mac01 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 (editat) Ma bag si eu! Ne trebuie cai. Editat Mai 30, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 cunosc un caz care ca sa nu aiba treaba cu politia sau cu justitia ce credeti ca a facut?sa cununat cu cea pe care o da la produs,ce este drept arata beton gagica,si cand vede ca expira marfa divorteaza si asa mai departe. Practica este ca platesti o sampanie intre 450Ron - 1100Ron si pleci cu aleasa. In unele locuri 1100 Ron este cea mai ieftina sampanie. Pe consumatie primesti bon de casa si factura. Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Ce mi-ar mai place sa bat un bon pe casa de marcat iar ca titlu sa scrie "Servicii sexuale". Dupa ce scazi toate cheltuielile firmei faci 40-60%...altfel nu faci nimic. Sunt carti de munca, contabilitate, analize, etc....trebuie o gramada de lucruri si intro casa de curve. Nu e chiar asa simpla treaba...trebuie gandita. Pe ele le vor durea la cinci metri distanta de fund... si-au luat banii si gata...dar tu ramai cu platile. Iar din aia 40% nu stiu daca mai ramai cu 10% la final. Dar este o afacere si asta, o reprofilare...o trecem pe raboj acolo la meserii si asteptam sa se legalizeze. "Casa de curve",necesita o investitie initiala destul de mare,in special "materialul" cu care lucrezi,daca tii la pret...trebuie si demoazele rafinate,nu mai zic de aspectul fizic....mai trebuie sa ai cel putin una...supraponderala(chestie de gusturi)...Si nu in ultimul rand,cum ai sa-ti promovezi afacerea...in "lumea buna"? Investitie mare,profit garantat....daca stii sa promovezi afacerea...! Apropo,10%....dar depinde din ce suma,asta spuneam eu,intri agresiv pe piata,incerci sa depasesti concurenta,creste cifra de afaceri,asa ca cei 10% (suma cash) creste proportional! Sper ca nu stie(inca) consoarta ce ganduri ai... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Si daca ar afla consoarta ce credeti ca ar putea face?daca face figuri o trimit o saptamana la munca pe santier la tarnacop si la picamar sa vada si ea cum castig altii banii si pe urma va spun sigur ca o sa-mi caute si ea marfa de dat la produs. Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Si daca ar afla consoarta ce credeti ca ar putea face?daca face figuri o trimit o saptamana la munca pe santier la tarnacop si la picamar sa vada si ea cum castig altii banii si pe urma va spun sigur ca o sa-mi caute si ea marfa de dat la produs. Cu asemenea "putere de convingere",poate sa (mai)spuna doar..."am inteles"(fara alte comentarii...) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Cu asemenea "putere de convingere",poate sa (mai)spuna doar..."am inteles"(fara alte comentarii...) sunt genul de om care nu prea tin cont de parerea la femeie pot spune aproape deloc,atata timp cat eu produc bani eu fac legea in casa. Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Pe de o parte,da,ai dreptate dar ai putea sa-i ceri parerea macar formal,altfel te vei trezi cu o "revolutie" ! Cum se poate? Pur si simplu isi cauta un job si dupa aceea va da ea cu pumnul in masa !(asta in cazul ca are leafa mai mare decat a ta) Oricum,isi va cere "drepturile",va spune..."gata,dictatura sa sfarsit..."...Atunci sa te vad... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 am glumit,daca as face treaba asta nu am decat sa ma duc dracu,imi pun tot neamul ei in cap,cine ar fii proasta aia sa inghita asa ceva? Link spre comentariu
Mondan Postat Mai 31, 2016 Autor Partajează Postat Mai 31, 2016 "Sunt atatea meserii frumose si trebuie-ncercateAplauze va rog," Toate variantele spuse de voi necesita pregătiri anterioare. Sunt o carieră în sine.Personal am văzut care au terminat teologia şi sunt mai săraci ca mine.-------------------------------------Haideţi vă rog să discutăm şi de meserii care se pot profesa fără acte: fără "carte de muncă" spre exemplu.Mi-aş fi dorit zilier: azi am muncit azi am luat banul şi gata ce mai acte...------------------------------------Şi ultima întrebare care credeţi că este cel mai greu de sabotat profesie?Adică, nu stau cu frica proiectelor care poate ies poate nu, nu se baga cei cu "relaţii", nu dă faliment instituţia şi te trezeşti cu casa pe jumate construită ca nu mai ai bani de geamuri... Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Mi-aş fi dorit zilier: azi am muncit azi am luat banul şi gata ce mai acte...------------------------------------ Si a treia zi,foame. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Personal am văzut care au terminat teologia şi sunt mai săraci ca mine. Aia au terminat teologia la sectia clopotari...un popa "veritabil"in zilele noastre e un "baiat destept" care jupeste si de pe mort si de pe viu,ca asta e rolul lui,si in general al BOR(na, ca am dat-o pe religie). Actionari hidraulice si pneumatice.Nu se misca nici o fabricuta fara asa ceva,de la cele mai mici pana la cele mari,deci relativ usor de gasit un job(asta in ideea ca va place surubareala si nu munca de birou).Schemele hidraulice sunt izbitor de asemanatoare cu cele electronice,deci simboluri noi si cam asta e(la modul general vorbind...la modul particular,trebuie invatat cate ceva).Cunostintele din electronica sunt mai mult decat binevenite,pt ca se va face uz de ele in cazul in care sunt.Popa,parlamentar,politician si alte alea...e tarziu pt voi,imi pare rau,furaciunea ori se invata din frageda pruncie,ori se mosteneste genetic.Daca erati facuti pt asa ceva,invatati sa furati de mici si acum nu mai pierdeati vremea pe aici cautand alternative. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 detin un teren de 2ha la marginea satului unde locuiesc,credeti ca am vreo sansa sa pot face un cimitir particular in colaborare cu primaria locala?ca si asa actualul cimitir este supra populat. Ce sa mai pun la socoteala ca, clientul meu va avea posibilitatea de a mirosii florile de la radacina. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ce populatie are localitatea? Merita investitia? Te interesezi la primarie,aviz de mediu,etc ! Daca ai putini "clienti" nu merita bataia de cap,mai ales daca mai sunt locuri in cimitirul satului... Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Parca vad c-o puneti de un proiect comun cu impamantari d'astea. Eu astept legea si ma asociez cu viobio. Un judet de caciula.. Link spre comentariu
Postări Recomandate