zal Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Duminică 5 Iunie 2016 între orele 9:00 şi 13:00 va avea loc la cunoscuta locaţie din interiorul Electromagnetica o adunare ptr amatorii discurilor de vinil. Cu această ocazie vor fi audiate un preu de doză magnetică cu lămpi EAR-834, un preu de doză magnetică cu patru integrate OPA2134, un amplif cu lămpi în contratimp, clasă A cu 6P3S-E şi altele. Doritorii să îşi facă aici cunoscute intenţiile de participare ca simpli ascultători sau contribuitori cu scule şi echipamente proprii la adunare. Link spre comentariu
vlad1980 Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 salut, eu as vrea sa particip. o sa aduc un pream de doza, schema Marantz 7. Sunt un pic nemultumit de el si cu ocazia asta o sa il vad cum se comporta in comparatie cu alte preuri de doza cu lampi. seara buna Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 Daca ma primiti si pe mine cu titlu de simplu vizitator, va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 As veni si eu, dar, Vio este suparat pe mine... Link spre comentariu
knauf74 Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Imi fac si eu cunoscuta intentia de a participa ca simplu ascultator. Nu stiu cat imi permit timpul,dar macar 30 de minute pot aloca . Link spre comentariu
morpheusRO Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Sper sa ne adunam Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 As veni si eu, dar, Vio este suparat pe mine... Ar fi o ocazie buna sa ingropati securea razboiului, sa fumati pipa pacii si sa va incantati fizicul c-un single malt... Link spre comentariu
FLONE Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Ascultatori noi se primesc? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 Ascultatori noi se primesc? Desigur, vezi cum se ajunge la locul de tortură acustică din celelalte adunări de la Electromagnetica, e o hartă prin fiecare. O să fie consemn la intrare ca să vă lase să intraţi. Ar fi o ocazie buna sa ingropati securea razboiului, sa fumati pipa pacii si sa va incantati fizicul c-un single malt... Asta o făceau indienii nord americani cînd oboseau de atîta scalpat. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Ascultatori noi se primesc?Da. Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Iuhuuu..s-a strans ceva trupa? Link spre comentariu
knauf74 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 A fost ceva... Eu eram cam obosit,am luat si 750lei la radar si auzem inaltele cam acut. Nu stiu ce draci am avut azi. Am cunoscut niste oameni foarte interesanti ca preocupari si nu numai. Inclusiv viobio care e un tip de nota 10. Pacat ca n-a fost si zal. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Am petrecut citeva ore agreabile cu citiva oameni foarte pasionati de muzica si echipamente audio,le multumesc pentru orele petrecute impreuna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum