Untold Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Va felicit si pentru aceasta intalnire! Poate, vreodata, o sa pot participa si eu la una. Multa sanatate tuturor, spor la constructii, la bani si la cat mai multe prietenii cu oameni de calitate! Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Am petrecut citeva ore agreabile cu citiva oameni foarte pasionati de muzica si echipamente audio,le multumesc pentru orele petrecute impreuna. Complimente, gazda deosebita, oaspeti pasionati, ambianta placuta. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Mai facem ....Urmatoarea auditie va fi dedicata marelui tartor < zal > ,sa ascultam cum amplifica ampul lui cu 6P7CX4&2XECC81,daca mai sunt constructori care vor sa vina cu lampadare ,o pot face.Anuntam cind are loc adunarea/intilnirea/auditia. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 Din păcate am lucrat azi şi n-am putut să particip, aş fi vrut să-i cunosc pe pasionaţii veniţi ptr prima dată. Pe data viitoare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum