Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 la nevoie voi face si costume de lemn daca este nevoie Link spre comentariu
zal Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Într-un film românesc mama unui copil era înmormîntată într-un sicriu din cîteva şipci şi avea ochii deschişi, cădea pămîntul pe faţa ei. Aşa erau de săraci. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 eu am trait sa vad situatii reale cand cei care bagau mortul in groapa l-au scapat din sicriu si au fost nevoiti sa intre dupa el sa-l scoata Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Da? Hai sa va zic eu una. Cimitirul in varf de deal. Iarna,alunecus,dricul urca agale,sicriul inclinat catre vale a scapat si a luat-o ca sania. Fix intr-un pom s-a proptit, cu viteza. Scandurile roata in jurul pomului,mortul cu el in brate. Asta intr-un sat uitat de lume,ca nici nu mai stiu cum ii zice. De la Ramnicul Sarat mai mergi o buna bucata de vreme, spre o zona cu dealuri si vai. Foarte frumoasa,de altfel. Link spre comentariu
nicolaus Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Babeni,Dedulesti,Buda... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Da? Hai sa va zic eu una. Cimitirul in varf de deal. Iarna,alunecus,dricul urca agale,sicriul inclinat catre vale a scapat si a luat-o ca sania. Fix intr-un pom s-a proptit, cu viteza. Scandurile roata in jurul pomului,mortul cu el in brate. Asta intr-un sat uitat de lume,ca nici nu mai stiu cum ii zice. De la Ramnicul Sarat mai mergi o buna bucata de vreme, spre o zona cu dealuri si vai. Foarte frumoasa,de altfel. Cu stima si respect pentru dstra cu toate ca nu va cunosc facetiva un bine si nu numai,schimbativa poza de la avatar asta nu ca am eu ceva cu dstra sau altcineva dar,pe mine ma ia groaza cand o vad,sa nu fie cu suparare a fost doar o simpla parere,rog pe domni moderatori sa fiu tratat ca atare sa nu am soarta colegului nostru andrei tabacaru,,,,,, nu doresc la nimeni si sa va fereasca bunul dumnezeu sa visati asa ceva,atentie pentru cei care sufera de atac de panica sau hipertensivi,si aici ma refer la poza nu la persoana,sa nu sa se inteleaga ca fac atac la persoana,nici gand din partea mea. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 (editat) Babeni,Dedulesti,Buda... Nici ca-mi amintesc. Parca Dumitresti. Tin minte ca urcam pe strada principala si sus,pe dreapta,era biserica si cimitirul. Cu stima si respect pentru dstra cu toate ca nu va cunosc facetiva un bine si nu numai,schimbativa poza de la avatar asta nu ca am eu ceva cu dstra sau altcineva dar,pe mine ma ia groaza cand o vad,sa nu fie cu suparare a fost doar o simpla parere,rog pe domni moderatori sa fiu tratat ca atare sa nu am soarta colegului nostru andrei tabacaru,,,,,, nu doresc la nimeni si sa va fereasca bunul dumnezeu sa visati asa ceva,atentie pentru cei care sufera de atac de panica sau hipertensivi,si aici ma refer la poza nu la persoana,sa nu sa se inteleaga ca fac atac la persoana,nici gand din partea mea. Persoana in cauza(din avatar) e vie si nevatamata. Cred ca de la luminile de efect a iesit putin mai deosebita. Garantez ca nu musca. Editat Iunie 3, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Nici ca-mi amintesc. Parca ceva cu ''p''. bag mana in foc ca nici tie tu iti place dar ai puso la misto. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Si fac misto de mine sau de cine? Uite,e cel din dreapta Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) In Primar Generalisim al Capitalei, dar, am pierdut startul. Maine doar atat voi face, voi bea din cele doua topicuri: "Ce bere va place sa beti ?" si "Palinca". Editat Iunie 4, 2016 de alcon Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Eu o sa ma fac vanator de iepuri, ma ingrop in pamant pana la brau si fac ca morcovul. Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Eu le zic linucshi.. Mi-au halit castravetii. Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Abia au mai multe vitamine cand ii tragi la tigaie cu usturoi si rosmarin. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Totusi,in afara de faptul ca "cea mai rentabila meserie" din lume este..prostitutia,mai este una care prinde avant,crescator de struti...Nu necesita conditii deosebite(sunt adaptati la clima),trebuie doar ..hraniti ! Un ou de strut(pt.gatit=24 oua gaina),carnea este excelenta si....Pofta mare ! PS.acum apare o dilema: Fiind doar 2 persoane,un ou de strut nu se poate manca doar la o masa,nu mai bine oua de gaina/rata etc? Astea fiind mai mici poti sa pui cate e nevoie...! Un ou de strut=100 RON! ! Greutate...aprox.1,2 Kg! Link spre comentariu
Postări Recomandate