Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

În ce v-aţi reprofila dacă renunţaţi la electronică?

Postări Recomandate

În ce domeniu v-aţi alege cariera dacă aţi renunţa la electronică sau alt domeniu tehnic.De ce nu găsim noi ceva mai paşnic ?Ceva mai de viitor ?Că uite, multe dau faliment la noi. Şi atunci ce rezista ?De ce mi-am bătut eu capul să termin PhD printre mesele prăfuite cu profi care ştiau foarte bine  tehnica de acum 50 de ani?Poate mi-aş dori să fiu cosmetician într-un loc curat înconjurat de gagici. Ce ziceţi e o alternativă ?Sau sunt şanse mici să reuşesc în acest ipotetic domeniu?

Editat de Mondan
Link spre comentariu

In pensionar,cu toate ca nu am varstra adica 41 de ani,dar as gasii eu o cale sa ies la pensie pe caz de boala cu toate ca nu am nimic,dar deh traim in romania si treaba asta merge,cu toate ca nu am muncit nicaieri niciodata si nici nu am cotizat niciodata la stat si nici nu am de gand vreodata,din contra vreau sa trag si eu de la stat cat cuprinde ce pusca mea altii iau milioane de euro si eu sunt mai fraier,vreau sa fraieresc statul roman cat cuprinde,am reusit si am sa reusesc in continuare,ce cand mi-am facut casa noua mia decontat statul macar un kg de cuie?si eu de ce sa platesc asigurare, preceptie, etc.nu niciodata in viata.

Edit smod: Dacă mai scrii astfel, sfidând reguli de bun simț, șterg postarea fără avertisment.

Link spre comentariu

Probabil daca nu o sa mai fie nevoie niciodata de electricieni...nu o sa mai fie nimic de reparat in lumea asta,m-as face bucatar...lumea trebuie mereu sa manince indiferent de situatie si cum imi place sa bucataresc nu o sa-mi fie greu.

Link spre comentariu

Electrician la baza si montez usi cu plumb,rotative si cam tot ce tine de deschideri automate.(50 de ani si 52 de kilograme cu doua discuri uzate) :rade:

Link spre comentariu

Nu e cazul de "reprofilare"(si nici nu va fi vreodata...), e destul de lucru in domeniul electronicii, probabil as alege domeniul nuclear/energii regenerabile/biotehnologii,etc.

Link spre comentariu

detin un teren de 2ha la marginea satului unde locuiesc,credeti ca am vreo sansa sa pot face un cimitir particular in colaborare cu primaria locala?ca si asa actualul cimitir este supra populat. :mort

Link spre comentariu

Îti trebuie un asociat. Ala cu cadelnita.

Nici o probleba ma asociez cu dstra,dar cu o conditie:sa impartim colacii prescurile si coliva,ca sa pot si eu creste 3-4 porci nu numai dstra,sunteti de acord?

Link spre comentariu

Nu va mai ginditi la pensie,ca o sa va treziti ca sinteti in ''pragul ei''. Dupa pensionare nu se stie niciodata ce aduce ''ceasul''. Eu ma puteam pensiona anul trecut in decembrie, numai ca avind o ''aventura medicala'', m-am ales cu concediu medical de 500 de zile. In decembrie ce vine ma pensionez pentru ca atunci se termina si concediul medical. Dupa aia o sa mai vad ce si cum.  Sanatosi sa fim ca boala vine!

Link spre comentariu

Nu va mai ginditi la pensie,ca o sa va treziti ca sinteti in ''pragul ei''. Dupa pensionare nu se stie niciodata ce aduce ''ceasul''. Eu ma puteam pensiona anul trecut in decembrie, numai ca avind o ''aventura medicala'', m-am ales cu concediu medical de 500 de zile. In decembrie ce vine ma pensionez pentru ca atunci se termina si concediul medical. Dupa aia o sa mai vad ce si cum.  Sanatosi sa fim ca boala vine!

Atunci va doresc insanatosire gravnica si sa profitati de pensie cati mai multi ani si sa va bucurati de viata linistita,doamne ajuta.

Link spre comentariu

Eu, precum Videanu, cu toata sinceritatea, nu beau, nu fumez, dar parca m-as face denuntator de lux in statul de drept ca sa ramam cu "mormanul" in scorbura!!!

Link spre comentariu

Eu, precum Videanu, cu toata sinceritatea, nu beau, nu fumez, dar parca m-as face denuntator de lux in statul de drept ca sa ramam cu "mormanul" in scorbura!!!

atentie :96 ca este cmpanie.......si sa nu va treziti :bataiede catre gabori

Link spre comentariu

Io m-aş reprofila asasin, o meserie veche şi mereu necesară. Cu firmă, secţie de pompe funebre şi secţie de asigurări de moarte, ce o mai fi nevoie ptr satisfacerea clienţilor. :)

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări