Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

În ce v-aţi reprofila dacă renunţaţi la electronică?

Postări Recomandate

Pentru meseria asta,e nevoie de ceva abilitati...matematice,geometrie(doar nu vrei sa iasa groapa...stramba?) si nu in ultimul rand...conditie fizica ! :rade:

Link spre comentariu

Pentru meseria asta,e nevoie de ceva abilitati...matematice,geometrie(doar nu vrei sa iasa groapa...stramba?) si nu in ultimul rand...conditie fizica !

Inainte de revolutie am ajutat la saparea unei gropi pentru o pivnita la o casa aflata in constructie a unei rude...aveam 27 ani....am fost 5 indivizi ,toti sub 30 ani si aveam -cu totii!- destula forta si ceva indemanare sa manevram cazmaua si lopata....dupa o zi de munca ,respectiva groapa fusese executata jumatate...iar noi capatasem niste bataturi la plame de toata frumusetea!...a doua zi ne-a venit in ajutor un batranel de 55 ani care ,de cand se stia, era angajat sa sape gropi la cimitir cu ocazia inhumarilor....ne-a gonit pe toti la alta treaba si pe parcursul respectivei zile a incheiat lucrarea...de unul singur!

Noi, chibitam pe margine si îi studiam miscarile...parca era o masina!....depunea exact efortul necesar-nici mai mult nici mai putin!-pentru fiecare miscare....

Cu ocazia asta , noi cei tineri, ne-am convins inca o data ca experienta-in orice domeniu- este sfanta!

PS. O saptamana a fost necesara pt. vindecarea bataturilor din palme!

Link spre comentariu

PS. O saptamana a fost necesara pt. vindecarea bataturilor din palme!

Da,dar in saptamana aia nu s-a mai sapat,pt ca altfel, alta era socoteala cu acele bataturi  :rade:

Link spre comentariu

Pai cum altfel?!  Vreo 2 zile imi venea sa plang cand luam furculita in mana!

PS Cand luam paharul in mana ....parca era mai usor! :rade:

Link spre comentariu

Vad ca exista oarece fascinatie pentru saparea gropilor. Eu mai degraba mi-as deschide  un atelier de mumificare, cred ca poate deveni o afacere prospera. Trendul capitalist creeaza personalitati  ce se cred (s-ar dori) vesnice, ideea de a arata la fel de bine inca 20 ... 50 ... 70 de ani dupa moarte ar fi o noua moda, cu siguranta ar prinde in mediile "avute/elevate", nu cred ca as duce lipsa de clienti  :) .

Link spre comentariu

Da, da m-a luat nevasta la scandal.

pai nu trebuie sa fie nevestele de fata,gasim noi marfa destula pe soseaua de centura.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări