor Partajează Postat Mai 31, 2016 Panoul frontal de care se fixeaza difuzorul are lipsa un surub scos prin smulgere. Prin urmare a trebuit sa fac altul si am pus o panza noua. Link spre comentariu
sandu2010 Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Intotdeauna v-am urmarit postarile cu interes, si am avut ce invata! Toate cele bune! Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 sandu2010 multumesc! Este gata si caseta/carcasa. Link spre comentariu
tavi 84 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 (editat) Schema: Editat Iunie 1, 2016 de tavi 84 Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 Multumesc, dar am si eu schema. Ce putem sa intelegem, aveti aparatul sau doar doriti discutii pe baza acestei scheme ? Sunt necesare unele informatii scrise sau vizuale pentru a reusi restaurarea si reparatia acestui radio. Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2016 Restaurarea condensatoarelor. Scot continutul vechi, pun condensatoare noi apoi recapsulat . Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 A fost necesar sa schimb toate condensatoarele de hartie si cele doua electrolitice. Link spre comentariu
itube Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Prin ce metoda ati reusit sa desfaceti condensatorul electrolitic si sa-l refaceti asa de bine ? Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 Prin ce metoda ati reusit sa desfaceti condensatorul electrolitic si sa-l refaceti asa de bine ? Prin metoda "maini indemanatice". Nu cunosc metoda "doua maini stangi ". Link spre comentariu
cristelu Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Nu va intereseaza o scala noua pt el? Detin una facuta de celebrul Nicolae 57 Am avut si eu un Partizan dar din pacate a fost distrus definitiv si am ramas cu scala. Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 Difuzorul a avut membrana roasa de soareci si este reparat. Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 Schimbare scala sparta. Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 12, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2016 Aparatul este gata.Restaurat si functional. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum