Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kenstar ctvs2112c

t_alex92

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• t_alex92

8

• Radiotelegrafist

5

• dan-a2

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Deci din cate inteleg se poate pur si simplu inseria o bobina cu bobina actuala din traf. Am facut si o schema. E corect?

Posted Image

Am sarma emailata de 0.3 - 0.4mm e buna?

Va multumesc pentru raspunsuri!
Link spre comentariu

Rezistenta de 0,47 ohmi dinaintea diodei ai verificat-o? Cand integratul de cadre intra in scurt de obicei acea rezistenta se intrerupe...sau isi mareste valoarea.

Eu m-as mira ca un traf nou pe acelasi cod sa nu aiba tensiunile corecte...sau nu este traful care trebuie.

Cat priveste bobina .....da,  asa se inseriaza dar e bine sa respecti sensul de bobinaj.

Editat de mac01
Link spre comentariu

... nu stiu cat de bine ati inteles si nici nu are rost sa va complicati, cand este mult mai simplu sa bobinati cateva spire pe traf .cum v-au recomandat colegii mai sus. Un capat al bobinei il puneti la masa, iar celelalt ( scoateti din circuit R418 , capatul care vine din traf ) si acolo conectati celalalt cap al bobinei . Succes !

Link spre comentariu

Deci din cate inteleg se poate pur si simplu inseria o bobina cu bobina actuala din traf. Am facut si o schema. E corect?

Posted Image

image

Am sarma emailata de 0.3 - 0.4mm e buna?

Va multumesc pentru raspunsuri!

Citește cu atenție ce am scris mai sus în #12 :96. La ce văd în poză e loc destul,poți pune conductor electric lițat(izolat cu pvc),de 0,75(dintr-un cablu de veioză,de ex).

Rezistenta de 0,47 ohmi dinaintea diodei ai verificat-o? Cand integratul de cadre intra in scurt de obicei acea rezistenta se intrerupe...sau isi mareste valoarea.

Eu m-as mira ca un traf nou pe acelasi cod sa nu aiba tensiunile corecte...sau nu este traful care trebuie.

Cat priveste bobina .....da, asa se inseriaza dar e bine sa respecti sensul de bobinaj.

La șasiul AA5,la tv Philips,până să apară HR7839,care să se potrivească perfect,a existat un HR(culmea original Diemen),la care trebuia să-i dai spire pe el pentru cadre. Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări