gelvis Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 radu42, Dan57,Multumesc pentru observatiile voastre constructive, ca si ale celorlalti useri care au aratat interes. Poate faptul ca stiu ce este un grid-dip (primul l-am facut acum vreo 30 de ani cu EM87, dupa care au urmat alte variante, cu tranzistori normali, cu FET-uri, sau cu frecventmetru digital) m-a facut sa botez si aparatul asta, proiectat si construit de mine, inclusiv partea de software, la fel, avand oarecum functie asemanatoare. Va rog sa faceti abstractie de numele neinspirat, daca va deranjeaza. Mai explic inca o data ce face, in mare, aparatul. Genereaza o frecventa, in pasi (75, 100, 150, 300), intr-o gama aleasa. Semnalul este aplicat circuitului oscilant, si se masoara rezultatul cu un amplificator-detector. Rezulta curba aratata de aparat, care este practic, raspunsul in frecventa al circuitului analizat. Nu am spus ca se pot arunca sculele clasice. Este doar o varianta care bineinteles ca se poate perfectiona. Toate cele bune! Link spre comentariu
andreas Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Mai este valabil anuntul ? Link spre comentariu
gelvis Postat August 12, 2017 Autor Partajează Postat August 12, 2017 Da, este valabil in continuare. Scuze pt. intarzierea mare, din cauza de concediu...... Link spre comentariu
ALVIN Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 Sim..., atentie la Dropbox! Link spre comentariu
Vizitator rumburak9 Postat Mai 11, 2019 Partajează Postat Mai 11, 2019 La 29.05.2016 la 6:24, gelvis a spus: Pretul este 220 lei - garantie si update soft incluse vreau sa cumpar . mai aveti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum