Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

În ce v-aţi reprofila dacă renunţaţi la electronică?

Postări Recomandate

Stirea zilei e de cacat,posibil si falsa. Acel domn,daca exista,se poate pensiona conform  datelor prezentate .

Inainte sa infulecati precum pelicanii tot felul de informatii,mai rasfoiti si legile in vigoare.

Editat de knauf74
Link spre comentariu

Stirea zilei e de cacat,posibil si falsa. Acel domn,daca exista,se poate pensiona conform  datelor prezentate .

Inainte sa infulecati precum pelicanii tot felul de informatii,mai rasfoiti si legile in vigoare.

Habar n-am cum se hrănesc păsările alea simpatice, cu cioc lung,

iar dacă răsfoim ce-i în vigoare, putem lesne afla că pentru anticipată, cuantumul se poate diminua chiar şi cu până la 45% din ceea ce s-ar fi cuvenit !!! 

La un salariu aflat mereu în zona celui minim, numai penalizări nu-ţi mai trebuie...

Aşadar, mie ştirea îmi pare veridică, la fel de bine poate fi şi fabricată, păcat că a fost introdusă aici şi zona aia cu trasul apei după o anumită activitate...

Link spre comentariu

Cred ca esti singurul cu asemenea....pasiuni! (meserii care nu sunt in nomenclator...)! :qetrwe  Oricum,acum esti "pe val",profita de ocazie...pana nu "breveteaza altul ideea..."! :92  Chestii de "drepturi de autor",etc! :freaza:

Link spre comentariu

Cand eram prin clasele 5-8 (2000-2004) imi placea mult fizica si chimia. Odata ajuns la liceu pe profil tehnic a inceput sa imi placa electronica. Acum testez circuite integrate electronice privind rezistenta lor in medii cu radiatii ionizante, dar mi-ar fi placut sa stiu mai multe despre fenomenul de radiatie ionizanta (decat stiu acum). Deci fizician specializat in inginerie nucleara...

Foarte  amuzante ideile de reprofilare ale unora. :limb:

Editat de Vlad Mihai
Link spre comentariu

Salut Liviu,

Stai linistit, stiu de gluma si accept critici cand gresesc. Recunosc ca de multe ori scriu in graba si nu prea ma intorc sa recorectez decat daca sunt greseli grave. Asta e unul din defectele mele, graba...

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări