knauf74 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Pai nu se mai foloseste mercurul la sisilifis Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Ba da. Se cheama "Endloesung" (solutia finala, AKA final destination). Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Apoi, fumigaţii cu mercur. De aici vine si vorba: A Night with Venus, a Lifetime with Mercury! Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 http://stireazilei.com/poveste-de-viata-d-l-dumitrescu-a-ajuns-din-inginer-it-sa-lucreze-casier-la-auchan-in-bucuresti-pe-un-salariu-de-720-de-lei-pe-luna/ Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 O meserie buna ar fi cea de distrugator de mituri, ce ziceti? Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 (editat) http://stireazilei.com/poveste-de-viata-d-l-dumitrescu-a-ajuns-din-inginer-it-sa-lucreze-casier-la-auchan-in-bucuresti-pe-un-salariu-de-720-de-lei-pe-luna/ Stirea zilei e de cacat,posibil si falsa. Acel domn,daca exista,se poate pensiona conform datelor prezentate . Inainte sa infulecati precum pelicanii tot felul de informatii,mai rasfoiti si legile in vigoare. Editat Iunie 12, 2016 de knauf74 Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 O meserie buna ar fi cea de distrugator de mituri, ce ziceti? Da,ar fi foate interesant ! Si mai esti si platit pentru asta... Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Stirea zilei e de cacat,posibil si falsa. Acel domn,daca exista,se poate pensiona conform datelor prezentate . Inainte sa infulecati precum pelicanii tot felul de informatii,mai rasfoiti si legile in vigoare. Habar n-am cum se hrănesc păsările alea simpatice, cu cioc lung, iar dacă răsfoim ce-i în vigoare, putem lesne afla că pentru anticipată, cuantumul se poate diminua chiar şi cu până la 45% din ceea ce s-ar fi cuvenit !!! La un salariu aflat mereu în zona celui minim, numai penalizări nu-ţi mai trebuie... Aşadar, mie ştirea îmi pare veridică, la fel de bine poate fi şi fabricată, păcat că a fost introdusă aici şi zona aia cu trasul apei după o anumită activitate... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 proxenet Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Eu m-as face libidou. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Cred ca esti singurul cu asemenea....pasiuni! (meserii care nu sunt in nomenclator...)! Oricum,acum esti "pe val",profita de ocazie...pana nu "breveteaza altul ideea..."! Chestii de "drepturi de autor",etc! Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 (editat) Cand eram prin clasele 5-8 (2000-2004) imi placea mult fizica si chimia. Odata ajuns la liceu pe profil tehnic a inceput sa imi placa electronica. Acum testez circuite integrate electronice privind rezistenta lor in medii cu radiatii ionizante, dar mi-ar fi placut sa stiu mai multe despre fenomenul de radiatie ionizanta (decat stiu acum). Deci fizician specializat in inginerie nucleara... Foarte amuzante ideile de reprofilare ale unora. Editat Iunie 14, 2016 de Vlad Mihai Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 imi placea mult fizica si chimia.Pacat ca nu si gramatica. :limb:Glumesc, da? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Salut Liviu, Stai linistit, stiu de gluma si accept critici cand gresesc. Recunosc ca de multe ori scriu in graba si nu prea ma intorc sa recorectez decat daca sunt greseli grave. Asta e unul din defectele mele, graba... Link spre comentariu
Postări Recomandate