Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

În ce v-aţi reprofila dacă renunţaţi la electronică?

Postări Recomandate

Nişte meserii foarte onorabile şi foarte de actualitate în România zilelor noastre ar fi: mason, torţionar, delator, procuror-zdreanţă, securist sau parlamentar.

Link spre comentariu

Pai am postat asta pentru colegul Giorgica deoarece stiu ca o asemenea functie nu implica munca fizica. :limb:

Stiu ca ai postat pentru @Giorgi tv, ''sugerindu-i ''meseria de director de banca. El spunea ca s-ar reprofila in orice numai sa nu necesite munca fizica,aducind si un argument destul de solid,depanator Radio-TV

Si de aici comentariul meu despre ''meseria'' de director de banca. :)

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Ai uitat de #rezist, sa nu dai in victer. Mare iti e gradina, Doamne!

Intr-adevar, am uitat de noile meserii de import gen, #rezist, LGBT, swingers, etc.

Link spre comentariu

Sper sa le faca din OTEL

Ti-au luat-o altii înainte.

Director de banca?

Director de banca ma fac la pensie. Cu banca mea proprie în fata casei.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

M-as angaja si maine montator la orice producator premium de automobile din Germania. De preferat motoare...

Desi nu sunt fan, mi s-a parut minuntata atmosfera de la fabrica Audi din Ingolstadt. Imi vine sa plang si acum, cand ma gandesc cat de departe sunt de noi, social.

Nu dau doi lei pe studii, pe universitati, pe bani, daca nu traim intr-o tara in care si cel mai simplu muncitor poate merge pe strada cu fruntea sus.

Am avut ocazia sa servesc masa cu turisti si angajati ai Audi, priviti unde;

af_ingolstadt_03.jpg

0385-Marktrestaurant-Audi-Ingolstadt-Saf

Audi%20assembly%20in%20Ingolstadt.jpg

Link spre comentariu

...sau in Mlada Boleslav, Cehia, unde se fabrica Skoda. Aceeasi atmosfera e, am avut deseori ocazia sa merg acolo...asta era serviciul :)

Acum nu as mai vrea...mai bine electronist :limb:

Editat de Mark S
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări