Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

În ce v-aţi reprofila dacă renunţaţi la electronică?

Postări Recomandate

ce fel de forme utilizam iarna si ce fel de forme utilizam iarna?

Poate daca-s sferice le pot face din alte materiale si nu mai trebuie diferite vara/iarna.

Link spre comentariu

Totusi cineva a chiulit,altfel discutia nu avea loc... :rade:

Ba se pare ca n-a chiulit nimeni la partea esentiala.

Pana la precizarea cu coeficientul de frecare, formularea initiala lasa loc de interpretari. Cei care au chiulit de la ora respectiva, considera suprafata (dimensiunea) in sine importanta, nu "rugozitatea". Ori fizica ne zice ca forta de frecare e independenta de suprafata (ca dimensiune).

Gresit iar, am chiulit la

Nu conteaza prezenta in clasa, conteaza ce-a ramas.

Referitor la tractiunea animala, are si ea cusururile ei. Unul din ele e ca e lenta. Intr-o lume din ce in ce mai grabita asta e un dezavantaj major. Nu mai vorbim de spatiul necesar, de munca suplimentara cu "bezina"...

PS Cand eram mic, la intrebarea "ce vrei sa te faci" raspundeam "caraus".

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

In orisice,dar sa nu necesite munca fizica. ca doar nu m-am chinuit degeaba sa invat depanare radio tv.

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Director de banca? :dsaf

Nu stiu cit de rivnita este functia de director de banca. Salariul sigur este unul mare,dar ma gindesc ,ca si responsabilitatile,bataile de cap,etc, sint pe masura. Apoi la cit de injurati sint cei care muncesc in banci,parca nu mi-as dori sa muncesc acolo. Am discutat cineva, care a fost director de banca,ca cei de la ghiseie au niste salarii de tot rahatul. Tot el, spunea ca multi din cei care se angajeaza intr-o banca,nu fac multi pureci. Pleaca pe capete,motivul fiind, salariile mici in comparatie cu munca depusa. Cei care se angajeaza sint tineri absolventi de Finante-Banci. C-o fi adevarat sau nu,asta n-o mai stiu.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Nu stiu cit de rivnita este functia de director de banca. Salariul sigur este unul mare,dar ma gindesc ,ca si responsabilitatile,bataile de cap,etc, sint pe masura.

Pai am postat asta pentru colegul Giorgica deoarece stiu ca o asemenea functie nu implica munca fizica. :limb:

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări