Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

3D Sound usb-prastie

danutz-

Postări Recomandate

Salutare!

Acum 3 luni am cumparat un soundcard usb de la un magazin de componente, dar de la inceput a fost de proasta calitate in sensul ca incalzea castile !Jucaria este o petarda http://static.mivarom.ro/catalog/images/usb_sound_intex.jpg dasta . Am desfacut-o si am observat ca lipsesc condensatorii de pe iesire (loc pe cablaj aveau, dar na, prea scumpi) si am pus 2 condenastori de 100 uf. Nu mai incalzeste castile, dar mi se pare ca se aude cam prea jos sunetele . Stie cineva cam ce valoare ar trebuii sa aibă acei condensatori ?  

Editat de danutz-
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danutz-

4

• Mircea

1

• belasajgo

1

• tavi 84

1

Top autori în acest subiect

"Prea jos sunetele" inseamna: prea incet, prea putine inalte, etc...? Se poate explica?Mai multa atentie la acordarea subiectului cu predicatul.

Link spre comentariu

Din pacate in ultimii ani au aparut pe piata o gramada de chinezarii de proasta calitate. Sunt si dispozitive USB care prajesc componente de pe placi de baza pentru ca producatorul nu a respectat standardele port-ului USB, etc. Eu sunt foarte atent la ce dispozitive conectez la USB-urile mele, pocnitoare ieftine sigur nu conectez niciodata la calculator. Am vazut si hub-uri USB ieftine unde contactele de la mufa USB (ce vine conectat la calculator) erau prost lipite si erau in scurt-circuit, la alt hub USB din aceasi categorie de pret contactele erau lipite fix in ordine inversa. De cand am vazut atatea nereguli grosolane la componente PC, am devenit paranoic si tot timpul cand trebuie sa cumpar un dispozitiv nou, inainte de conectare la calculator il desfac si verific cum este facut, pentru a ma asigura ca produsul este ok.

Problema nu este doar in domeniul calculatoarelor, sunt si multe incarcatoare de telefoane ieftine si de proasta calitate care prezinta un risc si pentru utilizatori. Sunt unele persoane cu iPhone-uri scumpe care si-au cumparat incarcatoare ieftine cu 15-30 lei (adica pocnitoare) si cand li se prajeste iPhone-ul, atunci sunt disperati ca au ramas fara telefonul pe care au dat mii de lei... Nu inteleg acesti oameni care dau sume enorme pe dispozitive scumpe, dar cand vine vorba de accesorii atunci nu numai ca nu iau accesorii originale, dar si aleg cele mai ieftine accesorii existente.

Link spre comentariu

Intex e un producător ultraieftin din India, cu greu te puteai aștepta la altceva,o mica cercetare când cumperi ceva nu strica.

Link spre comentariu

OK OK am inteles ca sunt foarte proaste. Am mai cumparat si alte produse marca aceasta : boxe -se aud groaznic la volum mare, cablu de alimentare laptop - a pocnit in prima zi si pana la urma am modificat incarcatorul inlocuind mufa aceea cu 3 pini cu mufa de casetofon de la o sursa de inprimanta , gamepad- a fost bunice, tastatura ps2 - bunicica dar cu mufa sensibilal . Pana la urma stie cieva ce condensatori ar tebuii sa pun sau o iau prin incercari ?

Editat de danutz-
Link spre comentariu

Asemenea firme au, poate, intentii bune. Cand se ajunge la productie si la control, adica la oameni, e jale mare. Ca si la dezinfectantii nostri.

Link spre comentariu

Asemenea firme au, poate, intentii bune. Cand se ajunge la productie si la control, adica la oameni, e jale mare. Ca si la dezinfectantii nostri.

Auzi te rog frumos ....... Ce vrei sa spui ? Ca dezinfectantii nostrii chiar au fost buni pentru ca nu distrugeau nimic!!!

:rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări