knauf74 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 N-ai voie, ca e pasare si se trage doar in zbor. Iti trebuie lansator de strut.... Cu alica de 4 mm merge? Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Pentru meseria asta,e nevoie de ceva abilitati...matematice,geometrie(doar nu vrei sa iasa groapa...stramba?) si nu in ultimul rand...conditie fizica ! Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 ...nu este o pasare prea inteligenta,la cit e de mare are un creier minuscul. Da, strutul are ochiul mai mare decat creierul. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 ce bine in],]mi pare ca merge tara prost,cu ocazia asta o duc si eu mai bine. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Pentru meseria asta,e nevoie de ceva abilitati...matematice,geometrie(doar nu vrei sa iasa groapa...stramba?) si nu in ultimul rand...conditie fizica ! Inainte de revolutie am ajutat la saparea unei gropi pentru o pivnita la o casa aflata in constructie a unei rude...aveam 27 ani....am fost 5 indivizi ,toti sub 30 ani si aveam -cu totii!- destula forta si ceva indemanare sa manevram cazmaua si lopata....dupa o zi de munca ,respectiva groapa fusese executata jumatate...iar noi capatasem niste bataturi la plame de toata frumusetea!...a doua zi ne-a venit in ajutor un batranel de 55 ani care ,de cand se stia, era angajat sa sape gropi la cimitir cu ocazia inhumarilor....ne-a gonit pe toti la alta treaba si pe parcursul respectivei zile a incheiat lucrarea...de unul singur! Noi, chibitam pe margine si îi studiam miscarile...parca era o masina!....depunea exact efortul necesar-nici mai mult nici mai putin!-pentru fiecare miscare.... Cu ocazia asta , noi cei tineri, ne-am convins inca o data ca experienta-in orice domeniu- este sfanta! PS. O saptamana a fost necesara pt. vindecarea bataturilor din palme! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 PS. O saptamana a fost necesara pt. vindecarea bataturilor din palme! Da,dar in saptamana aia nu s-a mai sapat,pt ca altfel, alta era socoteala cu acele bataturi Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Pai cum altfel?! Vreo 2 zile imi venea sa plang cand luam furculita in mana! PS Cand luam paharul in mana ....parca era mai usor! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Vad ca exista oarece fascinatie pentru saparea gropilor. Eu mai degraba mi-as deschide un atelier de mumificare, cred ca poate deveni o afacere prospera. Trendul capitalist creeaza personalitati ce se cred (s-ar dori) vesnice, ideea de a arata la fel de bine inca 20 ... 50 ... 70 de ani dupa moarte ar fi o noua moda, cu siguranta ar prinde in mediile "avute/elevate", nu cred ca as duce lipsa de clienti . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 filme sexy,la astea vati gandit. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Da, da m-a luat nevasta la scandal. pai nu trebuie sa fie nevestele de fata,gasim noi marfa destula pe soseaua de centura. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 pai nu trebuie sa fie nevestele de fata,gasim noi marfa destula pe soseaua de centura. Si deveniti culegatori de boli venerabile. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Si deveniti culegatori de boli venerabile. le facem analize medicale mai intai. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Apoi, fumigaţii cu mercur. Link spre comentariu
Postări Recomandate