Vizitator Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Încep să devin fan. Pot să mă abonez la postările tale? Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Daca le folosesti in cadrul unei firme ,in rest e teoretic . Pînă explodează unul lîngă şi devine caz penal. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Pt sanatatea voastra si a celor din jur, lasati rezervoarele de aer pentru cei care le fabrica. Apoi, referitor la compresoare facute in casa, mare lucru nu pot spune. Am intalnit unul facut cu un motor de dacie 1400 si chiulasa modificata. Interesant concept. Recomand ECR-ul de timpuri noi, cu un debit de 260l/min la 7 bar nominal (aprox 1200 RON SH) Se poate cumpara si de nou (aprox 4000 RON). Nu prea recomand Kaeser si alte minuni noi (desi detin 3 din seria Eco si 2 din seria Profesionala) sunt cam de fasoane si necesita servisari de printese. Cel mai bun compresor cu piston care-l am, este unul de Ingersoll Rand, fabricat in America, in 2 stadii de comprimare, cu motor de 7.5KW si ciclu de utilizare continuu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum