Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

În ce v-aţi reprofila dacă renunţaţi la electronică?

Postări Recomandate

Unde mai pui ca nici nu raspunzi pt actiunile tale(in cazul ca te saturi de somn).

Nebărbieritul senator USR Mihai Goţiu supranumit si "sacul de dormit" este cel ce doarme in plenul Parlamentului.

În cazul lui, "Somnul raţiunii naşte monştri"? Nu cred, el in loc de raţiune are #, la ce să răspunda?

Link spre comentariu

Cand bate o adiere de ...majorare a indemnizatiilor parlamentarilor nu mai doarme nimeni :limb: ...toti sunt activi cum nu sa mai vazut...in rest,poporul cu treaba lui(?) :92 ,noi...cu a noastra,concluzioneaza parlamentarii..! :dsgfds

Link spre comentariu

Au fost vremuri cand am trait din electronica, dar doar ca depanator la un sevice, altfel ea este un instrument care il folosesc in activitatile curente atit caznice cat si profesionale, te lasi cand nu mai vezi, sau te lasa puterile sau creierul,

......si te reprofilezi in pensionar.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

si sfera are o suprafata de contact mai mica cu solul decat o roata normala, deci trebuie sa faca sfere uriase pt a avea o tractiune decenta

Altul care a chiulit la fizica in liceu, lectia despre fortele de frecare :rade:

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări